Ny webshop designer - køb webshop design

Ny webshop webdesign til webshop, udvikle og køb webshop / webbutik

Ny webshop inkl. webshop design af erfaren webdesigner til webshop København. I dag ønsker mange virksomheder at markedsføre deres produkter og tjenester online i form af en webshop (også kaldet webbutik). 

En ny webshop er dog ikke nok i selv, hvis man ønsker at få nogle salg igennem kassen. En webbutik skal  nemlig også være brugervenlig og attraktiv, ellers risikerer du at tabe salg. For at lette udviklingen af din ny webshop eller ny webbutik så tilbyder jeg som webshop designer og UX webdesigner hjælp til webshop, med både opsætning, fortsat vedligeholdelse og webdesign af din ny webshop. 

Webshop

Designer

Det grafiske webdesign 95%
Informationsdesign 90%
Responsive design 78%
Brugervenlighed og handleevne 97%

Drømmer du om en ny webshop? har du brug for hjælp til at komme i gang eller en webshop designer? Jeg er en webshop designer der kan hjælpe dig godt i gang så at du får en god start på dit eventyr men en ny webshop samt din karriere som webshop indehavere. Køb webshop der sælger. 

Mine egne erfaringer, når jeg kigger rundt på nettet, peger i den retning at; de fleste
webshops og webbutikker ikke er i nærheden af at opfylder disse krav (se processlinje). Jeg har brugt mange timer og sat mig ind i de forskellige
teoretiske designprincipper, der findes (nogle af dem kan du læse længe ned).  Hvorfor disse fakta og designprincipper ikke anvendes af webshop designers generelt eller af webbureauerne forundrer mig meget.
Formålet at følge disse designprincipper, er vigtige, en mindre attraktiv webbutik eller webshop leder nemlig ikke til nogle salg, men gennem at skabe en attraktiv ny webshop, der appellerer til brugeren vil have potentiale til stor vækst hos virksomheden som tilbyder produkterne eller ydelserne. Køb webshop der kan leverer. 

Ny webshop, køb webshop, webdesign af webshops og udvikling af webshops / webbutikker

Ny webshop? Køb webshop? En webshop designer tager stilling til

Som webshop designer tager jeg stilling til relevante områder indenfor webdesign af ny webshop og hvordan en ny webshop / webbutik bygges mest fortrinligt, for at understøtte mest muligt salg. Køb webshop design der både skaffer besøgere og sælger produkter.  

Jeg har identificeret nogle fagområder, der understøtter webdesign og de forskellige besøgende. For at du skal få forståelse og indsigt i hvordan jeg arbejder med webdesign af ny webshop. Læs om hvilke aktiviteter og regler, jeg arbejder efter indenfor webdesign og design af ny webshop. Køb webshop der lever op til alle disse elementer; 

 •  Det grafiske webdesign – her handler om at webshoppen / webbutikken i store træk skal være behageligt at se på og navigere. Jeg bruger forskellige teknikker til at arrangere tekst og billeder, så det bliver et klart og tydeligt budskab på den ny webshop.
 • Informationsdesign – Køb webshop med plads for f.eks. produkt beskrivelser. indebærer at man giver brugeren alle de oplysninger, som de har brug for, for at gennemføre et køb når køberen vil købe noget i webshoppen / webbutikken. Informationsdesign gør det lettere for dem finde det, de leder efter. Indholdet skal være klart for besøgende og interessenter. Det er vigtigt, at de besøgende kan finde alle nødvendige oplysninger på den ny webshop uden problemer
 • Responsive design gælder også ny webshop /webbutik – Responsive design betyder, at alle brugere har en god interaktion, uanset om man bruger en mobil, tablet eller en computere. Her handler det om, hvordan udformningen af et systems adfærd strømme mellem de forskellige brugerflader. Køb webshop der er responsivt designet. 
 • Webbutik / Webshop webdesign – hovedformålet med webshop webdesign er at tiltrække besøgende med en attraktiv form og klart indhold for at orientere besøgende gennem
  alle dele af hjemmesiden. alle tre ovenstående punkter, som grafisk design, informationsdesign og responsive webdesign, er lige så vigtige at tage hensyn til for at udforme en brugervenlig ny webshop, webshopdesigner ved at disse kriterier skal være opfyldt.
 •  Kommunikation – ordet kommunikation kommer fra det latinske “communicatio”, “gensidig udveksling” eller nu når vi taler om webshop webdesign;  videregivelse af oplysninger.
  Imens kommunikation betyder gensidig udveksling betyder information; formidling af tanker, budskaber, fakta, følelser og meninger osv. Igen køb webshop med plads for tekst og information. 
 • Brugervenlighed og handleevne – Brugbarhed forstås; i hvilket omfang en bestemt købere kan bruge et produkt for at opnå et specifikt mål.
 • Affiliate markelig, SEO, SOME annoncering – Forstå besøgerne på webshoppens handlings mønster inden de landende på webshoppen.  
Women Shopping Online Shopaholics Purchase Concept

Køb webshop; opsætning og webdesign af ny webshop 

Før man går i gang og opretter en ny webshop og investerer penge på køb af webshopdesign, logodesign, tekstforfattere osv. til sin nye webbutik, så kan det være en god idé at lave en markedsundersøgelse og finde ud af hvilken kundegruppe man ønsker at henvende sig til. 

Kend din kunde igennem at bestemme og beskrive målgruppen som en ny webshop retter sig til, dette kan du gøre gennem at for eksempel; Interview den typiske målgruppe, spørg om deres forudsætninger, indstillinger, hvad de kan lide osv. Gør nogle undersøgelser og analysere dine konkurrenter. Køb webshop først når du fået et godt overblik på markedet.

Når din ny webshop / webbutik er online

 1. Engager dine brugere – Hold regelmæssige møder med typiske brugere, send nyhedsbrev eller brug de sociale medier, udforme konkurrencer osv. på Sociale medier eller på webshop
 2. Test og optimere webshopdesignet – Lav med fordel prototyper, muligvis også papir.
 3. Spørg nogen i din kundegruppe hvad de synes om prototyperne, brug erfaringer fra testene til at forbedre webshopdesignet.
 4. Lær af andre. Det er afgørende, at man er lidt bedre end konkurrenterne
  – Kigge på og vurdere konkurrenternes hjemmesider, dem som kan føles som forbilleder
  – Lær af både det du synes konkurrenterne gør godt og det du synes at de gør mindre godt

Grafisk webshop design på ny webshop, skal de laves af en grafiker eller en webshop designer?

Grafisk design er et kreativt og kunstnerisk “sprog”, at fremhæve og præcisere et budskab, der skal formidles til flere på en eller på anden måde gennem billeder, ikoner og videos. 

Den grafiske webdesigner arbejder på vegne af nogen for at bringe ud et visuelt besked. Køb webshop af en webshop designer ikke en grafiker.

En en webshop designer er en form for grafiker. En grafiker der er specialiseret i webdesign eller webshop design, præcis som at det findes grafiker som er specialiserede i at lave logos eller videos. Hvert område har sine egne særlige betingelser. 

Som webshop webdesigner kræves, det at webshops designeren ikke blot har  grafiske færdigheder, men også teknologiske og produktionsmæssige kompetencer, samt være fortrolig med markedsføringskommunikation. Køb webshop at en der er ekspert i online markedsføring og salg.

En jeg kender, ansatte en grafiker med speciale i logos til at lave hans hjemmeside, dette ledte så til en hjemmesiden blev meget flot, men også langsom og den manglede plads til tekst. Behøver jeg engang nævne at denne hjemmeside ingen mulighed havde, til at rangere på Google. Køb webshop som har potentiale i søgemaskinerne.

Det er mange kundskaber og færdigheden man behøver vide som webshop designer. F.eks. jeg er meget vel bevist om at jeg ikke er den bedste i verden på at skrive dansk, derfor outsourcer jeg den del til en tekstforfatter, hvis kunden selv ikke ønsker at stå for tekst. 

Det er sjælden at en ny webshop designer eller en webdesigner kan alt, sådan er det jo. Derfor er det vigtigt at man som freelance webdesigner / webshop designer har gode samarbejdspartner (da ingen kan det hele). Så at du som kunde kan købe webshop med ro i maven. 

Din webshop designer bestemmer din webshops layout

Layouten er strukturen på din ny webshop, blokke af tekst, billeder, illustrationer og “white space”. Tekster og billeder er placeret således, at de bliver nemme at læse og æstetisk tiltalende for besøgeren. Før du eller din webshop designer starter med at udforme en layout på en ny webshop, er det godt at gå igennem alt det materiale det skal placeres af webdesigneren på webshoppen.

Webdesign af webshop, dette bør webshop designeren tage stilling til, ved udvikling af ny webshop:

 • Hvilket format skal layoutet være?
 • Hvor meget “white space” skal layouten have?
 • Hvor brede margener skal layoutet have?
 • Hvilken form for layout skal vi skabe?
 • Hvilke skrifttyper skal layoutet have?
 • Skal der bruges fotografier eller illustrationer for at symbolisere layoutet?
 

Det kan være en god idé for webshop designeren at danne sig et overblik, gennem at kigge efter inspiration eller at lave et par skitser og at teste de forskellige muligheder og se, hvad der ser bedst ud.  Symmetrisk layout giver et roligt og harmonisk indtryk, men kan nogle gange opfattes som en lidt kedeligt. Asymmetrisk layout, på den anden side, giver mere dynamik. Dette vil din webshop designer lægge mærke til ved design af webshop.

Køb webshop of design af ny webshop, farvervalg

Med farver kan en webshop designeren skabe kontrast, harmoni, kaos osv. Farvevalget til ny webshop er en meget vigtigt faktor, f.eks. forskellige farver har f.eks.  forskellige betydninger:

 • Rød symboliserer kærlighed, men også krig. Rød farve har ry for at stimulere adrenalin og blodtryk. Det er også kendt for at øge menneskets stofskifte.
 • Orange er en energisk farve. Det fremmer lykke og repræsenterer solskin, entusiasme og kreativitet. Jeg bruger for eksempel en rød/orange som en kontrastfarve på min hjemmeside.
 • Gul står for sol, men også for fare. Det er en synlig og aktiv farve, der anvendes som signaturfarve. Men anvendes også ofte ved udsalg.
 • Grøn er naturens farve, men også for misundelse. Det er også rolig for øjnene og en mindre aktiv farve.
 • Blå symboliserer himlen og er beroligende. Blå er en farve der giver en følelse af sikkerhed, derfor er blå en farve jeg bruger tit i erhverv, som f.eks. låsesmed, som handler om sikkerhed. 
 • Lila har været forbundet med kongeligheder og magt. Det repræsenterer også rigdom
 • Hvid står for perfektion, lys, renhed, uskyld og overgivelse.
 • Sort for magt, elegance og styrke.
 • Grå for værdighed, men også for depression

 

Billeder til din ny webshop, hjælp din webshop designer

Der kan være mange grunde til at bruge billeder, specielt hvis du ska sælge produkter på din ny webshop. Billeder i form af grafik og fotos på en ny webshop har stor betydning. Billeder kan også bruges til at illustrere tekster eller i sig selv til at formidle oplysninger, f.eks. Produktbilleder der giver brugerne mulighed for at forstørre billedet for at få et nærbilleder af produkter er en rigtigt god idé. Hjælp din webshop designer med at få billeder til din ny webshop.

Ny webshop designer ved at alt med måde fungerer

Mængden af grafik og tunge billeder på en ny webshop bør minimeres, da en masse grafik kan forårsage meget lange downloadtider. Grafiske elementer, som ikke har en klar formål skal fjernes helt. Køb ny webshop uden alt muligt rod.

Samtidig som mange webshops i dag er afhængige af grafik og fotos for at få deres budskab igennem (f.eks. produktsortiment), og mange brugere og interessenter forventer også at kunne se billeder når de besøger en webshop (og vil derfor blive skuffet, hvis der ikke er nogle). 

