Webdesigner København til UI & UX hjemmeside design

Webdesigner
København

Komplet markedsføring og billig hjemmeside design hos din webdesigner København

Hej og velkommen, er det muligvis sådan at du søger et komplet webbureau eller en god webdesigner København (eller i Danmark) til et professionelt fremdragende hjemmeside design der skabet vækst? Denne tekst er faktisk tilpasset sådan at du skal finde her til, hvis dette nu er det du søger og har brug for hjælp med en ny hjemmeside eller hjemmeside design generelt. Jeg startede med SEO på denne hjemmeside i december 2020 og du fandt sandsynligvis her til på grund af det, eller UX- webdesign. 

Længere ned på siden så forklarer jeg hvad SEO-optimering, hjemmeside design og UX -webdesign er og hvordan jeg som webdesigner København bruger mig af disse markedsføring strategier i praktikken. Men først og fremmest vil jeg præsentere en lille liste af alle ydelser og services indenfor webdesign og online markedsføring som jeg tilbyder alene som freelancer, eller sammen med mine dejlige samarbejdspartneres og kollegaer som et “full service” webbureau, bare billigere.

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO-specialist København

Skal vi skabe resultater eller et flot hjemmeside design sammen? Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København og i Danmark er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on Investment), rimelighed, fleksibilitet, flot hjemmeside design og udvikling.

100% tilfredse kunder hos mig, som webdesigner København

Størstedelen af mine kunder har jeg fået gennem anbefalinger. Det vigtigste mål for mig er, at du er så tilfreds med både service og det hjemmeside design du har fået af mig, så at du vil anbefaler mig videre. 

Webdesigner København, Billig hjemmeside design i højeste kvalitet af dygtig webdesigner

Webdesigner København som tager sig af hjemmeside designs og udvikling af hjemmesider i hele Danmark og i Sverige

Som tidligere nævnt er jeg en webdesigner København der kan leverer komplette webbureau løsninger til små og mellemstore virksomheder inkl. billig hjemmeside design til private. Det komplette webbureau København som du søger er ikke mig alene. Jeg samarbejder nemlig med dygtige tekstforfattere, programmører og et hostingselskab. Mine primære kernekompetance som webdesigner er webdesign også kald hjemmeside design som er skræddersyet og klart til søgemaskinerne og UX- webdesign, det vil sige at jeg bygger hjemmesider sådan som dine besøgere og som Google godt kan lide dem, det vil sige;

 • Responsive
 • Informative
 • Indbydende
 • Hurtige
 • Funktionelle
 • Inspirerende
 • Konverterende
 • Ægte & troværdige osv.
 

Læs mere: Googles vejledninger omkring en Google-venlig hjemmeside

I mange år har WordPress været mit foretrukne valg af CMS som webdesigner til hjemmeside design. Jeg har stor erfaring i at tilpasse WordPress efter kundernes (dine) behov. Med hjælp af WordPress i samspil med Elementor Pro Page Builder, udvikler jeg moderne, responsive, SEO venlige, professionelle hjemmeside designs som webdesigner København. Din nye hjemmeside eller webshop lavet af mig, fanger din og dit erhvervs personlighed, styrker jeres fælles mål og stimulerer købsimpulser hos dine kunder.

Er der nogle fordele ved at vælge en lokal webdesigner København til hjemmeside design?

En stor fordel at arbejde som webdesigner og at arbejde med hjemmeside design er at ydelserne kan praktiseres og arbejdes med i hele verden, så længe som du har en computere og internet til rådighed selvfølgelig. Ulempen er at mange der har behov af en ny hjemmeside hyrer et webbureau der ikke tilbyder hverken rådgivning eller personlige møder, alene fordi at dette er fysisk umuligt at arrangere. I dag findes det f.eks. Danske webbureauer placeret i lande som Philippinerne og Malta, selvfølgelig for at spare på både skat og lønomkostninger.   

Webdesign og ønsker kan selvfølgelig drøftes via mail, Zoom møder og telefon, hvilken er rimelig standard nu for tiden og noget som jeg selv gør 50 procent af alle ganger og specielt her i corona. Men en ting ved jeg og når det kommer til webdesign det kan gå galt, hvis du er en person der selv har mange idéer omkring din ny hjemmeside

Det handler om din hjemmesides, hjemmeside design 

Det handler jo trods alt om din hjemmeside og din virksomhed eller dig selv, som du ønsker at hjemmesiden skal repræsentere, dvs. dine blogindlæg, produkter og ydelser. Jeg har fuldt forståelse for dette, jeg har nemlig selv været kunde hos en webdesigner en gang og ved lige præcist hvordan det er og føles når man ikke fået det webdesign som man forventede eller forestillet sig.

Forventningsafstemning mener jeg er bedst mellem fire øjne og “i øjnehøjde”. Derfor tilbyder jeg dig med mange ønsker, et rådgivende møde med indgående forventningsafstemning, før jeg går i gang med at praktisere webdesign på din nye hjemmeside. Alternativt så sender jeg en mail med masser af forskellige designs som du kan få inspiration igennem. Jeg er også glad for at arrangere Zoom møder, der jeg lærer dig op i WordPress og online markedsføring. 

Jeg bor i København og arbejder som webdesigner Amager og København, så forudsætningerne til et personligt møder og personlige kurser; ÉN-TIL-ÉN, er til stede, hvis du har muligheden for at mødes på mit kontor, ude på Amager eller et andet sted i den Københavnske by. Hvis du har brug for hjælp med avancerede tekniske systemer og tusindvis af produkter, så vil jeg anbefale dig om at læse min artikel om webbureau i København her. Det tror jeg nemlig vil kunne hjælpe dig, hvid du har brug for et større webbureau København.  

Fra koncept til et komplet hjemmeside design, hos mig, din webdesigner København

Jeg skræddersyr altid mine forløb som webdesigner København og ingen opgave som jeg tager mig af er den andre lig. Jeg tilpasser mig også efter dit budget og sørger for at du får den bedste løsning der vil gavne dig og din virksomhed, at bruge mine ydelser er en ren investering. Jeg tager mig ikke af opgaver hvis jeg ikke er sikker på at det er den bedste løsning for dig eller dit erhverv. 

Sådan her kan er typisk forløb se ud;

 1. Strategi – forventningsafstemning, webdesign ønsker og planering – Jeg definerer din målgruppe og dine konkurrencer, ved at studere din branche og ved at lære, hvad der fungerer bedst i den.
 2. Hjemmeside design, webdesign -Baseret på vores strategisession udvikler vi en brand- og farveprofil, der er designet til at tage din virksomhed til et højere niveau.
 3. Udvikling, optimering – Konceptet bliver en realitet, når du får første webdesignudkast, hvis dette godkendes så  går jeg ind i detaljer og praktiserer responsive webdesign og optimerer. 
 4. Rådgivning, forsætning, vedligeholdelse – For at give dig forudsætningerne at drive din virksomhed fremmad, tilbyder jeg også rådgivning møder, hjælp med Google Ads eller SOME annoncering og SEO. Jeg er der for dig når du ønsker at opdatere og offentliggøre nyt materiale, når du har brug for dette, kan vi også mødes et sted i København eller så kan jeg komme ud til dig,  hvis du f.eks. har behov for personlig sparring. Du kan også lade mig varetage alt din markedsføring fremmover hvis du hellere vil følge med på sidlinjen og fokusere på det du er god til i dit erhverv. 
 

Læs mere: Forskellige webdesigns til forskellige erhverv, se layouts

Webdesigner København til komplette billige hjemmeside design løsninger

 

Har du spørgsmål om hjemmeside design til mig som webdesigner København?

Hvis du har spørgsmål omkring mine produkter og ydelser så er du altid velkommen til at både ringe og skrive til mig. Jeg sidder næsten altid foran min computer og nørder som webdesigner København og webdesign på Amager. Nogle spørgsmål er mere almindelige en andre og  jeg vil gøre mit bedste for at svare på alle. jeg synes nemlig at intet spørgsmål er for dumt eller specielt. 

Nogle af de mest almindelige spørgsmål jeg får som webdesigner København er disse;

Hvad koster hjemmesidedesign, udviklet af en webdesigner?

Prisen på at få en hjemmeside designet af en webdesigner ligger som regel mellem 3800;- op til 100 000;- kroner. Alt efter hvor mange sider du ønsker osv. Du kan indhente et fast tilbud og se priser på min hjemmeside.

Hvad koster det at eje en hjemmeside?

Det der koster på månelig og årlig basis er din host, dit domæne, page builder og eventuelle plugins. Jag kan sørge for alt dette inkl. vedligeholdelse af din hjemmeside til en fordelagtig pris på 180  kr/måned, så er du helt fri fra stress. 

Hvor lang tid tager det at få designet en hjemmeside af en webdesigner?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern. 

Kan man mødes med sin webdesigner København?

Ja, selvfølgelig, jeg tilbyder indledende personlige møder så at vi kan forventningsafstemme personligt, hvis det ønskes, på Amager, der jeg har mit kontor. Ved store projekter så kommer jeg gerne ud til dig eller din virksomheds adresse i København og præsenterer hvad jeg kan gøre for dig, uforpligtigende. 

Tager du dig kun af opgaver for erhvervskunder?

Nej, jeg udvikler også hjemmesider til private, som kan bruges f.eks. til bryllup eller en blog. 

Til sidst, jeg vil gerne give dig et tilbud på din webdesign opgave i København, udfyld formularen nederst så vender jeg tilbage med et uforpligtigende tilbud til dig.

Vil du høre mere om hjemmeside priser eller have et uforpligtigende tilbud og hjemmeside pris på præcist din opgave? Udfyld formularen her så vender jeg tilbage til dig samme dag.

Kontakt mig, din webdesigner til
smukke & funktionelle hjemmeside designs

Hjemmeside priser 2021- Hvad koster en hjemmeside?
Hjemmeside priser. Webdesigner København

Hvis du vælger mig som din partner og til at varetage din virksomheds online markedsføring, så kan du forvente en passioneret webdesigner og seo-specialist der leverer; jeg er hårdtarbejdende og resultatorienteret, mit hjerte det banker for webdesign og min kernekompetance er SEO, det har jeg fået bevist gang på gang. Jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME, så hvis du skal bruge hjælp hertil står jeg også til rådighed. Jeg ved også at ingen kan være ekspert i alt og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmører m.fl. så at jeg kan tilbyde dig den absolut bedste online løsning som et “komplet” webbureau

Del på tumblr
Del på pinterest
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin