Professionelle erhvervshjemmesider til virksomheder og foreninger

Professionelle erhvervshjemmesider til erhverv inkl. digital markedsføring

Professionelle hjemmesider for virksomheder, jeg hjælper dig med at finde det rette webdesign til din virksomhed til en fast lav pris. Jeg ved, at det er svært at vælge en webdesigner eller et webbureau København eller alle de forskellige webbureauer, der findes i Danmark. Det er også derfor så jeg vil fortælle hvorfor du skal vælge mig fremfor en anden.

 Den største fordel med at vælge en freelance webdesigner til professionel ny hjemmeside er at du altid vil tale med den samme person og projektleder, der tager sig af dit projekt, det vil sige mig Sara.  Jeg kommer altid vide præcis hvad dine kunder søger,  hvordan de er, og hvad der er nødvendigt for at konvertere kunder hos dig og i din branche, samt hvad der skal til for at du skal få den hjemmeside som du ønsker til dig selv eller til dit erhverv. 

Digital marketing konsulent

webdesigner

UI/US-webdesign 95%
Seo-optimering 90%
Responsive design 88%
Brugervenlighed og handleevne 97%

At købe professionelle hjemmesider skal være nemt og sjovt. Det bør ikke tage en masse unødvendig tid og energi. Lad mig stå for din digitale markedsføring, så at du kan fokusere på din virksomhed i stedet for. Lad min styre alt relateret til din online markedsføring. for eksempel professionelle hjemmeside designs til dine selskaber, oprette dine e-mail, sørge for grafiker ellers selv lave et logo til en fast lav pris. Har du brug for min service indenfor andre områder i reklameverden, så kan jeg også hjælpe med dette. Da jeg efter hånden har fået et relativt stort kontaktnet! 

Det er relativt simpelt – du skal have professionelle hjemmesider til dine selskaber eller en til dit erhverv

Da de fleste virksomheder i dag har en professionel hjemmeside, de der har, arbejder med både linkbuilding og content marketing for at følge med i søgemaskinerne. Selv hvis du ikke tror på det i dag, men det vil hjælpe din virksomhed meget bare gennem at have en professionel hjemmeside.

Professionelle hjemmesideløsninger behøver ikke at koste hele kassen, som webdesigner kan jeg udvikle et professionelt webdesign der passer til dig fag til faste lave og overkommelige priser, der skiller sig ud og give dine kunderne alle de oplysninger, de har brug for at kontakte dig. 

 

Professionelle hjemmesider til erhverv inkl. digital markedsføring

Moderne professionelle hjemmesider udvikles i bland andet WordPress

Når jeg taler om hjemmesidedesign er det hele layouten jeg mener. Dette omfatter layout, webdesign, farveskema, tekster og typografi. Professionelle hjemmesider til virksomheder tager i mellem en til tre uger til at bygge fra bunden, alt efter hvor mange undersider som behøves.

Jeg bruger WordPress som CMS, hvilket gør det nemt for dig som kunde at opdatere og vedligeholde din hjemmeside efterfølgende, uden at du behøver at kontakte mig i tid og utide, det er omkostningseffektivt for dig og om du vil så kan du efterfølgende investere mere i din hjemmeside og arbejde med f.eks. søgemaskineoptimering (SEO).

WordPress er uden tvivl det bedste system på markedet i dag. Hvis vil have en ansat eller selv vil arbejde med f.eks. SEO eller nyt indhold på de professionelle hjemmesider, så kan det nemt lade sig at gøres. Jeg tilbyder også ÉN TIL ÉN kurser i dette, så at du nemt kan overtage vedligeholde og opdatere dine professionelle hjemmesider. 

Professionelle hjemmesider i høj kvalitet til fair priser

Webbureauernes priser på professionelle hjemmesider er ikke altid de billigste i forhold til hvad du får, gennemsnits prisen for en webdesigner på et webbureau er ca. 1000,-, hvis vi anvender og af simple matematik, så bruger en webdesigner maksimum 5 timer på din hjemmesides webdesign og hvis du betaler 5000,- for en hjemmeside ved et webbureau, så er der ikke heller meget til dit forventningsafstemning og markedsanalyse af din virksomheds kunder osv osv. 

Læs mere: Hvad koster en hjemmeside, hjemmeside priser

Hvis du bestiller en professionel hjemmeside til erhverv hos mig, så bruger jeg som minimum to fulde arbejdsdage på din hjemmeside, det bliver ofte en eller to dage mere, da jeg vil være sikker på at du får et perfekt design som du bliver glad for. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en hjemmeside eller en webshop, udfyld formularen her, så vender jeg tilbage til dig med en pris på professionelle hjemmesider, hurtigst muligt indenfor 24 timer. 

 

Online markedsføring med hjælp af digital marketing konsulent København
Professionelle hjemmesider til erhverv inkl. digital markedsføring