Freelance SEO specialist København, Sjælland, Jylland & Fyn

Freelance SEO specialist København

Søger du en dygtig freelance SEO specialist hvor du er i Danmark? Der har resultater sort på hvidt?

Hej og velkommen til! Mit navn er Sara, jeg er en kvindelig freelance SEO specialist i København, der arbejder med SEO for primært mindre og mellemstore virksomheder, jeg tager mig af kunder i hele Danmark dvs. i Jylland, på Sjælland, på Fyn eller i København som Freelance SEO-specialist. En ting er i hvert fald sikkert og det er at der kræves meget selvtillid og mod for at kalde sig selv for “SEO specialist”. 

Nederst på denne side, fremviser jeg et lille udvalg af de resulter opnået med mit SEO-arbejde. Jeg vil også på denne side forklare dig, hvad en freelance SEO specialist / ekspert som mig laver og hvilke resultater det jeg laver, kan medføre. Der jeg står i dag, er jeg overbevist om at din kontakt til mig vil være den bedste investering i din virksomheds online markedsføring nogensinde. 

 

100% tilfredse kunder

Største delen af mine kunder har jeg fået gennem anbefalinger. Det vigtigste mål for mig ved enhver opgave er, at du er så tilfreds med både service, pris og produkt, at du vil anbefaler mig videre til andre. 

Webdesigner og Freelance SEO specialist Kbh

Freelancer SEO specialist København

Fordi at du landet lige her så formoder jeg at du søger hjælp til SEO, og helst af en der, specialist på SEO, men nogle gode resultater på sit CV . Du er allarede klar over SEO er Alfa Omega for mange virksomheder i dag og for din virksomheds langsigtede synlighed på internet. Mit bedste og vigtigste råd til dig her og nu; DU KAN ALDRIG STARTE  MED SEO EN DAG FOR TIDLIGT! Tvært imod, hvis du venter for længe så risikerer at dine konkurrenter får et kæmpe forspring, tid er nemlig også en “SEO-faktor”. Hvis du er usikker og ikke rigtigt forstår hvad SEO går ud på, så forklarer jeg dette her på denne side. 

Hvad er SEO? Hvad laver en freelance SEO specialist / ekspert?

SEO (søgemaskineoptimering) er at arbejde med en lang række parametre som f.eks. Google fastsætter. At arbejde med SEO betyder egentlig bare, at vi gør, så kunderne kan finde dig, når Google (eller Bing) mener at det indehold du har på din side er relevant og passer til kundens søgeforventning. 

Kort fortalt så handler SEO om at øge trafikken til din hjemmeside – og dermed få GRATIS besøgende og potentielle kunder, der er købestærke og leder efter dig. 

Jeg er en freelance SEO specialist København med stor erfaring indenfor UX webdesign

Udover mit arbejde som freelance SEO specialist København (og Danmark) så arbejder jeg også med webdesign og udvikling af hjemmesider med fokus på UX- webdesign (user experience). Jeg ved nemlig at det ikke nytter noget, hvis kunderne finder dig, men ikke kan lide det de ser når de lander på din hjemmeside, efter at de fundet dig på nettet.

Når jeg arbejder med SEO, så er det en del af en langsigtet strategi, hvor jeg løbende arbejder med at forbedre jeres virksomheds organiske placeringer på Google – med et formål; at styrke jeres virksomheds markedsføring i det lange løb. Det er altså til forskel fra betalt trafik via Google Ads, der skaber resultater på den korte bane –  her og nu. 

Jeg er gladest for at starte fra 0, med ny hjemmeside for at efterfølgende forsætte med SEO. Dette fordi at jeg ved at mine værktøjer virker! WordPress og Elementor page builder. Men bare for den sags skyld, betyder det ikke at jeg ikke tager mig af andre SEO opgaver, der allarede er kørende. 

Det er vigtigt for mig at du ved hvad der forventes

Det vigtigste for mig med mit SEO arbejde er at min kunde ved; at det arbejde jeg udfør lige nu som freelance SEO specialist, får måske først fuld effekt om flere måneder – til gengæld når arbejdet vel er udført så vil kunderne vælte ind og du vil spare mange penge på annoncering i fremtiden, måske til og med i mange år fremover. Når du vel har nået dine placeringer behøver jeg nemlig ikke bruger så mange ressourcer og timer for at vedligeholde dine top placeringer.  

SEO er hårdt arbejde, i hvert fald i starten, og som freelance SEO specialist kræves en håndfuld disciplin og tålmodighed. Min erfaring siger mig; at det jeg laver i dag,  giver resultater på længere sigt – så jeg har altid styrken nok til at blive ved med det hårde arbejde som jeg laver hver eneste dag, da jeg kender dette faktum. 

Når din webshop eller hjemmeside skal søgemaskineoptimeres, består arbejdet af flere ting. Først og fremmest skal der udarbejdes en grundig analyse af din hjemmeside og dens SEO-potentiale, men nogle gange er man også bare nødt til at gå på sin mavefornemmelse, f.eks i en nichevirksomhed, der du ikke har nogle konkurrencer at måle på. Jeg undersøger dog altid hvilke relevante søgeord, der på forskellige måder kan arbejdes med – Kort sagt: Hvad søger folk på i Google, for at finde netop din ydelse/dit produkt?

Herefter forsætter arbejdet med bl.a. at finde gode, interne og eksterne links, skrive søgeoptimerede tekster og meget mere. 

Som freelance SEO specialist ved jeg, at disse ting ikke kommer af sig selv – det kræves at man arbejder. Jeg arbejder ikke ud fra magiske parametre – Jeg arbejder ud fra data, og dét jeg ved virker. Når det så er sagt så kræves det ikke en hjerneforsker eller et datageni for at have succes med SEO. Hvis du tror at kun de dyreste og største SEO bureauer kan slå sine konkurrenter så tager du fejl. Tag et kig på mine resultater her, disse har jeg skabt alene igennem at arbejde med hårdt og effektivt med indehold, webdesign, teknisk SEO, ON-PAGE-SEO, OFF-PAGE-SEO og kreativitet. 

Værdifuld SEO kræver en langsigtet strategi og meget arbejde

Det er så sandt som at det er sagt og det er lige meget om du hyrer mig som din freelance SEO specialist i København eller et kendt SEO bureau. Når jeg laver søgemaskineoptimering sker der en dybdegående gennemgang og forbedring af dit site, men det er vigtigt at understrege, at det er en langsigtet strategi – som kan betale sig!  Der er mange måder at arbejde kortsigtet med online marketing; f.eks. gennem annoncering i Google Ads. Men i min optik kan den kortsigtede taktik ikke stå alene – Vi skal også fremad. Tro mig det kan betale sig, mange gange om.

SEO-arbejdet virker ikke fra dag til dag, og derfor kræver det tålmodighed og tillid fra dig så at jeg kan udføre det hårde arbejde. Til gengæld giver det dig en strategisk konkurrence fordel at prioritere det, fordi du får mulighed for at give dine konkurrenter baghjul på de organiske placeringer i søgemaskinerne. Hvis du hyrer mig som din SEO freelance specialist / ekspert så vil jeg komme med ugentlige rapporteringer og fortælle i en mail hvad der er blevet arbejdet med. Du vil også få løbende få artikler med links til din hjemmeside. 

colored paper stickers with business strategy and laptop on tabletop

Ofte stillede spørgsmål  

Hvordan arbejder en freelance SEO specialist/ekspert?

Den mest almindelige opfattelse er, at man som SEO specialist foretager en søgeordsanalyse og så placerer “det rette” søgeord så ofte som muligt på hjemmesiden. Desværre er det ikke helt så simpelt. For at lykkes med SEO, bør man tage en holistisk tilgang til hvert projekt. Hvad er hjemmesidens struktur og tekniske grundlag? Hvilket indhold er tilgængeligt i øjeblikket? Hvem er konkurrenterne?

For eksempel, en myndighed, der ønsker at informere sine besøgende om virusproblematik, kan ikke behandles på samme måde som en webshop for cykler. Som freelancer SEO specialist så er man nødt til at følge med i hvad der sker i forhold til opdateringer hos Google og Googles retningslinjer. Dem ændrer sig nemlig kontinuerligt.. 

Hvad er udfordringerne med SEO?

SEO adskiller sig fra de fleste andre digitale markedsføring i, at du ikke køber en annonce. I mange tilfælde kan det føre til at SEO blive nedprioriteret i virksomheder. Det går heller ikke at love et vist resultat, selvom at det gang på gang bliver bevidst at SEO er en utroligt god måde at skaffe sig markedsandeler og flere og faste kunder på. 

Hvad er det bedste med at arbejde med SEO?

Det er ikke noget mere tilfredsstillende end at “stjæle” førstepladsen på et foretrukket søgeord, blive belønnet med et fremhævet uddrag, eller se organisk trafik stige fra måned til måned. Det er også et meget socialt erhverv, hvor du får stor indsigt i en bred vifte af aktiviteter og brancher.

Hvad koster det at hyre en freelance SEO specialist?

God SEO er ikke “billigt” i starten, da det er meget arbejde og mange mandetimer bagved. Og så skal det bland andet også investeres i links/reklame for at det som er blevet udført på din hjemmeside skal have den fulde effekt. Men så når det er sagt så vil du spare mange penge og sandsynligvis i mange år fremover på markedsføring. Når du vel er på toppen så skal det meget til for at ryge ned igen.

Er det for sent at starte med SEO i år 2021?

Nej det er det ikke, faktum er, jo før du starter med at levere informativt seo-optimeret indehold, jo bedre.

Skal jeg vælge en freelance SEO specialist eller et SEO bureau?

Hvis du tror at SEO er magi som kun de største SEO-bureauer kan bemestre, så tager du fejl. Hvis man kender SEO-principperne og Googles retningslinjer så kan en freelance SEO specialist, klare jobbet lige så godt om et SEO-bureau, bare billigere.

Hvad koster SEO og hvad betaler jeg for?

Det du betaler for er antal mandetimer, det vil sige den tid det tager for en person at seo-optimere på din hjemmeside, samt annoncering. Du kan indhente en pris på SEO, på min hjemmeside. 

Er det muligt at få et personlig møde med dig som freelance SEO specialist?

Ja, selvfølgelig, hvis du har muligheden at komme til mit kontor på Amager i København, så kan vi mødes og tale alt igennem, før du beslutter dig for et samarbejde med mig. 

Hvilke virksomheder har gavn af SEO?

Alle virksomheder der leverer en serviceydelse eller sælger et produkt, kan have gavn af SEO på sigt. Hvis du er nyopstartet og ingen markedsføring har, så anbefaler jeg at du starter med Google Ads som det første.    

Har du brug for nogle konkrete eksempler?

Her er nogle eksempler på SEO arbejde som jeg har lavet, de handler om 3 hjemmesider som jeg har udviklet og alle tre er max to år gamle. 

Hvad det koster at få det samme resultat kan vi diskutere, jeg foretrækker at arbejde for en fast pris samt en varierende. 

Er du stadigt i tvivl om du skal vælge en freelance SEO specialist eller en SEO bureau så kan du læse denne artikel fra min blog, der præsenterer fordele og ulemper der kan være med de forskellige muligheder.