Webdesigner pris, hvad koster en webdesigner

Webdesigner pris og priser, hvad koster en webdesigner egentlig?
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Webdesigner priserne afhænger størrelsen på din hjemmeside

Forskellige webdesignere tage selvfølgelige forskellige priser, afhængig af hvor lang erfaring de har i branchen og hvad for referencer de har. Prisen på en hjemmeside og en webdesigners priser varierer også, afhængigt af hvor meget arbejde det er med hjemmesiden. Jeg bliver ofte spurgt hvad jeg som webdesigner København koster i timen. Det er ikke helt nemt at svare på, nogle opgaver går hurtigere end forventet og nogle opgaver driller og derfor kan de tage dobbelt så lang ting end hvad først planeret. Webdesigner prisen og timeprisen for webdesigner varierer derfor meget.

Derfor er jeg en billig webdesigner

Webdesigner timepris hos mig er meget lavere end de generelle timepriser, eller det jeg mener med at mine priser er lavere i forhold til mange andres, er at mine 12 års erfaring med visuel markedsføring har gjort mig kreativt kviktænkt samt at jeg efterhånden er blevet relativt hurtig på tastaturen og musen. Oveni så har jeg ikke nogle faste udgifter mere end alle mine plugins, billedredigerings program og værktøj, jeg kan derfor tillade mig at være en billig webdesigner med lave timepriser, det har jeg “råd” til. Hvis du står i dette valg; freelance webdesigner eller webbureau, så vil du få mere markedsføring for pengene hos mig, som freelance webdesigner.

Hvis du tvivler på om jeg kan levere samme kvalitet selvom at jeg er billigere og har lave webdesigner priser, så foreslår jeg at du tager et kig på nogle af mine design (jeg kan dog ikke tillade mig at fremvise nogle referencer fra det dejlige webbureau som jeg har været ansat i). Du kan se nogle hjemmesidedesigns og layouts her. Er der noget du kan lide så er du altid velkommen til at kontakte mig for en fast webdesigner pris på din opgave.

Hvad koster en webdesigner i timen? 

Prisen for en webdesigner på et webbureau ligger et sted mellem 1000-1200 kroner i timer ekskl. moms. En freelance webdesigner pris plejer at ligge et sted mellem 750 – 850 kroner i timen ekskl. moms i Danmark. Da jeg er nyopstartet og her i efteråret 2020 gået fra fastansat webdesigner til freelancer på deltid i min barsel, så har jeg valgt have lave SEO og webdesigner priser. Jeg vil dog gerne råbe højt!! og sige at jeg leverer lige så godt webdesign som freelancer! Som jeg gjorte som ansat i et webbureau. Om ikke bedre. Nu er vi bare fri fra at en tredje part også skal have penge. 

Vil du have en prisestimering på ny hjemmeside eller en specifik opgave?

Jeg er glad for at at give mine kunder og dig en fast pris, så at de og du ved hvad i får for pengene og hvad den nye hjemmeside vil koste . Du kan f.eks. nemt indhente et tilbud gennem at udfylde formularen her, hvis du ikke kan lide kontaktformularer så er du også velkommen at sende mig en mail til; kontakt@silverbeerg.com

Ofte stillede spørgsmål angående webdesigner priser, timepris og andre priser omkring webdesign

Hvad er timeprisen for en freelancer webdesigner og timeprisen for en webdesigner på et webbureau?

Prisen for en webdesigner på et webbureau koster i gennemsnit ca. 900 til 1200;- kroner i timen og en freelancer webdesigner koster ca. 500 til 800;- kroner i timen. Jeg nyder når mine kunder opnår succes, så jeg kommer derfor med mange gratis webdesigner råd omkring online markedsføring.

Hvad koster en hjemmesidedesign til ny hjemmeside af en professionel webdesigner?

Jeg tilbyder en professionel standardløsning til 3800,- ekskl. moms. Nogle gange er det umuligt at sige hvad en hjemmeside præcist koster uden at kende det præcise omfang og behov. Kontakt mig hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud omkring en ny hjemmeside og webdesigner priser. Du finder info på min hjemmeside. 

Hvad koster en hjemmeside om måneden?

Prisen varierer alt efter størrelsen af hjemmesiden og hvor meget trafik hjemmesiden skal kunne håndtere. For at imødekomme alle størrelser af virksomheder har jeg skræddersyet forskellige løsninger som dækker dine behov. Prisen for vedligeholdelse, et webhotel inkl. page builder starter fra 180,- og op efter hos mig.

Koster det efterfølgende noget at få noget rettet på hjemmesiden?

Jeg foretager rettelser indenfor 24 timer. Har du en serviceaftale behøver du ikke at bekymre dig om vedligeholdelse og opdateringer af din hjemmeside og kan i stedet koncentrere dig helt og fuldt om at drive din forretning. Jeg tilbyder også kurser der jeg klæder dig på til at selv varetage din markedsføring. 

Kan jeg få hjælp af en webdesigner til online markedsføring, hvad koster det?

Ja, selvfølgelig, hvis du har tidligere fået lavet en hjemmeside hos mig giver jeg 30 % rabat på min webdesigner og markedsføring timepris.

Hvad er prisen for tekst til min hjemmeside?

Jeg samarbejder med en tekstforfattere der kan leverer prominente tekster 1;- ord, ellers så tilbyder jeg informerende SEO- tekster helt ned til 25 øre per ord.  Hvis du selv har tekster så er det selvfølgelig gratis at få dem placeret ud over hjemmesiden med det passende webdesign. 

 

Webdesigner pris, hvad koster en webdesigner egentlig?

Hvis du vælger mig som din partner til at varetage din virksomheds online markedsføring så kan du forvente en passioneret marketing medarbejder der leverer; jeg er hårdtarbejdende og mit hjerte det banker for webdesign, min kernekompetance har jeg fået bevist gang på gang, er SEO, jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME. Den digitale verden er enorm og ingen kan det hele, derfor samarbejder jeg også med andre i branchen, heriblandt dygtige tekstforfattere samt programmører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig