Webdesigner | Velovervejet UI & UX- Hjemmeside design

Få komplet markedsføring og et webdesign som gør dig kendt i din branche og attraherer dine drømmekunder, hos din webdesigner i København

Er det sådan at du søger et komplet webbureau eller den bedste webdesigner København (eller i Danmark) til et professionelt fremragende hjemmeside design der skabet vækst eller succes, på en eller anden måde?
Denne tekst er faktisk produceret sådan at du skal finde her til, hvis det nu er det, du søger, og eller har brug for hjælp med en ny hjemmeside eller hjemmeside design generelt. 

Jeg startede med SEO på denne hjemmeside i december 2020 og du fandt sandsynligvis her til på grund af det, eller UI & UX- webdesign. 

Længere ned på siden så forklarer jeg hvad SEO-optimering, hjemmeside design og Ui & UX -webdesign er og hvordan jeg som webdesigner København bruger mig af disse markedsføringsstrategier i praktikken, jeg vil også længst ned på siden give en håndfuld tips til hvordan du selv kan læse til webdesigner eller selv lære webdesign.

Læs mere: Hvordan bliver man webdesigner? Bonus: 5 tips

Men først og fremmest vil jeg præsentere en lille liste af alle ydelser og services indenfor webdesign og online markedsføring som jeg tilbyder alene som freelancer, eller sammen med mine dejlige samarbejdspartneres og kollegaer som et “full service” webbureau, bare billigere.

Webdesign udføres af kendt hjemmesidedesignere med komplet markedsføring og billig hjemmeside design hos din webdesigner København

Skal vi skabe resultater eller et flot webdesign sammen? Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København og i Danmark er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on Investment), rimelighed, fleksibilitet, flot hjemmeside design og udvikling.

100% tilfredse kunder hos mig, som webdesigner København

Størstedelen af mine kunder har jeg fået gennem anbefalinger. Det vigtigste mål for mig er, at du er så tilfreds med både service og det hjemmeside design du har fået af mig, så at du vil anbefale mig videre. 

Webdesigner København til veludført hjemmeside design i højeste kvalitet - Flot & effektiv UI & UX webdesign af proffesionel hjemmeside designer.

Webdesigner #1

Webdesigner København som tager sig af hjemmeside designs og udvikling af hjemmesider i hele Danmark (og i Sverige)

Som tidligere nævnt er jeg en webdesigner København der kan leverer komplette webbureau løsninger til små og mellemstore virksomheder inkl. billig hjemmeside design til private. Det komplette webbureau København som du søger er ikke mig alene. Jeg samarbejder nemlig med dygtige tekstforfattere, programmører og et hostingselskaber. Arbejdet som hjemmeside designer er bare en lille del af en komplet markedsføringsstrategi.

Min kunde er dig der går efter succes, og du arbejder hårdt for at nå alle dine mål. Du laver regnskab, sender fakturaer, lægger strategier, netværker, planlægger virksomhedens fremtid og tager dig af alle de opgaver, der hører til at drive en virksomhed. Men din markedsføring halter.

Som skrevet, du sender fakturaer, bare ikke nok, du vil have, at dine kunder skal shoppe amok og kurven eller booke din kalender til bristepunktet.

Mine primære kerne kompetence som webdesigner er webdesign også kald hjemmeside design som er skræddersyet og klart til søgemaskinerne og UX- webdesign, det vil sige at jeg bygger hjemmesider sådan som dine besøgende og som Google godt kan lide dem, det vil sige;

 • Responsive
 • Informative
 • Indbydende
 • Hurtige
 • Funktionelle
 • Inspirerende
 • Konverterende
 • Ægte & troværdige osv.
 
Alt disse faktorer hjælper dine kunder til at tage kontakt til dig!

Læs mere: Googles vejledninger omkring en Google-venlig hjemmeside

I mange år har WordPress været mit foretrukne valg af CMS som hjemmeside designer. Jeg har stor erfaring i at tilpasse WordPress efter kundernes (dine) behov. Med hjælp af WordPress i samspil med Elementor Pro Page Builder, udvikler jeg moderne, responsive, SEO venlige, professionelle hjemmeside designs som webdesigner København. Din nye hjemmeside eller webshop lavet af mig, fanger din og dit erhvervs personlighed, styrker jeres fælles mål og stimulerer køb impulser hos dine kunder.

Er der nogle fordele ved at vælge en lokal webdesigner København til hjemmeside design?

En stor fordel at arbejde som webdesigner og at arbejde med hjemmeside design er at ydelserne kan praktiseres og arbejdes med i hele verden, så længe som du har en computere og internet til rådighed selvfølgelig. Ulempen er at mange der har behov af en ny hjemmeside hyrer et webbureau der ikke tilbyder hverken rådgivning eller personlige møder, alene fordi at dette er fysisk umuligt at arrangere. I dag findes det f.eks. Danske webbureauer placeret i lande som Filippinerne og Malta, selvfølgelig for at spare på både skat og lønomkostninger.

Webdesign og ønsker kan selvfølgelig drøftes via mail, Zoom møder og telefon, hvilken er rimelig standard nu for tiden og noget som jeg selv gør 50 procent af alle ganger og specielt her i corona. Men en ting ved jeg og når det kommer til webdesign det kan gå galt, hvis du er en person der selv har mange idéer omkring din ny hjemmeside.

Det handler om din hjemmesides, hjemmeside design

Det handler jo trods alt om din hjemmeside, webdesign og din virksomhed eller dig selv, som du ønsker at hjemmesiden skal repræsentere, dvs. dine blogindlæg, produkter og ydelser. Jeg har fuldt forståelse for dette, jeg har nemlig selv været kunde hos en webdesigner en gang og ved lige præcist hvordan det er og føles når man ikke fået det webdesign som man forventede eller forestillet sig.

Forventningsafstemning mener jeg er bedst mellem fire øjne og “i øjnehøjde”. Derfor tilbyder jeg dig med mange ønsker, et rådgivende møde med indgående forventningsafstemning, før jeg går i gang med at praktisere webdesign på din nye hjemmeside.

Alternativt så sender jeg en mail med masser af forskellige designs som du kan få inspiration igennem. Jeg er også glad for at arrangere Zoom møder, der jeg lærer dig op i WordPress og online markedsføring.

Jeg bor i København og arbejder som webdesigner Amager og København, så forudsætningerne til et personligt møder og personlige kurser; ÉN-TIL-ÉN, er til stede, hvis du har muligheden for at mødes på mit kontor, ude på Amager eller et andet sted i den Københavnske by.

Hvis du har brug for hjælp med avancerede tekniske systemer og tusindvis af produkter, så vil jeg anbefale dig om at læse min artikel om webbureau i København her. Det tror jeg nemlig vil kunne hjælpe dig, hvid du har brug for et større webbureau København.

Fra koncept til et komplet hjemmeside design, hos mig, din webdesigner København

Som hjemmeside designer skræddersyr altid mine forløb, at være webdesigner København og ingen opgave som jeg tager mig af er den andre lig. Jeg tilpasser mig også efter dit budget og sørger for at du får den bedste løsning der vil gavne dig og din virksomhed, at bruge mine ydelser er en ren investering. Jeg tager mig ikke af opgaver hvis jeg ikke er sikker på at det er den bedste løsning for dig eller dit erhverv.

Sådan her kan er typisk forløb se ud;

 1. Strategi – forventningsafstemning, webdesign ønsker og planering – Jeg definerer din målgruppe og dine konkurrencer, ved at studere din branche og ved at lære, hvad der fungerer bedst i den.
 2. Hjemmeside design, webdesign -Baseret på vores strategisession udvikler vi en brand- og farveprofil, der er designet til at tage din virksomhed til et højere niveau.
 3. Udvikling, optimering – Konceptet bliver en realitet, når du får første webdesignudkast, hvis dette godkendes så  går jeg ind i detaljer og praktiserer responsive webdesign og optimerer.
 4. Rådgivning, forsætning, vedligeholdelse – For at give dig forudsætningerne at drive din virksomhed fremmad, tilbyder jeg også rådgivning møder, hjælp med Google Ads eller SOME annoncering og SEO. Jeg er der for dig når du ønsker at opdatere og offentliggøre nyt materiale, når du har brug for dette, kan vi også mødes et sted i København eller så kan jeg komme ud til dig,  hvis du f.eks. har behov for personlig sparring. Du kan også lade mig varetage alt din markedsføring fremmover hvis du hellere vil følge med på sidlinjen og fokusere på det du er god til i dit erhverv.
 

Læs mere: Forskellige webdesigns til forskellige erhverv, se layouts

Webdesigner København til fremragende hjemmeside designs

 

Har du spørgsmål omkring hjemmeside design til mig som webdesigner København?

