Webdesign og hjemmeside inspiration

Webdesign inspiration, indlæg med masser af webshop og hjemmeside inspiration.
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Inspiration hjemmesidedesign, trender og strategi

Webshop og hjemmeside inspiration og gode webdesigns samt webdesign trender 2021

På denne side har jeg som webdesigner samlet masser med inspiration på forskellige webdesigns indenfor forskellige brancher

Stilfulde hjemmesider og trende år 2021 hjemmeside inspiration find webdesign inspiration som du kan bruge i din egen webdesign gennem at smide et øje på hvad andre laver. Husker at for 10 år siden var det bare vigtigt at have en hjemmeside, om hjemmesiden var flot eller funktionel var sådan set lige meget. Værktøjerne til udvikling af hjemmesider på det tidspunkt var nemlig meget begrænsede og funktion var vigtigere end æstetik. måske, husker du, hvor hjemmesiderne kunne se ud, og selv i dag løber du ind i gammel hjemmeside. Tjek denne ud. f.eks. laasesmed.dk, gammel hjemmesidedesign på et attraktivt domæne!

Hent hjemmeside inspiration og webdesign inspiration på nettet sådan

For dig der er ny og eller lige startet med webdesign, så kan du absolut lære af andre og der findes masser af hjemmeside inspiration at hente på internet, nogle webdesigns er nemmere at designe og andre kræver mere erfaring. Awwwrd.com er et websted der man stemmer på de websteder man bedst kan lide, så der er masser af hjemmeside inspiration at hente, af verdens bedste designer.

Det vigtigste for dig som virksomhedsejere er dog at din hjemmeside er stilfuld og kan forbinde med kunder med din virksomhed.. Detaljerne er også vigtige, at der er skarpe billeder osv. folk shopper mere og mere med øjnene i dag nemlig. Udover at det er vigtigt at din hjemmeside er nogenlunde flot og inspirerende så er det også vigtigt at den er synlig f.eks. på Google. Så meget som 80% af kundernes rejse starter på Google i dag.  Så det er ikke nok i sig selv at have en inspirerende hjemmeside og søge efter “hjemmeside inspiration eller webdesign inspiration” for at opnå dette, du er også nød til at seo-optimere din hjemmeside, at have et flot hjemmeside design kan nogle gange være svært da det også skal være plads til godt indehold minimum 600 ord, vil jeg anbefale. Den optimale tekstlængde afhænger dog på din branche. 

Hvad er en flot og inspirerende hjemmeside og hvad er inspirerende hjemmesidedesign?

Hvad er udfordringerne ved at skabe en en inspirerende hjemmeside. Eller måske mere præcist: Hvad er en flot og inspirerende hjemmeside?

Jeg har mange års erfaring inden for webdesign og strategisk markedsføring og leder til dagligt efter hjemmeside inspiration og webdesign inspiration. Men selv de mest flotte hjemmesider passer ikke i alle brancher. En flot og inspirerende hjemmeside opfylder følgende kriterier;

Inspiration hjemmeside og inspiration webdesign

En flot hjemmeside skal også:

 • Levér en brugeroplevelse, der styrker din virksomheds brand og forhold til kunden
 • Bør bestå af en grafisk design profil og farvevalg, der giver et klart og ensartet design
 • Nogle få udvalgte skrifttyper (maks. 5). En for brødtekst, samt en for titler og muligvis en tredjedel til dekorative formål.
 • Let at navigere i og klar struktur af hjemmesiden (bør være let at finde)
 • Mobilvenlig og responsive – i dag er mobiltrafikken større end fra computere
 • En inspirerende og flot hjemmeside skal også være teknisk optimeret. Inge langsommer billeder. 
 • Og måske vigtigst af alt. Hjemmesiden skal opfylde de besøgendes behov.
 

Denne liste er naturligvis ikke altafgørende for at udvikle en flot hjemmeside. Alle virksomheder og brancher er forskellige og lige så mange forskellige brancher der findes, findes der forskellige hjemmesider og forskellige hjemmeside inspiration og webdesign inspiration at indhente på netter. Jeg vil du skrive om lidt forskellige designs i nogle udvælgte fag. 

Inspiration Hjemmesider og webdesign håndværker

Her er et eksempel på nogle sider som jeg har lavet indenfor håndværk og bolig. Det vigtigste når det gælder håndværk er at kunden/besøgeren føler at de kommet det rette sted  med det samme. Andre ting der er vigtige i relation til håndværkersider når du kigger efter hjemmeside inspiration og webdesign inspiration er “call to action” læg mærke til at de fleste af dine konkurrenter har kontakt oplysninger/telefonnummer oppe i højre hjørne. 

Her der nogle eksempel på layouts som jeg har bygget i elementor. Alle er bygget med henblik på SEO. Nogle andre hånværker sider som jeg har lavet er f.eks. Norh Entreprise, Norh Tømrer..  Disse på har alt ial over 600 besøgende hver måned. Hvilket betyder at får “klik” der modsvarer et værdi på 30 k i måneden hvis man skulle bruge Google Ads for at få disse “klik”.

Tekst, logo på hjemmesiderne ovenfor har intet med mit webdesign at gøre. Indehold og tekst kan jeg stå for og lave et første “udkast” men det er trods alt dig i den sidste ende, der bestemmer hvad det skal stå i de forskellige områder. Hvis man vi være fri fra tekstarbejde så har jeg både en studerende tekstforfatter og en der er udlært i dansk media og sprog der er fantastisk dygtigt til at skrive sælgende tekster til rådighed. Hvis det er. 

Flere forskellige layouts her.

Læs mere om ny hjemmeside tømrer her.

Læs mere om ny hjemmeside murer her. 

Nogle andre sider indenfor håndværk og bolig som jeg synes er flotte og kan bruger til hjemmeside inspiration og webdesign inspiration i Danmark er er disse;

Jeudan.dk

Mejeriet.dk

Frifeldt.dk

Hjemmeside inspiration og webdesign inspiration advokat

Når det handler om webdesign til advokater, jurister og andre erhverv i den dur, så bør designet være mere “low key” og klassik, synes jeg selv. Her er det viden og seriøsitet det vigtigste og fokus. Ikke masse sjove gadgets eller GIFS. Trenderne i 2020 tyder dog på noget helt andet en juridik.

Jeg har lavet en undersøgelse på nettet og kigget mig lidt omkring og er helt enig med i en artikel fra online magasinet Advokatwatch,  citerer; “Advokatfirmaernes dyre hjemmesider fejler i kommunikationen -I en ny undersøgelse af de største advokatfirmaers hjemmesider skiller især ét advokathus sig negativt ud i samtlige målekategorier. Kommunikationen er generelt dårlig, og man “skøjter rundt uden at finde oplysningerne,” mener en analysefirma”.

100 % Enig!

Nogle hjemmesider som (eventuelt) kan bruges til hjemmeside inspiration, advokat og ingeniører osv. er disse;

 • Bayer.com legefuld hjemmeside design der fungerer
 • Bruunhjejle  fantastisk hjemmeside! Inspirerende webdesign til advokat, god ikke så gode til at formidle info
 • Gorrissen Federspiel Flot hjemmeside, langsom
 • Kammeradvokaten – Fresh, kan faktisk formidle budskabet
 • Hviid (øverst på Google “advokat”) dyster sort design (hjemmeside inspiration til hvordan det ikke burde se ud)
 • Kromannreumert  Elegant hjemmeside, ekstremt langsom
 • Allen & Overy– Jeg er solgt og har lyst til at lave noget lignende til min næste kunde! Flot og inspirerende hjemmesidesign til en advokat

 

Læs mere om ny hjemmeside til advokat her. 

Hjemmesidedesign, eksempel. Webdesigner København udøver Hjemmesidedesign advokat direkte til pointen
Budskabet præsenteres med det samme på denne advokats fulmægtiges "landing page" Webdesign: Sara Silverbeerg

Hjemmeside inspiration og webdesign trende 2021 

Jeg ser flere og flere hjemmesider der handler om bryllup. Jeg synes selv at dette er en fantastisk idé. Hvorfor ikke forevige denne vidunderlige dag med en hjemmeside, som altid er lige til! 

Her er nogle fede inspirerede hjemmesider om bryllup;

 

Her kan i se nogle layouts som jeg har lavet..

Hjemmeside inspiration Nyhedsmedier, webshops

Her er nogle sider jeg kan lide, selvom at ingen ligner hinanden.

Jeg har selv et onlinemagasin der hedder Hvadhvorhvordan.dk, som er et magasin der svarer på danskernes almindeligste spørgsmål.  Hvadhvorhvordan har blevet godt modtaget af danskerne, men over 20 tusind besøgere i oktober måned, selvom at hjemmesiden kun er et halvår gammel så er det mange førsteplaceringer på Google. Du er velkommen til at tage et kig på sitet. Blot til info så tilbyder affiliate linkbuildning artikler på Hvadhvorhvordan.dk til rigtigt gode priser!

Nu til hjemmeside og webdesign inspiration; Tag et kig her og bliv inspireret;

Isaac Curch

Isaac Church’s blog er hans personlige rejseblog, han dokumenterer sine rejser og oplevelser rundt om i verden, især  i USA.  Den uformelle blog giver det en naturligt afslappende læseoplevelse synes jeg, men hvad der er mest fængslende for mig er landings sidens baggrundsbillede, der fylder den fulde højde af skærmen. Dette udsigtspunkt transporterer de besøgende på hjemmesiden til en bjergtop – hvor vi kan se bjerglandskabet, som om vi er på toppen af bjerget selv.

En anden klog og inspirerende webdesign beslutning, Isaac taget på sin blog, er hans valg af farveskema, som blot består af en stål grå, hvid, mørkegrøn. Alt passer så godt sammen.

The inside blogger

I det hele taget udnytter designet af The Side Blogger mange subtile designteknikker, der giver den en fornem fornemmelse, samtidig med at der opretholdes en unik identitet. Meget inspirerende hjemmeside og webdesign på denne blog.

Venchas.com

 Venchas.com er en camping blog, der diskuterer forskellige camping-relaterede emner. Den unikke skrifttype valg er en geometrisk, vintage Google Font, tilføjer en uberørt, sofistikeret endnu uformel stil på hele hjemmesiden. Lad er inspireres af hjemmesidedesign med klare fotos af mennesker ude på tur, samt naturskønne motiv.

Se nogle af mine layouts her. 

Restaurant, mad, vin hjemmesider og webshops inspiration 2020/2021;

Grubhub

Grubhub er en Chicago-baseret, amerikansk madbestilling og levering platform, der forbinder kunder med de lokale restauranter. Grundlagt i 2004 i Chicago, Illinois, virksomheden havde 19.900 tusind aktive brugere i 2019, med 115.000 tilknyttede restauranter på tværs af 3.200 byer og alle 50 amerikanske stater.

Grubhub’s blog giver forskellige restaurant og kulinariske-relaterede oplevelser. Alt i alt fungerer bloggen som en sjov, uformelkilde, der øger fællesskabsfølelsen blandt kunder og deres yndlingsrestauranter, ud over det fysiske netværk, der giver dem mulighed for at bestille mad online.

Andre inspirerende hjemmesider og webdesigns om mad/vin;

Sidst med ikke mindst fra da til nutid

Bare for sjov og for at få en fornemmelse om hvor vi er på vej henne indenfor webdesign.  Den blå avis og Magasin. Fra datid til nutid!

Inspiration Hjemmesider og webdesign nostalgi DBA 2005 Vs. 2020
Dba 2005 VS. 2020
Inspiration Hjemmesider og webdesign
Magasin 2001 VS. 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig