Ny hjemmeside murer & murerfirma inkl. SEO

Freelancer til ny hjemmeside murer & murerfirma inkl.. SEO

Ny hjemmeside til en murer eller et murerfirma, skræddersyet webdesign efter ønske. Hos mig får du et solidt langsigtet samarbejde indenfor din virksomhed digitale markedsføring. Køb en ny hjemmeside murer eller murerfirma, få en flot hjemmeside der præsenterer dig og din forretning. 

Webdesigner

Hej & velkommen, jeg er en svensk kvindelig freelance webdesigner og SEO- specialist, bosat i København. Hvis du hyrer mig til at lave din hjemmeside og SEO, så får du en passioneret samarbejdspartner med masser af drive. 

Oveni så har jeg begge fødder nede på jorden og ved derfor at ingen kan være ekspert på det hele og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmere osv. for at kunne tilbyde dig den absolut bedste løsning!

Ny hjemmeside murer og murerfirma

Ny hjemmeside murerfirma & murer

Webdesign til ny hjemmeside murer og murerfirma, på klikke på billedet og se et eksempel på et layout som jeg har lavet for Sjællands Byg. Sjælland Byg beskæftiger sig med opgaver indenfor erhverv, derfor har der ikke blevet lagt så meget vægt på SEO. De bruger sin ny hjemmeside murer som visitkort. Denne type af hjemmeside er meget billig hos m mig og du kan hente et gratis tilbud længere ned på siden.  

Du kan se flere forskellige designs og eksempler på ny hjemmeside tømrer  her. 

Ny hjemmeside murer & murerfirma inkl. SEO

Måske er du ejere af et murerfirma og har tænkt i nogen tid på at skaffe ny hjemmeside til murer? Måske overvejer du også SEO? Hvis så er tilfældet, så er du kommer det rette sted. Jeg har nemlig lang erfaring med hjemmeside design indenfor håndværker, heriblandt ny hjemmeside murer og murerfirma, en almindelig opgave hos mig.

Ofte stillede spørgsmål ny hjemmeside murerfirma

Hvad skal jeg med en professionel ny hjemmeside som murer/murerfirma?

En hjemmeside er en præsentation af dig, dit firma, og skal afspejle det budskab, som du gerne vil have frem. Oveni så kan din hjemmeside skaffe dig flere kunder og salg.

Hvordan kommer vi i gang ?

Når jeg udarbejder en ny hjemmeside til f.eks. et murerfirma, lytter jeg først og fremmest til dine behov og finder ud af, hvad det er, du har brug for. Derefter udarbejdes der et udkast, som du godkender, og accepterer du designet arbejder vi videre herfra.

Hvor lang er leverering af en ny hjemmeside murer eller murerfirma?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern.

Skal jeg selv sørge for tekst?

Det korte svar er: Ja, det er rimelig standard, at du skal selv levere teksterne til din hjemmeside. Hvorfor? Det er et utroligt stort arbejde at skrive tekster for andre, da det kræver at man sætter sig 100% ind i tingene. Jeg samarbejder dog med både billige og talentfulde tekstforfattere der kan hjælpe med dette.

Hvad med billeder?

Det er altid at foretrække at man selv tager billeder til sin hjemmeside. På den måde bliver det mere personligt og dermed mere troværdigt for kunden, ellers står jeg for billeder, som jeg betaler licensen for.

Får jeg løbende udgifter på min ny hjemmeside tømrer med SEO?

De eneste løbende udgifter du har fast, ved ny hjemmesiden, er de årlige beløb på kr. 50,- til DK-Hostmaster, samt for leje af serverplads ved din udbyder og Elemetor -page builder, ca. 58,- om måneden. Du kan blive fri fra disse regninger og månedlig vedligeholdelse af dit software, gennem at benytte dig af et serviceaftale hos mig, som koster 180,- /måned. 

Gratis prisberegner

Udfyld dine ønsker og dit behov i formularen her på siden og få en fast skræddersyet pris (tilbud) af mig, på det du vil have lavet. Jeg glæder mig til at høre fra dig.