Hvis du har spørgsmål omkring mine produkter og ydelser, så er du altid velkommen til at både ringe og skrive til mig. Jeg sidder næsten altid foran min computer og nørder som webdesigner København og webdesign på Amager. Nogle spørgsmål er mere almindelige en andre og  jeg vil gøre mit bedste for at svare på alle. jeg synes nemlig at intet spørgsmål er for dumt eller specielt. 

Nogle af de mest almindelige spørgsmål jeg får som webdesigner København er disse;

Hvad koster hjemmesidedesign, udviklet af en webdesigner?

Prisen på at få en hjemmeside designet af en webdesigner ligger som regel mellem 3800;- op til 100 000;- kroner. Alt efter hvor mange sider du ønsker osv. Du kan indhente et fast tilbud og se priser på min hjemmeside.

Hvad koster det at eje en hjemmeside?

Det der koster på månelig og årlig basis er din host, dit domæne, page builder og eventuelle plugins. Jag kan sørge for alt dette inkl. vedligeholdelse af din hjemmeside til en fordelagtig pris på 180  kr/måned, så er du helt fri fra stress. 

Hvor lang tid tager det at få designet en hjemmeside af en webdesigner?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern. 

Kan man mødes med sin webdesigner København?

Ja, selvfølgelig, jeg tilbyder indledende personlige møder så at vi kan forventningsafstemme personligt, hvis det ønskes, på Amager, der jeg har mit kontor. Ved store projekter så kommer jeg gerne ud til dig eller din virksomheds adresse i København og præsenterer hvad jeg kan gøre for dig, uforpligtigende. 

Tager du dig kun af opgaver for erhvervskunder?

Nej, jeg udvikler også hjemmesider til private, som kan bruges f.eks. til bryllup eller en blog. 

Til sidst, jeg vil gerne give dig et tilbud på din webdesign opgave i København, udfyld formularen nederst så vender jeg tilbage med et uforpligtigende tilbud til dig.

Vil du høre mere om hjemmeside priser eller have et uforpligtigende tilbud og hjemmeside pris på præcist din opgave? Udfyld formularen her så vender jeg tilbage til dig samme dag.

Webdesigner til hjemmesidedesign.

Del 2 Webdesigner København: Hvordan du selv kan lære webdesign

I denne artikel så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig godt i gang med en karriere som webdesigner og forklare dig hvordan det kan være at arbejde med webdesign. Jeg vil også byde på nogle links til nogle forskellige uddannelser. 

Webdesigner #2

At være hjemmeside designer og webdesigner København er et utroligt sjov og spændende arbejde, men det er også et arbejde der har sine egne op-og nedture og der er naturligvis nogle ting, som du bør vide om denne karriere, hvis du drømmer om en karriere indenfor webdesign. I denne artikel finder du en liste over ting som kan være godt for dig at vide i starten, inden du går i gang med at kæmpe for dine drømme og visioner inden for denne karriere; webdesigner/hjemmeside designer. 

Men først skal jeg pensle ud hvad en webdesigner er og hvad en webdesigner laver. 

Hvad er en webdesigner? 

En webdesigner skaber struktur og design til hjemmesider, med fokus på hjemmesidens funktionalitet og brugervenlighed. Webdesigneren arbejder på en platform, designer og bygger hjemmesider med fokus på brugeren, skaber webdesigneren en form for struktur til hjemmesiden der passer faget som hjemmesiden handler om og vælger blandt andet fonts, farveskalaer og symboler.

Opgaver som webdesigner

Udover at vælge skrifttyper, farveskalaer og symboler bestemmer også hjemmeside designeren størrelsen og placeringen af forskellige sektioner på hjemmesiden. En webdesigner arbejder ofte også med programmering i software-programmer og med de kreative dele af hjemmesidens design. Det er den kreative del der tiltrækker mig, da jeg ser mig selv som et kreativ menneske. Den største den indenfor webdesign handler om kreativitet, da det handler om at skabe visuelle miljøer på en computer.

Læs mere: Hvad laver en webdesigner

Udover et stort fokus på det visuelle og at skabe en interesse omkring en hjemmeside, arbejder webdesigneren med at have fokus på brugeren, er det vigtigt, at en hjemmeside er brugervenlig og let tilgængelig. Webdesigneren kan også være en ekspert i konvertering, hvilket betyder at få den besøgende på hjemmesiden til at blive kunde i den pågældende virksomhed.

En hjemmeside designer lige som mig som er en webdesigner København, arbejder også nogle gange med søgemaskineoptimering, som er en metode til at påvirke placering af hjemmeside i søgemaskiner. Det er nemlig vigtigt at finde de rette søgeord, som gør at hjemmesiden placeres højt o søgemaskinerne. Målet med SEO (søgemaskineoptimering) er at få flere besøgende på hjemmesiden eller til den produkt eller den service, som virksomheden tilbyder. SEO har vokset sig stort og i dag findes der også særlige SEO specialister, der kun arbejder med dette.

Webdesignerens arbejdsplads og kunder

Webdesignerens kunde er ofte en virksomhed, en person eller en myndighed, der ønsker at præsentere sig selv og sine produkter eller ydelser på den bedste måde eller ønsker hjælp med opsætning af f.eks. et booking system for at kunne tilbyde sinde kunder nemmeste service.

Læs mere: Freelance webdesigner

En hjemmeside designer lige som mig selv, kan arbejde med freelanceopgaver som selvstændig, være ansat af et webbureau eller et marketing bureau. Du kan også være ansat for en større virksomhed eller organisation.

Webdesigner uddannelser 

I Danmark findes der et stort antal kurser som du kan tage, hvis du gerne vil læse til webdesigner eller arbejde med online marketing. Hvis du allarede har en stor forståelse for markedsføring generelt, så er det måske ikke nødvendigt at gå tre år på skole for at forstå hvordan verden hænger sammen med køb, salg osv. F.eks. jeg selv har gået 3 år på handelsskole der jeg lærte mig i  hvordan man laver fordybede markedsanalyser og arbejder efter AIDA modellen og meget mere. Den digitale verden er meget dynamisk og jeg kan anbefale at gå mindre kurser, fordelt på flere år. Så holder du motivationen oppe og får ny inspiration jævnligt og bliver opdateret på det seneste i den digitale. 

Her er et par uddannelser du kan gå hvis du gerne vil arbejde med grafisk design eller som webdesigner;

 

Digital markedsføring/webdesigner kurser

Som tidligere nævnet er det en god idé at tage kurser for at følge med i den digitale branchen, som er er brancher der det aldrig kommet et nyt og bedre produkt. Jeg har selv taget en kurs på Bigum og CO. dem kan jeg virkelig anbefale hvis du søger en webdesigner København kursus. 
 

Her er nogle kurser du kan tage indenfor Digital markedsføring, der kan give dig inspiration som webdesigner;

Uddannelse webdesigner, 5 tips til at starte en karriere som hjemmeside designere

Bonus: 5 tips til at starte en karriere som webdesigner

Ikke alle kan blive webdesigner København, da man har brug for mange forskellige viden indenfor både salg, service, software og visuelt marketing. Men hvis din største drøm er at arbejde som hjemmeside designer eller webdesigner, så skal du selvfølgelig gøre alt hvad du kan for at opfylde denne drøm. Her får du 5 tips af mig til hvordan du kan skaffe dig en karriere som webdesigner og hvad der kan være godt at vide før du går i gang.

1. Starte med at skabe dig et portefølje

Iblandt dykker det op webdesigner jobopslag på f.eks. Jobnet, du skal være meget heldig hvis du søger et job som webdesigner uden et portefølje og efterfølgende bliver inviteret til samtale. At du har taget dig igennem en webdesigner uddannelse er selvfølgelig en stor fordel med sjælden nok.

Hvis kommer til et personligt samtale som webdesigner København med en tom portefølje selvom at du taget en webdesigner uddannelse eller en uddannelse som multimediadesigner, får du intet job. Intet viser mere manglende interesse og dovenskab end den tomme portefølje, af en såkaldt webdesigner som du kalder dig selv. 

Du er nødt til at have nogle beviser der viser hvad du kan for at en potentielle kunde ska tro dig og tage dig seriøst. Som webdesigner der drømmer at arbejde seriøst som hjemmesidedesigner kan du ikke forvente at blive ansat af en virksomhed og efterfølgende oprette en portefølje til dig selv, dette gælder også ofte selvom at du har taget en webdesigner uddannelse. Faktum er at ingen vil ansætte dig i første omgang. 

Glem ikke, at du konkurrerer med folk, der har poleret deres færdigheder ved at arbejde hundredvis af timer for kunder, og som har en portefølje fuld af store job og lovende udtalelser at kende virksomheder. Hvad kan du tilbyde mere end de hjemmeside designere?

Virkeligheden er sådan at du som webdesigner bliver nødt til at arbejde gratis med webdesign i en periode for at få både erfaring og et godt portefølje. Jeg lyver ikke når jeg siger at jeg har bygget 100 WordPress hjemmesider og prøvet 200 temaer af før jeg begynde at lave hjemmesider for andre som webdesigner. 

Det er først efter at du har øvet og øvet, du får erfaring nok til at være parat til et større job. Indtil da er du nødt til at øve dig på din fritid, det er sandheden. Måske har du nogle i familien der har brug for en hjemmeside og på denne måde kan få noget ud af at du “øver” dig. 

Det er dit ansvar alene, at skabe dig et navn og du bør ikke forvente at få de store penge, indtil du nået derhenne og har et portefølje som du kan fremvise.

2. Sæt tydelige mål som webdesigner København

Har du blevet tilbudt at komme til jobsamtale for en freelancer opgave som hjemmeside designer? Tillykke! Så har du nok kommet langt og skabt dig et portefølje der er attraktivt for potentielle virksomheder. Det er nu du skal overbevise din “kunde” om, hvad der præcist det er du kan levere, alt fra SEO, ny hjemmeside til sociale medier og hvad de du gør betyder for deres virksomhed. 

Mange mener nemlig at en hjemmeside har disse funktioner alligevel og vil ikke engang overveje at betale mere for dem de har i forvejen. Det er derfor, du er nødt til at angive fra begyndelsen arten af dit projekt og hvad dine mål er, på deres vegne.

3. Lav webdesign/Hjemmeside design til brugeren

Når du vel får din første kunde er det vigtigt at du sætter dig selv og din personlige smag til siden, dit job er at skabe succesfuld webdesign for virksomhed, ikke at praktisere kunstner for sjovt. Webdesign og UX- design på en hjemmeside er den vigtigste del af brugeroplevelsen, ingen design, ingen brand ingen succes. 

Det er ekstremt vigtigt at tænke på brugeren når du arbejder med webdesign, designet skal selvfølgelig være flot og interessevækkende, men hvordan brugerne interagerer med en hjemmeside er lige så vigtigt. Det er sådanne ting du vil læse på en webdesigner uddannelse og derfor kan det være en god idé at tage en uddannelse som webdesigner. 

Det kan være en god idé at spørge kunden, hvilken type af kunder de har. Hvis det drejer sig om en stor kunde så bør du sørge for et grundeligt forarbejde, så at du virkelig kan leve op til de resultat som du lovet at leverer i første omgang. Det er også vigtigt at du kan argumentere for dit webdesign, hvad du har tænkt osv. Så vil du fremstå som mere professionel. 

4. En succesfuld webdesigner kan formå at skille sig ud fra resten

Dine potentielle kunder, har så mange webdesigners at vælge imellem, når de står og skal træffe en beslutning, her er det vigtigt at du kan differentiere fra alle de andre. Mange webdesigner i brancher tør ikke rigtigt at udmærke sig og kører med et rimelig “safe” webdesign, både til deres webdesigner hjemmeside og deres kunder. 

Det fungerer selvfølgelig, hvis du drømmer at massproducere billige hjemmesider udefra et og samme tema. Men hvis du gerne vil tjene mange penge som webdesigner bør du prøve grænser af og udmærke dig, det bedste er hvis du kan formå at selv træde i karaktær dvs. vise verden at det er dig der er den bedste webdesigner eller den bedste seo specialist osv. Dette kan du dog aldrig 100% læse dig til på en webdesigner uddannelse eller en kurs i webdesign. 

5. Indse at alle kunder ikke går at tilfredsstille

Mit sidste og vigtigt tips. Hold dig væk fra kunder der virker umulige at tilfredsstille eller som bare gerne ønsker at have alt gratis (ja de findes). Dette er et problem der er i alle brancher, nogle kunder er bare svære at tilfredsstille, kan du mærke allerede fra starten af at du nok ikke kommer til at kunne gøre den store forskel for kundens markedsføring eller persona, så er det bedre at sige nej tak, end at tage chancen og tage på dig noget du ikke kan formå at lave om til en succeshistorie. 

Kontakt mig, din webdesigner København til
smukke & funktionelle hjemmeside designs

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig