Ny hjemmeside tømrer & tømrerfirma inkl. SEO

Webdesign, SEO og ny hjemmeside til tømrer & tømrerfirmaer

Ny hjemmeside tømrer og tømrerfirma, med et unikt indhold der passer dig. Hos mig får du også et solidt langsigtet samarbejde indenfor digital markedsføring. Køb en ny hjemmeside til tømrerfirma med responsive design, der sælger, til freelancer webdesigner priser.

Webdesigner

Hej & velkommen, jeg er en svensk kvindelig freelance webdesigner og SEO- specialist, bosat i København. Hvis du hyrer mig til at lave din hjemmeside og SEO, så får du en passioneret samarbejdspartner med masser af drive. 

Oveni så har jeg begge fødder nede på jorden og ved derfor at ingen kan være ekspert på det hele og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmere osv. for at kunne tilbyde dig den absolut bedste løsning på markedet!

Ny hjemmeside tømrerfirma

Webdesign til ny hjemmeside tømrer og tømrerfirma, på denne side så kan du se et eksempel på et layout som jeg har lavet for Norh Tømrer. Norh tømrer er et eksempel på en seo-optimeret tømrerfirma ny hjemmeside. Norh tømrer ny hjemmeside genererer klikpriser (Google Ads) for ca. 100 000 kr om året. Så jeg vil bestemt mene at ny hjemmeside tømrer med SEO har været en rigtigt god investering for denne virksomhed.  

Du kan se flere forskellige designs og eksempler på ny hjemmeside tømrer  her. 

 

Flere lignende webdesigns
Carpenter Posing in Workshop

Som tømrer eller ejere til en tømrervirksomhed, så funderer du måske på hvad SEO er, eller på hvad SEO kan gøre for din virksomhed. SEO leder til trafik og besøgende til din ny tømrer hjemmeside og det er derfor også vigtigst for din virksomhed udover hjemmesiden i sig selv. Ny tømrerhjemmeside uden besøgende, er en hjemmeside der ikke benytter sit fulde potentiale. 

Ofte stillede spørgsmål ny hjemmeside tømrerfirma

Hvad skal jeg med en professionel ny hjemmeside som tømrer/tømrerfirma?

En hjemmeside er en præsentation af dig, dit firma, og skal afspejle det budskab, som du gerne vil have frem. Oveni så kan din hjemmeside skaffe dig flere kunder og salg.

Hvordan kommer vi i gang ?

Når jeg udarbejder en ny hjemmeside til f.eks. et tømrerfirma, lytter jeg først og fremmest til dine behov og finder ud af, hvad det er, du har brug for. Derefter udarbejdes der et udkast, som du godkender, og accepterer du designet arbejder vi videre herfra.

Hvor lang er leverering af en ny hjemmeside tømrer eller tømrerfirma?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern.

Hvad er et webhotel/en host ?

Et webhotel eller en host er den server, der opbevarer din ny hjemmeside, så andre kan se den, når de søger på dit domæne (hjemmesideadresse).

Får jeg løbende udgifter på min ny hjemmeside tømrer med SEO?

De eneste løbende udgifter du har fast, ved ny hjemmesiden, er de årlige beløb på kr. 50,- til DK-Hostmaster, samt for leje af serverplads ved din udbyder og Elemetor -page builder, ca. 58,- om måneden. Du kan blive fri fra disse regninger og månedlig vedligeholdelse af dit software, gennem at benytte dig af et serviceaftale hos mig, som koster 180,- /måned. 

Gratis prisberegner

Udfyld dine ønsker og dit behov i formularen her på siden og få et fast skræddersyet pris (tilbud) af mig, på det du vil have lavet. Jeg glæder mig til at høre fra dig.