Webdesigner til freelance priser -få et fremdragende webdesign

Jeg er en freelance webdesigner med speciale i SEO og UX-webdesign til webshops og hjemmesider

Mit navn er Sara og jeg er en freelance webdesigner bosat i København, til dagligt beskæftiger jeg mig med UX- og UI-webdesign samt seo-optimering, både på hjemmesider og webshops. Jeg har begge fødder nede på jorden og ved at ingen kan være ekspert på alt, derfor samarbejder jeg med en professionel tekstforfattere og programmerer, dette for at kunne tilbyde dig en komplet digital markedsførings strategi og den absolut bedste markedsføring, med resultater som du engang tør drømme om.

Freelance

webdesigner

UI- & UX-webdesign 91%
SEO-optimering 98%
Konverteringsvenlig 99%
Responsive design 88%
Brugervenlighed og handleevne 90%
Hvad laver en freelance webdesigner?

Er du en freelance webdesignere? Så ved du alt om software og computere? Svar: Nej. En webdesigner er ikke det samme som en it-ekspert. Hver webdesigner har et meget individuelt viden indenfor software, webdesign og online markedsføring, dette fordi at det er meget at lære inden for freelance webdesign. Min kernekompetance som freelance webdesigner er at udvikle hjemmesider og webshops der rangeret højt på Google.  Der findes f.eks. webdesignere, der mangler følelse for æstetik og design, men i stedet har et godt kendskab til programmering og er gode tekstforfattere. Og så findes det mig der er ikke er bedst i verden på dansk grammatik, men har et godt øje for SEO, salg og UX webdesign.  

Hvad er UX-webdesign?

UX- webdesign betyder “user experience” dette vil jeg skrive mere om længere ned på siden. Selvom at jeg ikke er ekspert i programmering, så har jeg en god forståede og viden indenfor området, det er en nødvendighed som freelance webdesigner, da mange små koder og elementer er et god redskab i både seo-optimering og design. 

Freelance webdesigner til ny hjemmesidedesign, af hjemmeside, nyt moderne og billig hjemmeside designs

Freelance webdesigner ≠ Kunstner

UX- webdesign handler bland andet om at gøre hverdagen nemmere og faktisk også sjovere for mennesker online. Dette ved at udvikle tjenester og produkter, som brugerne elsker og taler om, fordelene for virksomheden er så selvsagt også stigende. Jeg beskæftiger mig med UX- webdesign hver eneste dag som Freelance webdesigner. Jeg vil nu gerne forklare dig hvad jeg mener med dette, det færreste mennesker der ikke har med at gøre med webdesign  til dagligt, ved nemlig ikke hvad UX-webdesign står for eller hvad det er.

En hjemmeside skal være æstetisk tiltalende for at have den mindste chance for at konkurrere med alle de andre eksisterende hjemmesider, der er derude. Men det betyder ikke, at en hjemmeside skal efterligne en form for kunst, en freelance webdesigner skal tage hensyn til, at en hjemmeside er noget, der også skal bruges.

Derfor bør en webdesigner gøre en hjemmeside æstetisk tiltalende, funktionel og brugervenlig. Disse tre faktorer er vigtige i udformningen  af en hjemmeside eller webshop.
En rigtigt dygtig freelance webdesigner har stor viden og forstår UX-design. 

Hvad er en UX- webdesigner? Og hvad laver en UX- webdesigner? 

UX står for “User Experience”, dvs. En UX-webdesigner er en slags informationsarkitekt, der fremhæver rammerne for brugerne for at få det, de har brug for, når de  f.eks. bruger en hjemmeside eller en webshops.

Arbejdet som UX-designer har mange facetter. For at imødekomme brugernes behov handler en del af jobbet om kortlægning og analyser. Det skal være en analyse af virksomhedens målgrupperne og deres behov. F.eks. En hjemmeside til et advokat skal nemlig ikke være opbygget på samme måde som en hjemmeside til en tandlænge

Dette er for at – i harmoni med kunden – få så klart et billede som muligt af, hvad brugeren ønsker, og hvordan man skaber et produkt, der interagerer på den bedste måde med fremtidens brugere og købere. Som UX- webdesigner arbejder jeg med tests og prototyper. Målet med UX- webdesignet er at gøre brugerens interaktion så enkel og effektiv som overhovedet muligt.

Hvad står UI- webdesign for?

Når vi taler om UI så er det det visuelle dele af en hjemmeside vi fokuserer på, alt det en bruger integrerer med visuelt men også på en praktisk visuel måde – både digitalt og fysisk – såsom webshoppens menu, app’ens, layout, farverne på en hjemmeside, osv. En brugere på en hjemmeside har en generel forventning på hvordan en hjemmeside “bør” se ud f.eks. logo oppe i venstre hjørne og menu oppe til højre. Du tænker ikke over det, men når du kommer ind på en hjemmeside så læser du den i som et “Z”.

Man kan også på en lidt alternativ måse sige, at UI- webdesign er vejen der fører os til slutdestinationen, mens UX- webdesign er den følelse vi har når vi er ankommet.

