Bedste og billigste webshop løsning

Bedste webshop og den billigste webshop

Søger du den bedste og billigste webshop løsning? I denne artikel vil jeg opsummere de 4 mest populære og bedste webshop leverandører på markedet og give nogle tips til hvordan du kan komme godt i gang og lave dig den bedste webshop. 

Bedste og billigste webshop løsning – 4 populære webshopløsninger

Overvejer du at åbne din egen webshop? Handel på internettet i Danmark fortsætter kun med at vokse efter hvert år det går. Med relativt små midler, kan du selv nemt komme i gang og sælge produkter måske via en af de billigste webshops online, der findes nemlig løsninger der ikke koster en krone. I denne artikel vil jeg skrive om fordele og ulempe med de forskellige webshopløsninger der findes. 

For kun et par år siden, var det besværligt at oprette din egen webshop. I dag ser det anderledes ud og der findes en rækkefølge af gode platforme som kæmper for andele i det globale online marked, Shopifi, Magneto, Woocommerse og Shoporama.

God brugervenlighed ved de bedste webshops leverandører 

De 4 nævnte bedste webshopløsninger er blevet både bedre og mere tilgængelig og brugervenlige end nogensinde for “almindelige” mennesker.

Samtidig er priserne for de bedste platforme så pressede til bunden, så at enhver person, der også har et lille budget, med et gram iværksætter i sig, nemt kan etablere en onlinebutik i verdensklasse! Den billigste webshop løsning du kan få i dag er Woocommerse, som koster 0 kroner. 

Hvis du aldrig har oprettet en online butik, så kan Woocommerse måske være lidt mere kompliceret, så før at komme god igennem sin opstart af webshop anbefales ikke en 100% gratis webshop løsning. 

Et godt kursus helt sikkert også en god løsning, selvom at det koster lidt penge, men du bør ses det som en investering, der er pengene værd, en kursus kan være afgørende for at få dig  at lykkes. For at få succes som online iværksætter, er det vigtigt hele tiden at være på forkant og omfavne de nyeste tendenser og tekniske løsninger der er til rådighed.

Min absolut bedste webshop råd, når du skal i gang, er at have en velovervejet og gennemarbejdet forretningsplan. Du bør starte med at definere og forstå dine kunders behov.

Jeg anbefaler også, at du tager hjælp og rådgivning fra en person, der har erfaring indenfor webshops.  Den nemmeste måde er at tage en rigtig god webshop kursus, der er beregnet til det Danske markedet eller hvor du tænk markedsføre din webshop. 

Forskellige platforme er gode til forskellige typer af virksomheder

Mit tip er, at du først definerer dine behov. Derefter bliver du medlem af bedste og måske også billigste webshop løsningen , der er på markedet til dine specifikke behov. Længre ned så skriver jeg om 4 populære webshop løsninger til “almindelige mennesker”.

Bedste og billigste webshop løsninger i Danmark!
Shopifry webshop
Bedste og billigste webshop løsninger i Danmark!
Magento webshop

Shoporama, en dansk webshop løsning

Fordele:

 • God dansk support 
 • Integration med danske økonomisystemer
 • SEO-venlig
 • En meget hurtig webshop løsning
 • SMS notifikationer til kunder
 • Ingen bindinger
 • Responsive
 

Ulempe:

 • Den koster lidt om måneden, men de er jo oftest også så at man får det man betaler for når det handler om software
 

Webshop pris: 980,- ex moms om måneden. + betalingsmodul og e-mail. Ingen binding

Læs mere: Besøg Shoporamas hjemmeside her. 

WooCommerce, gratis, billigste webshop

WooCommerce, gratis, billigste webshop som kræver, at du har grundlæggende teknisk viden til at lykkes.

Fordele:

 • Gratis at downloade og frit at bruge (Ligesom WordPress)
 • Du kan oprette en webshop, hvor dine kunder har deres egne konti med loggins.
 • Du kan give alle brugere forskellige brugerrettigheder og smarte integrerede mobilapplikationer.
 • Gennem WooCommerce REST API kan du få et hurtigt overblik over ordrehistorik, lagerstatus og kundedata – for eksempel kan du ringe til kunder eller sende e-mails direkte til dem osv.
 • Med WooCommerce får du adgang til flere plugins og har en hvilken som helst anden sammenlignelig platform.WooCommerce er den mest fleksible løsning på markedet.

Ulempe: Kompliceret i starten. 

Webshop pris: 0 kr

Læs mere: Besøg WooCommerse hjemmeside her. 

Magento, en open source webshop

Fordele:

 • God løsning til større virksomheder og webshops
 • God funktionalitet i forhold til segmentering af lokation og demografi
 • Gode muligheder til søgemaskineoptimering
 • Responsive 
 • Mange tilgængelige plugins
 • Mulighed for betalingsmodul
 • Mulighed for at bruge PayPal
 

Ulempe:

 • Ulempelig for nybegyndere

Webshop pris: Gratis (+ Enterprise version er langt fra den billigste webshop da den koster fra $22,000 og opefter om året).

Læs mere: Besøg Magentos hjemmeside her. 

 

Shopify – Ikke billigste webshopløsning med den er god

Fordele Shopify

 • Gratis webshop opstart:  Når din webshop vokser, og du ønsker at indføre produkter som du vil sælge på din webshop, så er det nemt at oprette forbindelse på en integreret og professionelt betal system, som dog ikke er en gratis webshop løsning.
 • Begyndere eller professionel? Selv hvis det er din første gang du vil oprette en webshop, vil dine resultater være fremragende. Når du bliver mere professionel og erfaren, kan du udvide med flere funktioner osv.
 • Du vil få visuelt tiltalende skabeloner at vælge imellem, og dit websted vil være både æstetisk tiltalende og opfattes som professionel af din målgruppe.
 • Brugervenlighed er i fokus. Ingen teknisk viden er påkrævet. Leveres med front editor. 
 
Ulempe: Meget begrænset. 


Webshop pris; $29 om måneden

Læs mere: Besøg Shopify’s hjemmeside her. 

Bedste og billigste webshop løsninger i Danmark!
Woocommerse webshop

Hjælp til (enligt mig) den bedste webshop: WooCommerce 

WooCommerce er bygget i WordPress hvilket jeg (og så mange andre) synes har de bedste webshop og hjemmeside design løsninger på markedet. Oveni er WooCommerce den billigste webshopløsningen, den koster ikke en krone. WooCommerse kan god for den uvane WordPress person være ganske kompliceret. Jeg kan hjælpe dig med både webdesign og hjemmeside design til din WordPress WooCommerce webshop. Skriv til mig her, så vender jeg tilbage til dig hurtigt muligt. 

Bedste webshop og den billigste webshop

Når du vælger mig som din partner for at varetage din virksomheds online markedsføring, så kan du forvente en passioneret webdesigner og seo-specialist der leverer; jeg er hårdtarbejdende og resultatorienteret, mit hjerte det banker for webdesign og min kernekompetance er SEO, det har jeg fået bevist gang på gang. Jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME, så hvis du skal bruge hjælp hertil står jeg også til rådighed. Jeg ved også at ingen kan være ekspert i alt og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmører m.fl. så at jeg kan tilbyde dig den absolut bedste online løsning som et “komplet” webbureau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig