Ny hjemmeside maler, malerfirma inkl. SEO

Webdesign og SEO til ny hjemmeside maler og malerfirma

Uanset om dit mål med en ny hjemmeside maler, malerfirma er at skabe mere salg, generel branding af din maler virksomhed eller noget helt tredje, vil jeg gerne byde ind på opgaven. Ring til mig, eller skriv og lad os tale om de muligheder.
Webdesigner

Hej & velkommen, jeg er en svensk kvindelig freelance webdesigner og SEO- specialist, bosat i København. Hvis du hyrer mig til at lave din hjemmeside og SEO, så får du en passioneret samarbejdspartner med masser af drive. 

Oveni så har jeg begge fødder nede på jorden og ved derfor at ingen kan være ekspert på det hele og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmere osv. for at kunne tilbyde dig den absolut bedste løsning!

White paint and paint brushes

Ny hjemmeside maler, malerfirma

Få lavet en ny hjemmeside til dit malerfirma som er let at vedligeholde og redigere i Med en hjemmeside lavet af mig er du sikret en høj kvalitet og et fremtidssikret samarbejde. Du får din ny hjemmeside til freelancer priser, da jeg er en webdesigner der er selvstændig. forvent personlig service og en passioneret samarbejdspartner, når du hyrer mig. Af mig får du en ny hjemmeside maler som er;

  • En hjemmeside lavet i WordPress
  • En hjemmeside formet med skabeloner, der matcher dine ønsker
  • En brugervenlig og responsive hjemmeside
  • Support, forsat samarbejde rådgivning og hosting (hvis det ønskes)
  • En løsning der genererer flere salg/kunder 
Flere lignende Webdesigns
Ny hjemmeside maler, malerfirma inkl. SEO

Søgemaskineoptimering ny hjemmeside maler – Kom til tops i Google med SEO
Jeg arbejder med SEO i de mest konkurrenceprægede brancher i Danmark, og jag opnår opnår altid de bedste placeringer. Vi sørger helt simpelt for, at kunderne finder dig før dine konkurrenter. Det siger alle? Tror du mig ikke, se mine resultater her.

Ofte stillede spørgsmål ny hjemmeside maler, malerfirma

Hvad skal jeg med en professionel ny hjemmeside som maler

En hjemmeside er en præsentation af dig, dit firma, og skal afspejle det budskab, som du gerne vil have frem. Oveni så kan din hjemmeside skaffe dig flere kunder og salg.

Hvordan kommer vi i gang ?

Når jeg udarbejder en ny hjemmeside til f.eks. en maler, lytter jeg først og fremmest til dine behov og finder ud af, hvad det er, du har brug for. Derefter udarbejdes der et udkast, som du godkender, og accepterer du designet arbejder vi videre herfra.

Hvor lang er levereringstiden af en ny hjemmeside maler?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern.

Hvad med billeder?

Det er altid at foretrække at man selv tager billeder til sin hjemmeside. På den måde bliver det mere personligt og dermed mere troværdigt for kunden, ellers står jeg for billeder, som jeg betaler licensen for.

Får jeg løbende udgifter på min ny hjemmeside maler, malerfirma med SEO?

De eneste løbende udgifter du har fast, ved ny hjemmesiden, er de årlige beløb på kr. 50,- til DK-Hostmaster, samt for leje af serverplads ved din udbyder og Elementor -page builder, ca. 58,- om måneden. Du kan blive fri fra disse regninger og månedlig vedligeholdelse af dit software, gennem at benytte dig af et serviceaftale hos mig, som koster 180,- /måned. 

Gratis prisberegner

Udfyld dine ønsker og dit behov i formularen her på siden og få en fast skræddersyet pris (tilbud) af mig, på det du vil have lavet. Jeg glæder mig til at høre fra dig.