Tekster til hjemmesider og webshops fokus på SEO & Salg

red-typewriter-on-white-wood-plank (1) (1)

Sæt fart på dit salg, få alle de kunder, som du drømmer om, og bliv kendt i din branche, få de bedste SEO tekster til hjemmeside eller webshop! 

Her tilbydes alt fra billige SEO tekster til hjemmesider og webshops, som rangerer på Google, til tekster med dybe skrevet af erfarne skribenter.
De fleste af os som søger viden om et eller andet, gør dette på internet og via Google. Google vil hjælpe dig som søger (Google kunde) at finde det bedste mulige svar på et spørgsmål og eller den rette information.

Det er derfor at det er så vigtigt med tekster til hjemmesider og tekster til webshops. Alene denne årsag så vil jeg kunne tilbyde tekstforfatning som en service, selvom at jeg ikke er bedst i verden på det danske sprog, da jeg er svensker og stadigvæk arbejder med at få det sidste danske grammatik, til at sidde lige i skabet. Faktum er dog, at uden tekster til hjemmesiden eller din webshop, så findes der hverken nogle spørgsmål eller svar. Hvis du mener at det jeg skriver på denne hjemmeside også er noget for dig, præcis som det er for Google. Så kan jeg eventuelt stå for: tekster til hjemmeside og tekster til webshops i din virksomhed.

Jeg tilbyder to former for tekster til hjemmesider;

 1.  Billige SEO tekster til hjemmesider og webshops, skrevet af mig, med fokus på søgesætninger det vil få din hjemmeside at vinde besøgende på Google, jeg vil vise vise dig et eksempel på dette længere ned
 2. . Professionelle fængende tekster der er fuldt ud gennemarbejdede af en dygtig tekstforfattere med lang erfaring – Prisen er i den høje skala dvs. 750 kr i timen plus moms.

Altid glade kunder

Største delen af mine kunder har jeg fået gennem anbefalinger. Det vigtigste mål for mig er; at du er så tilfreds med både service og produkt, at du vil anbefaler mig videre. 

Tekster til hjemmesider og webdeshops

Hvad er gode tekster til hjemmesider og tekster til webshops?

Hvad adskiller en god tekst fra en dårlig tekst på en hjemmeside? Du spekulerer måske på, om teksterne på din hjemmeside giver et godt indtryk og giver dig de ønskede resultater? Hvordan vurderer man, om en tekst til hjemmeside, er god eller ej? Først og fremmest vil jeg sige at det er bedre med en mindre god tekst end intet tekst overhovedet, så kom i gang, øve dig! Skriv ned dit budskab! Hvis du overhovedet ikke har tid, så få en anden til det, du kan kontakte mig her og få et tilbud på billige tekster til hjemmesider. Det er vigtigt for din online synlighed og markedsføring. 

Jeg ved f.eks. at mine tekster ikke altid bliver til de mest perfekte på internet, som svensker kan jeg bruge alt for meget tid på opstilling af en sætning eller et enkelt stavelse af et enkelt ord. Jeg har så valgt at sådan må det være for nu, det vigtigste ved opstart at ny hjemmeside, er det faktum at mine tekster til hjemmesiden er informerende, ægte, nyskabende, ærlige og sidst men ikke mindst at Google synes at de er relevante. Ellers så finder du mig ikke overhovedet! Her er nogle tips, på hvordan du kan undersøge om en tekst til hjemmesider, er god eller ej;

Hurtigt kontrollere din tekst, igennem at bruge disse kriterier som en tjekliste:

 • En god tekst gør sit arbejde, skal den rangere på Google osv?
 • Titlen er den første ting, der opfylder læseren, er den interessant
 • Kig på teksten med læserens øjne
 • Velvalgt indhold viser omhyggelighed for læseren
 • Klar struktur i tekster er som vejskilte i trafikken
 • Ordene skaber nærhed eller afstand

Hvis du vil vurdere, om en tekst er god eller ej, skal du først finde ud af nogle fakta:

 • Hvem er afsenderen?
 • Hvem skal læse teksten?
  – Hvad skal læseren gerne gøre efter at have læst teksten?
 • Har teksten et alternativt formål en at blive læst, f.eks. SEO?
 

Hvis teksten gør sit arbejde på en virksomheds hjemmeside, vil den skabe konverteringer og salg. Efter at have skrevet 50.000 ord på to uger, om 20 forskellige bydele som en låsesmed kører i, så er man tilfreds over sit arbejde selvom at man inderst inde ved, at de færreste kommer læse den producerede tekster fra top til bund. Teksterne er der primært for søgemaskinernes skyld og selvfølgelig for de få personer der virkelig fra hjertet, har lysten til at vide alt om låsesmedens dagligdag f.eks. hvilke værktøj han arbejder med osv.

Kig på teksten med læserens øjne når du skal produceres tekster til hjemmesider

Det vigtigste for mig er som sagt ikke stavning og grammatik når det handler om tekster til hjemmesider, det vigtigste for mig er hvem tekster til hjemmeside og webshoppen er skrevet til, det vil sige læseren og er læseren medtaget i og af teksten. 

Eksempel: “Kraft er en af Danmarks mest almindelige sygdomme, hovedsagelig på grund af tobaksrygning. Her beskriver vi, hvilke behandlingsmuligheder der er tilgængelige.”
Jeg ville hellere skrive: “Du kan være en af de tusindvis af mennesker i Danmark, der har kraft som følge af rygning. Hvis ja, kan du læse, hvad vi kan tilbyde dig for behandlingsmuligheder.” Giver det mening?

Det første eksempel omfatter slet ikke læseren, den er kun beskrevet udefra. Når læseren modtager teksten, er ingen antydning, at teksten er rettet til ham eller hende. Denne form tekst; at skrive til læseren er den type af tekst er både dine kunder og  Google er vild med, det har jeg erfaret gang på gang. Så når du skal skrive tekster til hjemmesider eller webshop skriv til læseren og Google. 

Denne graf viser en relativt ny hjemmeside, i grafen kan du også se at den er ca. 1.5 måned gammel, som du ser har trafikken øget ganske hurtigt. Alt jeg har gjort er faktisk udover at opsætte hjemmesiden i de bedste CMS osv. er at bygge ca. 30 links og skrive tekster og seo-optimeret disse efter nogle søgeord jeg synes det manglede god info om på nettet. Hjemmesiden det er tale om, rangerer allarede top 3 på Google på virkelig mange søgeord, så det der med at det skal tage et år eller mere for at nå op på toppen på Google som de fleste SEO-bureauer plejer at sige er en myte. Så sort og hvidt er det ikke. 

Kan SEO tekster til hjemmesider og webshops være gode og interessante for læsere? 

Ja! Selvfølgelig, hvis du har læst hele vejer her til, så er denne tekst et klokkeklart eksempel på en seo-tekst der er interessant og har noget at byde på. Hvis du skriver en anden form for tekster til personer der ikke direkte efterspørger information på Google f.eks. nyhedsbreve, så kan det være er god ide at tænke sig om hvordan og hvor meget man skriver. Mange gange indeholder tekster for mange oplysninger eller alt for detaljerede oplysninger. På den anden side findes der også tekster der mangler forklaringer.

Er teksten til hjemmesiden skrevet ud fra din læseres perspektiv?

Prøv at sætte dig ind i din læserens situation. Afspejler teksten hans eller hendes perspektiv? En abstrakt tekst med mange svære ord, kan være vanskeligt for læseren og skaber modstand, så mit tips til dig; “keep it simple”! 

Klar struktur i tekster på hjemmesider er som vejskilte i trafikken

Er det nemt at orientere sig i teksten, er der overskrifter? Hvis afsnitsopdeling, punklister og tegnsætning anvendes konsekvent, forstår læseren hvordan du navigerer i teksten. Har teksten afsnit, som hjælper læseren med at forstå teksten? En tekst med skiftende korte og lange sætninger er ofte mere læsbar end en tekst med kun
korte sætninger.

Korrekt sprog giver professionelt indtryk

Korrekt sprog på tekster til hjemmesider giver et professionelt indtryk. Ja, det er så sandt som at det er sagt. Stavefejl giver et sjusket indtryk, det er jeg klar over. På samme måde som overtrædelser af etablerede skriveregler, f.eks. store bogstaver, punktopstillinger osv. Desværre så går ikke altid korrekt sprog og SEO tekster hånd i hånd. Så man bliver til sidst nød til at tage en beslutning og prioritere hvad der er vigtigst. At have perfekte tekster og ikke blive fundet i søgemaskinerne. Eller at have tekster med godt relevant indhold der ikke er fejlfrie, men du bliver fundet af mange potentielle nye kunder. Det handler simpelheden om balance  og i hvilken branche du er i og hvilke læsere du har.

Derfor tilbyder jeg både SEO-tekster med dybt og relevant indhold til små penge for dig med behov af volumen fremfor kvalitet og til dig der har behov for en dygtigt professionel tekstforfattere, kender jeg en der arbejder for 795 kr i timen ekls. moms.    

 

Tekster til hjemmesider og tekster til webshops Digital marketing konsulent til online markedsføring
Sara Silverbeerg

Sara Silverbeerg

Få flere artikler og tips om best practice til din WordPress hjemmeside og digital markedsføring på min hjemmeside og i min blog. I min blog skriver jeg artikler som handler om online markedsføring og webdesign generelt. Nogle gange skriver jeg om hvad der sker i min digitale verden.

Læs mere
Sara Silverbeerg

Sara Silverbeerg

Få flere artikler og tips om best practice til din WordPress hjemmeside og digital markedsføring på min hjemmeside og i min blog. I min blog skriver jeg artikler som handler om online markedsføring og webdesign generelt. Nogle gange skriver jeg om hvad der sker i min digitale verden.

Læs mere