Udbredelsen af internettet i erhvervslivet har bidraget til overførsel af information og kommunikation fra virksomheder til deres kunder. Der er altid nogen konkurrent, der er billigere, hurtigere eller mere synlig online. Derfor vil de virksomheder, der ikke kan formå at sætte kundeoplevelsen først, ikke kunne følge med og til sidst miste sine kunder til konkurrenterne. Dette er det sidste jeg som webdesigner København ønsker vil ske for mine kunder.

Jeg uddanner mig derfor løbende indenfor UX – webdesign gennem at følge med i digitale trende. Jeg har selvfølgelig også taget kurser i UX- webdesign. Min erfaring som både “SEO-ekspert” og UX- webdesigner København ved også at det kan være svært at få det hele til at hænge sammen i en perfekt enhed. Man bliver simpelheden nød til at prioritere, hvad er vigtigst UX- webdesign eller seo-optimering (Google). Det handler om at finde den bedste løsning og en god middelvej.

For eksempel har du brug for UX- webdesign til hjemmeside design, når du skal:

  • Innover dine kunder i nye digitale ydelser, der giver både kunde- og forretningsværdi
  • Forbedre en digital ydelse ud fra et brugervenligt perspektiv
  • Udvikle nye funktioner i dine eksisterende kundemødemiljøer
  • Find ud af, hvor der er potentiale til at opfylde et behov
  • Bedre forståelse af dine målgrupper for at kunne prioritere og optimere de rigtige områder

Kan jeg i et servicefag have gavn af at bruge en freelance webdesigner med speciale i UX?

UX- webdesign anvendes i alle brancher og til alle former for løsninger og brugeroplevelser. Du kan designe oplevelser til web, e-handel, apps, e-tjenester, betalingssystemer, intranet eller fysiske produkter som f.eks. håndværkerydelser.

Listen over anvendelser kan laves uendeligt lang, de eksempler  som jeg nævnt er bare nogle få af mange. Hvad UX- webdesign i virkeligheden handler om er at kombinere virksomhedens forretningsmål med kundefordel ved at designe løsninger, der virkelig matcher folks behov, adfærd og drivkræfter. Dette gælder i alle brancher og også hvis du er håndværker og ønsker at telefonen skal ringe lidt oftere!

Som din Freelance webdesigner arbejder jeg sådan;

Et konkret eksempel på UX- webdesign

På tidspunktet udvikler jeg en hjemmeside for en eksklusiv tekstforfatter, hun har så travlt at hun på tidspunktet “kun” har behov af en lille info site, der styrker hendes brand og identitet som forfattere. Her fokuseres jeg mest på det visuelle udtryk, klassisk tema med rolig webdesign, plads nok til tekster, på hendes hjemmeside er det nemlig teksten som er i fokus. 

Jeg arbejder også med en låsesmed, for en låsesmed er det Alfa Omega at ligge øverst på Google og at have en landingside med et synlige “call-to-action”. Alt er gennemtænkt ind i miste detalje og skræddersyet efter hvilken branchen det handler om, hvor virksomhedens mål med sin hjemmeside, er det vigtigste. Som webdesigner København ved jeg at ingen virksomhed er ens, ikke heller dennes målgruppe samt formålet med webdesignet på hjemmesiden.

Som webdesigner København starter jeg altid med dig eller din virksomhed først

For at forstå, hvad der er godt eller dårligt UX- webdesign i din situation, starter jeg som webdesigner med at definere din organisations og dine kunders mål. Jeg udgår også fra det du vil opnå med dit køb af ny hjemmeside. Øget salg? Styrket brand? På samme måde skal du også forstå kundernes mål. Hvorfor vil de have kontakt til dig og din virksomhed? Hvilke oplysninger kigger de efter og hvilke behov har de?

Når jeg fundet ud af, hvad der virker og ikke fungerer i et kundemøde eller efter en research, er det nemt at innovere nye ydelser eller funktioner, der opfylder dine mål. De nye løsninger kan derefter prioriteres, designes, detaljeret og udvikles – og derefter udrulles. Mersalg bliver også nemmere via hjemmesiden, for virksomheden.

Opskrift på vellykket UI- webdesign og UX- webdesign vedrørende hjemmeside design

UI- webdesign og UX- webdesign indeholder sammen flere forskellige dele, såsom visuelt webdesign, interaktionsdesign, grafik, tilgængelighed eller informationsarkitektur. Som din personlige webdesigner København lægger jeg stor vægt på “brugerforskning” i mine opgaver. Min lange erfaring indenfor markedsføring og salg ved, at det kan betale sig.

Søger du en freelance webdesigner, som også kan sit SEO?

Udover at jeg har stor kendskab omkring UI- og UX- webdesign så er jeg meget bevist om at intet nytter hvis man ikke har nogle besøgende på sin hjemmeside. Derfor har jeg brugt meget tid på at finde ud af hvordan jeg skaffer kunder til disse virksomheders flotte hjemmesider. Så at de får mest muligt ud af det nye webdesign.