Ny webshop produkt, Køb ny webshop og sådan kan det se ud

En tydelig produkt beskrivelse er vigtigt

Produktbeskrivelsen skal være tilstrækkelig detaljeret for at give en den potentielle købere en god fornemmelse af produktet eller ydelsen samt hjælpe han eller hende med at skelne mellem de forskellige muligheder og produkter på den ny webshop. Køb ny webshop med nøjagtige beskrivelser som hjælper en bruger med at træffe sikre købsbeslutninger og til gengæld så får du også en glad kunde:

Produktsider skal have links til alle andre relaterede produkter, såsom:

 • Produktinformation
 • Fotos, grafiske elementor og illustrationer 
 • Ofte stillede spørgsmål (F.A.Q)
 • Kunde- og ekspertanmeldelser
 • Vedligeholdelse af produktet
 • Tilbehør og reservedele
 • Info om hvordan produktet bruges
 • Eventuelle rabatkuponer

Køb webshopdesign til ny webshop, til sidst husk;

Køb ny webshop der har tilgang og relevans 

Systemet skal tilvejebringe de oplysninger og værktøjer, som brugerne har brug for, så at de kan løse den pågældende opgave f.eks. at gennemføre et køb. Det skal være
nemt og bekvemt for brugerne at finde produktet, kassen og kurven.

Køb ny webshop der virker sikker og pålidelig hos besøgerne 

Brugerne skal føle sig trygge, når de udfylder oplysningerne om sig selve på hjemmesiden som registrering, ordre og betaling. Hjemmesidens sikkerhed er en meget vigtig faktor og måske en afgørende faktor for, om brugerne vil drage fordel af hjemmesiden eller ej.

Køb ny webshop som er hurtig

Webshoppens indhold bør kunne downloades hurtigt, hvilket betyder, at der ikke bør være masser af tunge og unødvendige elementer, såsom overflødige billeder og filer samt animationer, der tager en masse af den interne hukommelse.

Køb ny webshop som har funktionel minimalisme 

Der bør ikke være “unødvendige” funktioner til stede, hvilket betyder, at kun de funktioner, at udføre en bestemt opgave hurtigt og nemt bør være til rådighed.

 

Køb webshop; hvad koster en professionel ny webshop?

Startprisen hvad køb af webshop og webshop design samt opsætning af en WooCommerce webshop, der er skræddersyet til din virksomhed, koster ved de fleste webshop designers og webbureauer et stede fra 30.000 kr. ex. moms. Jeg kan udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig, så at du får en god “kom godt i gang” webshop. Du kan indhente et tilbud på ny webshop her.

Design af en ny webshop kræver typisk en masse finjustering, tilpasninger og ændringer af små finurlige ting, før alt sidder lige i øjet.  Køb webshop med et inspirerende layout.

Køb webshop og hvilke omkostninger til markedsføring og drift skal du huske at tænke ind budgettet, hvis du skal have succes med en ny webshop.

Som minimum bør du regne med følgende udgifter, når webshoppen er oppe at køre.

 • Webhotel Det er ikke ligegyldigt, hvilken hosting-løsning du vælger. Gå efter et kvalitets-webhotel med god hastighed. De fleste danskere er ret utålmodige, når vi handler på nettet. Det skal være nemt og det skal gå hurtigt. Jeg anbefaler en god pakke på one.com, for første gangs webshops indehavere.
 • Løbende udgifter til integrationer og premium-plugins, f.eks. Elementor Pro, som denne side er bygget i.

Hvad koster en webshop designer i timen?

De fleste webshop designer tager en fast pris for design af webshoppen og hele projekten. Nogle tager også timepris. Du kan indhente er tilbud på webshop i formularen nederst, jeg vender tilbage som regel samme dag med en fast pris på ny webshop inkl. design af webshop.

Ny webshop inkl. webshopdesign af erfaren webdesigner København
Ny webshop inkl. webshopdesign af erfaren freelance webdesigner København

Hej og fedt at du scrollet hele vejen her til. Jeg er en svensk kvindelig webdesigner bosat i København der har hjulpet et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe kraftig vækst, dette med hjælp af god webdesign og SEO. Fordi at ingen kan være ekspert på alt og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmere osv. for at kunne tilbyde dig den bedste “komplette webbureau-løsning”.

Sara Silverbeerg

Sara Silverbeerg

Læs flere artikler og tips om best practice til din WordPress hjemmeside og digital markedsføring her

Læs mere

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig