Digital marketing konsulent til online markedsføring

Opnå succes med din online markedsføring med mig som din digitale marketing konsulent

På denne side så skal jeg forklare for dig hvad digital marketing og online markedsføring er og hvordan jeg som en digital marketing konsulent arbejder med online markedsføring på kryds og tværs mellem forskelige online kanaler så som f.eks. sociale medier, Google Ads, ny hjemmeside og SEO, alt dette for at hjælpe dig med at opnå succes online gennem brugen af disse digitale medier, det vil sige digital marketing 

Digital marketing konsulent

webdesigner

UX webdesign 95%
SEO 90%
Online markedsføring 98%
Rådgivning og udvikling 97%

Digital marketing og online markedsførings platforme, I den digitale verden talen man ofte om Online Marketing Platform (OMP), det handler om hvordan man forsøger at integrere forskellige web-baserede online markedsførings platforme, for at kombinere fordelene med hinanden og selvforstærke digital marketing  f.eks. SEO, lokal SEO, nyhedsbreve, SOME (sociale medier), Customer Relationship Management System (CRM) og Content Management system (CMS). For den der er ny indenfor området kan det være svært i at orientere sig blandt alle begreb og termer indenfor; digital marketing. 

Jeg ved at den digitale verden er en verden for sig selv og jeg forstår at den ikke er nemt for den utrænede at vide hvorhenne man skal starte. Det er også her jeg kommer ind i billedet som digital marketing konsulent. Jeg kan nemlig hjælpe dig med det du i virkeligheden har brug, at få telefonen til at ringe og at få flere henvendelser på mail, af kunder der har brug for din hjælp eller ydelse. Du ønsker flere kunder i butikken i et marked der bliver mere og mere digitalt. Længere ned på siden forklarer jeg hvordan jeg arbejder med dig som min kunde, som en digital marketing konsulent. 

Digital marketing konsulent ⇑ Hjælp til online markedsføring

Hvad er digital marketing/online markedsføring?

Digital marketing som også kaldes for online markedsføring, har udviklet sig enormt de seneste år og omfatter flere forskellige discipliner og områder. Konkurrencen er den blevet større og større indenfor online markedsføring, og virksomheder er blevet mere beviste omkring digital markering og online markedsføring, mange virksomhedsejere ønsker mere indsigt f.eks. de vil lære at kontrollere sinde kunder rejse på en hjemmeside gennem f.eks. programmer som Google Analytics og Google Search Console. 

Digitale marketing konsulenter som mig selv skelner mellem Business to Consumer (B2C) og B2B (Business to Business) markedsføring. Jeg er glad for at arbejde med både små og mellem store virksomheder samt privatpersoner der blot elsker at synes. 

På et strategisk plan handler digital marketing og online markedsføring om:

 • At blive opdaget og have en platform og infrastruktur til det, du vil sælge
 • Markedsanalyse og kundeanalyse
 • Opbygning af persondata
 • Indsigt i kunderejser på f.eks. en hjemmeside
 • Definer forskellige KPI’er (Key Performance Indicator)
 • .Kampagnestyring og strategier

Sociale medier er blevet sin egen salgskanal indenfor digital marketing

Sociale medier sikrer, at oplysninger og mere information kan deles og integreres på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og ikke mindst LinkedIn. De sociale medier er gennem årene vokset indenfor online markedsføring og bruger derfor annoncering som salgskanaler for at generere penge, annonceringen driver forretninger fremmad igennem køb af deres annoncer. 

Som digital marketing konsulent, har jeg taget et kursus i SOME og Facebook annoncering for at kunne hjælpe mine kunder at trække trafik til sin hjemmeside f.eks. via Facebook. Mine erfaringer omkring Facebook annoncering, er at det fungerer for mange brancher med langt fra alle. Det jeg vil sige er at hvis du f.eks. du er et tømrerfirma, så finder du de mest købestærke kunde via SEO, eller retter sagt på Google, her får du de kunder der er købsklare og forlanger din lige præcis en ydelse som du tilbyder. Giver det mening? 

Med content marketing og online markedsføring kan du drive trafik til din hjemmeside eller webshop

Måske har du hørt om content marketing? En stor del af  digital marketing og online markedsføring involverer content marketing inden for digitale kanaler, som omfatter trafik-genererende indsats, der forbedrer din virksomhed hjemmeside og online synlighed. Hvis du har en hjemmeside, så ønsker du at opbygge indhold, tiltrækker dine læserne og potentielle kunder.

For 15 år siden på handelsskole i Sverige fik jeg præsenteret; AIDA, som går ud på at bygge indhold, der skaber opmærksomhed, interesse, lyst og endelig handling. Hvilke spørgsmål stiller hver potentiel kunde i deres købsproces, og hvordan besvarer vi spørgsmålene bedst. Så at den potentielle kunde ender med at faktisk blive en kunde og gerne en fast kunde. Denne model gælder stadigvæk og fungerer lige så vel indenfor offline markedsføring som online markedsføring. 

Har du brug for hjælp til digital marketing/online markedsføring? Og content marketing? Som digital marketing konsulent, har jeg de kontakter som du skal bruge i min mailbakke og i min telefonbog.  

Store virksomheder skal leverer content marketing af høj kvalitet

Det skal de, dette fordi at de ikke kun bedømmes på indeholder i sig selv, men også hvad andre skriver om dem. Formålet med digital marketing og content marketing er at skabe trafik til hjemmesiden. Digital synlighed og online markedsføring handler i høj grad om, hvordan en hjemmeside er struktureret, men også hvilke links går til hjemmesiden via sociale medier og på Google. Som digital marketing konsulent kigger jeg nærmere på og arbejder med online markedsføring sådan;

 • Kvalitetssikring omkring din nuværende hjemmeside i relation til seo-optimering
 • Kvalitetssikring, hvordan links ser ud til din hjemmeside, hvis der er nogle dårlige links
 • Finder frem til flere og relevante links
 • Arbejder med leads og lead management dvs. hvordan du får flere kunder og hvilke muligheder der er
 • Seo-optimering ON-PAGE-SEO, OF-PAGE-SEO samt teknisk SEO:
 • Søgeordsannoncering og optimering af din annoncering i f.eks. Google Ads
 • Affiliate marketing – jeg arbejder meget med affiliate marketing og har ca. 100 medier til rådighed
 • Konkurrent analyse – som vil hjælpe os med at finde den rette vej frem

Som digital marketing konsulent viser jeg dig vejen frem

Hvis du ønsker en fuldstændig analyse af dine konkurrenters online markedsføring? Så kan jeg som digital marketing konsulent analysere dine konkurrenter i dybden, og hvordan de markedsfører sig selve digitalt. Når vi kigger på hvad de gør og når vi lært hvad de gør, så vil min plan typisk være at gøre som de gør, fast mere og bedre, eller alternativ gøre prøve en ny måde at arbejde med digital marketing på.

Sociale medier og Google Ads

Jeg kan  hjælpe dig med de større sociale kanaler, så som Facebook og instagram, selvom at jeg altid vil anbefale Google Ads kombineret med SEO til de fleste brancher. Du kan se nogle af mine SEO resultater her, så forstår du måske lidt bedre, hvorfor jeg er så begejstret overfor SEO.

Har du brug for hjælp af en digital marketing konsulent? Hvis du kan gøre meget selv så tror jeg på at, individuel rådgivning indenfor digital marketing er den bedste investering. Du får nemlig effektivt hjælp til at finde ud af hvor din tid og kraft er bedst placeret i den digitale marketing verden. 

Online markedsføring med hjælp af digital marketing konsulent København
Digital marketing konsulent til rådgivning og hjælp