SEO -resultater, skal vi tage topplaceringerne i din branche?

SEO er ikke magi, SEO er strategi, disciplin, kreativitet og sundt fornuft

På denne side kan du læse om mine resultater indenfor SEO, hvis du også ønsker lignende seo-resultater, kontakt mig og lad os overtage topplaceringerne i din branche.

Den 1 december 2020, startede jeg med SEO i min egen branche, dvs. webdesign branchen, glæder mig allarede til at se hvad der sker, selvom at mine nye konkurrenter har et kæmpe forspring på mange mange år. 

Indtil videre har jeg ellers lavet SEO i 5 forskellige brancher og jeg har nået første placeringerne indenfor et år, på de mest eftertragtende søgeord, i respektive branche. 

De store webbureauer og SEO-bureauer fortæller dig og mig, at de har så mange  heldige kunder, at de er så mange eksperter under ét og samme tag, har uendelige resurser samt hvor fantastiske de er på SEO. 

Så kan man jo fundere på hvorfor en freelancer som mig overhaler de alle sammen i Googles søgeresultat? Jeg har er spørgsmål til dig; Hvorfor vælge et SEO-bureau fremfor en freelancer, der har resultater sort på hvidt, når SEO-bureauet eller webbureauet engang klarer opgaven for kunden, selvom at de scorer hele kassen?

P.S jeg har ikke brugt en eneste krone på at købe links, hvordan det lykkes mig at nå disse placeringer uden kapital, er min hemmelighed

paper stickers with business strategy, laptop and notebook with pencil on tabletop

Med SEO opnår du synlighed i de organiske søgeresultater, som har en lang større tiltro blandt brugere end de betalte placeringer/reklamer i Google. 

Mine nuværende Brancher
Mine del mål

Placeringer på Google
alt i alt over 65 første placeringer

Så langt nåede jeg i 2020

0 k
Sparede mine kunder i annoncering
0 stk
Nye førsteplaceringer på Google
Google Top 1
nr. 1 Skatteadvokat
nr. 1 Klage over skat
nr. 1 Skatterådgiver
nr. 2 Låsesmed
nr. 1 Byggeentreprise
nr. 1 Elektriker døgnvagt
nr. 1 Elektriker København
nr. 1 Låsesmed Nørrebro
nr. 3 Tømrer
nr. 1 Betonboring
nr. 1 Hulboring
nr. 1 Diamantboring
nr. 1 Eltavle København
nr. 1 Låsesmed Vesterbro
nr. 1 Autoriseret elektriker
nr. 1 Låsesmed København

Norh

Norh seo resultater
Nr. 1 Autolåsesmed
Nr. 3 Låsesmed
Nr. 1 Låsesmed København
Nr. 1 Låsesmed Østerbro
Nr. 1 Låsesmed Nørrebro
Nr. 1 Låsesmed Vesterbro

SEO og hjemmesider indenfor el og låse

Norh Entreprises 2018 (elektriker), efter 6 måneder landende Norh første placeringer på søgeord som f.eks. “Elektriker”, “Elektriker København” og “Elinstallatør”

Norh Sikring 2020 (låsesmed), efter 8 måneders arbejde genererer Norh Sikring  ca. 20-30 “leads” om dagen

Kevlaw

Nr. 1 Skatterådgiver København
Nr. 1 Skattejurist
Nr. 1 Klage over skat
Nr. 1 Parcelhusreglen
Nr. 1 Skatterådgivning

Opsætning i ny pagebuilder, SEO og linkbuildning

Thomas havde en hjemmeside opsat i WP bakery pagebuilder, hvilket gjorte det kompliceret for Thomas at lave fleksible ændringer på sin side. I 2019 hjalp jeg Thomas med at rykke over alt til Elementor. 

Efterfølgende så har jeg rådgivet Thomas i ON-PAGE-SEO og  så har jeg stået for alt OFF-PAGE-SEO. Thomas har i dag første placeringer som bland andet “Skattejurist” og “Skatterådgiver”.

 

Ingen branche er ens, at love placeringer på side 1, inden man kender branchen, er at love for meget. Ingen seriøs person som arbejder med SEO kan love dette, inden man har undersøgt hvad mulighederne er. 

Udfyld kontaktformularen, så vil jeg gratis undersøge dine muligheder og vende tilbage med et uforpligtende tilbud og forklare dig, hvad du kan forvente i den branche som du er i.