Prisberegner ny hjemmeside, redesign eller webshop

businesswoman with computer in office

Beregn din pris på 2 minutter i min prisberegner ny hjemmeside, redesign eller webshop

Med min prisberegner ny hjemmeside får du nemt et prisestimat på en ny hjemmeside, alt du behøver gøre er at udfylde 4 trin. Nemmere bliver det ikke at få en pris på en ny hjemmeside. Søger du pris på marketing? Indhent pris på marketing her; Prisberegner online markedsføring

Hjemmeside eller webshop

Hvorfor er priser på hjemmesider forskellige?

Priser på hjemmesider varierer fra webbureau til webdesigner. Der er mange forskellige faktorer der spiller, ved en prisberegning ny hjemmeside. Gennem at udfylde min prisberegnere til hjemmesider, så kan jeg udarbejde et tilbud til dig. Det fungerer på samme måde som når du for eksempel ønsker at få et fast tilbud via en lokal håndværker.

Her er et udvalg af punkter, der kan påvirke prisen på en hjemmeside;

Forskelligt antal undersider

På hver hjemmeside har du en række undersider såsom “ydelser”, “om os”, “info” “kontakt os” osv. Antallet af undersider påvirker selvfølgelig hjemmeside prisen, og hvis du er i stand til at bygge nogle af disse selv og kun få hjælp med det grundlæggende design, vil du få det billigste hjemmesideside pris hos mig, 

Skræddersyet design eller skabelon

Jeg skræddersyer altid mine hjemmesider og læner mig op ad skabeloner. Hvis du finder et design på min “layout-side” vil det blive meget billigt. Men hvis du ønsker et helt unikt design og har nogle specielle krav skabt netop til din virksomhed, vil de tage længere tid og koste mere.

Særlige tilføjelser og funktioner

De fleste webbureauer og webdesigner tilbyder forskellige funktioner til en hjemmeside. Det kan være alt fra et lysbilledshow, billedgalleri eller portefølje eller et bookingsystem. Udfyld dine specielle behov i min prisberegnere hjemmesider, så vil du have overblik på hvad alt koster sammen. 

Søgemaskineoptimering koster også ekstra ved prisberegning af hjemmeside

Hvis søgemaskineoptimering er inkluderet, hvor meget og hvad der er der mere præcis, der skal udføres? De værktøjer jeg bruger er ekstremt SEO venlige, så forudsætningerne til at forsætte med SEO er rigtigt gode. Dog tager SEO tid, da det handler om at optimere alt der er på en hjemmeside. Hvis en webdesigner eller et webbureau skal gå i dybden med SEO, så tager det timer. Så hvis man tager i betragtning af en webdesigner på et webbureau koster 1000,- i timen, så kan det hurtigt komme til at koste mange penge.

Fordi at jeg elsker når mine kunder opnår succes med sin SEO, så giver jeg altid masser af brugbare tips og fif, med fokus på SEO til hjemmeside og generel markedsføring. 

Læs mere; I min marketing blog finder du også masser at gratis tips til din hjemmeside og markedsføring