Der findes mange muligheder at skabe trafik og kunder på til din hjemmeside på, du kan f.eks. lokke på de sociale medier eller så kan du fange de mest købeklare på Google, dvs. dem der leder efter dig. Men for at de skal finde dig så kræves det at du som mindst rangerer på side et. De færreste scroller nemlig videre til side to. For at opnå en placering på side et så har du to muligheder;

  1. Du køber Google Ads annoncer og betaler per. hver enkelt besøgende (klik)
  2. Du investerer i din hjemmeside eller webshop og arbejder selv eller hyrer en til at arbejde med SEO, f.eks. en freelance webdesigner som mig
  3. Eller hvorfor ikke, satse på begge dele

Hvordan kan en freelancer webdesigner hjælpe dig med SEO?

SEO, lyder måske svært og kryptisk for den der aldrig tidligere har arbejdet med SEO (søgemaskineoptimering). Men for at være helt ærlig SEO er supernemt når man vel lært sig alle principper og hvad der virker. Jeg lover dig; Du kan “nøjes” med at have en freelancer webdesigner til at stå for alt dit SEO og stadigt opnå fantastiske resultater. Faktum er at det er sjælden man ser de større webbureaues eller SEO-bureauers kunder højst oppe i Googles søgeresultater.

Hvis du vælger mig som din freelance seo specialist, er det fordel at bruge mig til forskel fra mange andre freelance SEO specialister, hvad jeg meder med dette, kan vi tage et personligt møde om. 

Ofte stillede spørgsmål til mig som freelance webdesigner

Hvad er det bedste ved at arbejde som freelance webdesigner?

– Variationen i mine arbejdsdage. Jeg arbejder med flere forskellige kunder og opgaver og kommer til at møde kunder fra helt forskellige brancher, der har brugere med helt forskellige behov.

Hvordan kom du ind i den rolle, du har i dag?

– Det var min samlever Nicolai der skulle bruge en hjemmeside til sin låsesmed, Nicolai ansatte en grafiker til at udvikle hans hjemmeside. Hjemmesiden var superflot men levede ikke op til Nicolais forventninger, da den var sat op i et meget langsomt tema.

Det tog flere sekunder for hjemmesiden at downloade på mobil. AMP gjorde hjemmesiden hurtigere, men så virkede knappen med telefonnummeret ikke hvilket ikke er godt nok for en låsesmed. Det skal selvsagt være nemt for kunden at ringe og bestille en oplukning.

Da grafikeren ikke ville løse problemet med knappen, så begynde jeg selv at rode med det, siden den dag har jeg rodet med både hjemmesider og SEO og taget adskillige kurser i webdesign, SEO og SOME.

Hvad er mest udfordrende?

– At være freelance webdesigner er varieret, selvom at det hele mest sker foran en skærm og at man skal være fokuseret hele siden. Jeg har fået en masse tillid og ansvar, som er super sjovt, men også udfordrende, de to stykker hører sammen for mig.

Hvordan kan en arbejdsdag se ud for en freelance webdesigner?

Meget varierende udover at man sidder foran en skærm. I dag har jeg arbejdet på min egen hjemmeside og optimeret titel- og metatags på en hjemmeside, samt deltaget i et Zoom møde med en kunde.

Kræves det masser af kreativitet på arbejde som freelance webdesigner?

Som freelance webdesigner og SEO specialist, er arbejdet meget baseret på data, løsningerne er dog kreative. Hvilket jeg elsker, da jeg ser mig selv som et kreativt menneske.

Hvor lang tid tager det at få designet en hjemmeside, af en freelance webdesigner?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern.

Kan man mødes med dig, som freelance webdesigner?

Ja, selvfølgelig, jeg tilbyder indledende personlige møder så at vi kan forventningsafstemme personligt, hvis det ønskes, på Amager, der jeg har mit kontor. Ved store projekter så kommer jeg gerne ud til dig eller din virksomheds adresse i København og præsenterer hvad jeg kan gøre for dig, uforpligtigende.

Tager du dig kun af opgaver for erhvervskunder?

Nej, jeg udvikler også hjemmesider til private, som kan bruges f.eks. til bryllup eller en blog.

Hvad koster hjemmesidedesign, udviklet af en freelance webdesigner?

Prisen på at få en hjemmeside designet af en webdesigner ligger som regel mellem 3800;- op til 100 000;- kroner. Alt efter hvor mange sider du ønsker osv. Du kan indhente et fast tilbud eller se priser på min hjemmeside.

Hvad koster det at eje en hjemmeside?

Det der koster på månelig og årlig basis er din host, dit domæne, page builder og eventuelle plugins. Jag kan sørge for alt dette inkl. vedligeholdelse af din hjemmeside til en fordelagtig pris på 180 kr/måned, så er du helt fri fra stress.

Til sidst, jeg vil gerne give dig et tilbud på din webdesign opgave, udfyld formularen nederst så vender jeg tilbage med et uforpligtigende tilbud til dig.

Freelance webdesigner og seo specialist
Webdesigner til hjemmesidedesign.

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig