Hjemmeside priser 2023, Hvad koster en stilfuld professionel hjemmeside

Vejledende info omkring generelle hjemmeside priser; Hvad koster en hjemmeside og hvad får du for pengene

På denne side giver jeg dig svar på spørgsmålet; Hvad koster en hjemmeside? Mere korrekt hvad for hjemmeside priser bør du forvente år 2023, når du bestiller en hjemmeside af en webdesigner eller fra er webbureau. Når du bestiller en hjemmeside hos mig, skal du vide at der ikke er nogle månedlige leje, ingen procenter, ingen binding. Du ejer selv din hjemmeside og dit domæne. Mine informerende og brugerorienterede hjemmesider (få en fast pris i mine hurtige hjemmeside prisberegnere) øger din virksomheds vækst og skaber resultater for din virksomhed, tiltrækker flere kunder og fremstiller din virksomhed som markedets bedste alternativ. En flot designet hjemmeside er dog sjælden nok i forhold til komplet markedsføring, derfor tilbyder jeg dig også;

100% tilfredse kunder

Størstedelen af mine kunder har jeg fået gennem anbefalinger. Min målsætning er; at du er så tilfreds med både service og produkt, at du vil anbefale mig videre. Så kommer jeg nemlig fri fra at sælge, min passion er kreativ webdesign og ikke salg. 

SEO optimeret

Bliv fundet på nettet
kr 19800
 • Opsætning 15 sider
 • Professionel design
 • Kontaktformular
 • Pagebuilder Opsætning
 • Blogfunktion
 • 2 timers SEO kursus
 • Linkbuilding + SEO

Professionel

Den professionelle løsning
kr 12500
 • Opsætning af 8 sider
 • Professionel design
 • Kontaktformular
 • Pagebuilder opsætning
 • Blogfunktion
 • "Kom godt i gang" rådgivning
 • Klar til seo-optimering

Info site

Kom billigt igang
kr 4800
 • Opsætning 5 sider
 • Design efter skabelon
 • Kontaktformular
 • Opsætning pagebuilder
 • Blogfunktion
 • "Kom godt i gang" rådgivning
 • SEO optimering
Hjemmesidedesign- en webdesigners bedste tips til dig!

Hjemmeside priser, hvad koster en hjemmeside 2023Nielsen Vine ApS (generelt)

Der er meget, som du skal overveje og tage stilling til, når du skal vælge en webdesigner eller et webbureau til webdesign og eventuelt hosting til din nye hjemmeside. Det opstår måske spørgsmål om, hvorvidt hjemmesiden vil koste dig noget løbende og hvilke ekstra omkostninger der kan tilføjes af webdesigneren eller webbureauet. Selv ville jeg aldrig finde på at udføre ting på din regning, uden at du kender prisen først. Dette er så ikke altid et selvfølge i webdesign branchen. Derfor er det vigtigt at du er lydhørt og vælger den rette webdesigner eller det rette webbureau.

Læse mere: Køb ny hjemmeside

Jeg får tit spørgsmålet; Hvad koster en hjemmeside, hvilke hjemmesider priser har du osv. mange vil gerne vide er hvad man får for pengene i de forskellige prisklasse og det er lige præcis derfor at jeg har jeg valgt at skrive denne artikel, eller guide, som vil kunne hjælpe dig med at være i stand til at manøvrere dig i junglen, når det er tid til at købe hjemmeside og finde ud af hjemmeside priser, læs min artikel og find ud af det prisniveau, der passer dig bedst. Efterfølgende så kan du stille kvalificerede spørgsmål til mig eller andet webbureau eller webdesigner angående hjemmeside priser, f.eks. hvad koster en hjemmeside.

Hjemmeside priser, forskellige typer af hjemmesider

Nedenfor er en gennemgang af, hvad du kan forvente, at du får af hjemmeside pris i en bestemt prisklasse. Hjemmeside priserne er baseret på en undersøgelse, som jeg har foretaget gennem at kigge rundt på nettet og gennem at læse hvad mine konkurrenter tager for hjemmesider priser, desuden har jeg kigger grundeligt på deres portefølje. Du kan selv se på min prisliste hvad mine hjemmeside koster ca. Udøver min prisliste, så udarbejder jeg også, skræddersyede tilbud og gennem at anmode om tilbud hos mig så får du et præcis svar hvad på; Hvad koster en hjemmeside og hjemmeside priser for dig.

Indhent tilbud; Prisberegnere ny hjemmeside 

Hjemmeside priser varierer afhængigt af dit behov af skræddersyet design og omfanget og funktionaliteten af en hjemmeside der skal udvikles. Nogle gange kan en enkelt funktion koste mere end hele hjemmesiden, det kan f.eks. være et avanceret kundelogin eller bookingsystem. Andre ting, som du som besøgende ikke ser sådan umiddelbart på skærmen, såsom søgemaskineoptimering, optimerede tekster og billeder, er usynlige for et utrænet øje, men koster også ekstra, det tager nemlig timer for en webdesigner at optimere på. 

De fleste hjemmesider ender i intervallet 10 – 30.000 danske kroner

Her går kan du læse mere om;

Hvor meget koster en hjemmeside, hvad er med i hjemmeside priser?

Det er et af de mest almindelige spørgsmål, jeg støder på. For at lave et tilbud og et fast hjemmeside pris, så er jeg nødt til at regne med både udvikling- og driftsomkostninger. Nederst går jeg gennem forskellige prisklasser mht. hjemmeside priser, så du ved nogenlunde, hvad du kan få af hjemmeside, med hensyn til dit budget.

Hjemmeside priser, læs denne artikel og forstå hvad en hjemmeside koster

De endelige hjemmeside pris består af flere forskellige aspekter. I denne vejledning gennemgår jeg hver del individuelt, så at du ved hvad du kan regne med i den sidste ende og finde ud af hvad for hjemmesidedesign du beslutter dig for at gå efter prismæssigt. I denne hjemmeside prisguide gennemgår jeg, hvad en hjemmeside koster hos mig og generelt andre steder. 

Udviklingsomkostninger og webdesign

En af de største omkostninger ved en hjemmeside er knyttet til udvikling og webdesign

Webhosting og domæne registrering ved f.eks. Dk-hostmaster.dk

De mest almindelige tilbagevendende omkostninger er for hjemmesiden er hosting og domænenavne

Andre omkostninger ved hjemmeside priser

Mange hjemmeside bruger tilføjelser (webhosting, seo-optimering, plugins, sikkerhed osv.)

Hvad bestemmer prisen på en hjemmeside?

Faktorer, der bestemmer, hvad en hjemmeside koster:
Der er en række faktorer involveret som vi skal tage stilling til før jeg skal kunne udforme et tilbud og fastsætte prisen på en hjemmeside. Der er både en udviklingsomkostninger og de kontinuerlige driftsomkostninger, såsom webhosting og domæne navne, samt eventuelle fremtidige opdateringer, justeringer og ændringer, der kræver en indsats fra mig som webdesigner og, eller tekstforfattere.

I denne vejledning vil jeg gå gennem de forskellige faktorer samt prisklasser for hjemmeside priser generelt

 • Din hjemmesides hosting, domæne og sikkerhed
 • Antal undersider på din nye hjemmeside
 • Hjemmeside funktioner, plugins osv.
 • Brugerdefineret hjemmesidedesign eller efter template
 • Grafisk arbejde til din hjemmeside f.eks. logo og billeder
 • Eventuelle videoer
 • Opsætning af Google Analytics og Google Search Console
 • Køb af billeder og grafisk materiale

 

Så hvor meget koster en hjemmeside?

Priserne på hjemmesider kan som du nu forstår variere en hel del. Projekt køb ny hjemmeside er ikke så simpelt som man skulle kunne tro. Det kan normalt siges, at du får hvad du betaler for, og det er så sandt som det er sagt, i hvert fald i relation til webdesign. Men du kan også være heldig, at du finder en dygtig freelancer webdesigner der er nystartet og leverer et fantastisk hjemmesidedesign til næsten ingen penge. Eller så kan du være uheldig og finde et webbureau der tager 30.000,- for en hjemmeside, der bare er opsat efter et downloadet tema (det har jeg selv prøvet for hundrede år siden). 

Hjemmeside priser er meget forskellige. Alt fra et par tusinde til over hundredetusinde kroner afhængigt af størrelse og funktion.

Grundlæggende er det at webdesignerens og tekstforfatterens arbejdstid koster penge. Viden er ikke heller billigt, og nogle områder kræver mere viden end andre, hvilket betyder, at hvis du vil købe en hjemmeside der er seo-optimeret eller har mange avancerede funktioner, vil det altid koste mere. I dette indlæg vil jeg gå gennem de mest almindelige spørgsmål og svar vedrørende netop omkostningerne og prisen på en hjemmeside.

7 rigtig gode tips til at købe en hjemmeside, før du beslutter dig for hvad du skal gå efter for webdesigner og hjemmeside priser 

Det er nogle ting som du kan gøre for at forberede og forbedre din situation og hjemmeside pris, før du shopper og vælger en webdesigner eller et webbureau. Her er et par tips;

 • Lav et budget. Vær realistisk. Husk, at kvalitet ofte koster
 • Køb er informere din webdesigner om et domænenavn, som du kan lide og mener er passende for din virksomhed navn
 • Undersøg hvilke hostingselskaber der findes og undersøg deres kundetilfredshed, måske tilbyder din webdesigner hostingmuligheder, lige som mig selv. 
 • Sørg for, at hostingudbyderen har servere i Danmark
 • Skriv ned, hvad dine mål med ny hjemmeside er, og hvad du ønsker at få ud af det
 • Tag billeder af dine produkter, personale eller kontorer, så kan webdesigneren designe efter dem
 • Skriv ned tekstet, som du ønsker at have på din hjemmeside, husk overskrifter

 

Selvfølgelig kan du også lave en hjemmeside selv, her er to eksempler, en hjemmeside lavet gratis via Google My Business og en gennem WIX.  Hjemmesiderne er meget begrænsede. 

Hjemmeside priser på et Google Mybussines site er gratis
Gratis Google My Business site
Hjemmeside pris WIX; Gratis
Gratis Wix hjemmeside

Gratis hjemmeside eller op til 4000 danske kroner

Skabeloner og gratis hjemmesider såsom Bricksite, kommer ofte med en form for restriktioner og uden ægte .dk eller .com domæne. Domænet bliver til et underdomæne f.eks. Silverbeerg.bricksite.com Hvis du vil eje dit domæne så koster det penge. Hvis dit mål er at udvikle en hjemmeside, der koster så lidt som muligt, kan du forvente at bruge en masse tid med både udvikling, webdesign, billedredigering og struktur. For en nybegynder kan dette være hårdt.

Gratis hjemmeside indebærer;

 • At du bliver nødt til at gøre alt arbejdet selv webdesign, tekst, billeder, undersider, video og meget mere
 • At hjemmesiden koster kun den tid, du bruger
 • Alt seo-optimering du skal finde ud af, lære og gøre selv
 • Ingen støtte eller hjælp
 • Hjemmeside pris: Gratis
 • Fordele, hvis du i forvejen kan lidt CSS & HTML
 • Ofte begrænset funktionalitet
 

Tips! Du kan også få et gratis business site hos Google, opsætningen af dette er supernem og kan klares på få minutter. Det kræves dog at har oprettet en Google My Business konti eller lavet er. Det kan du gøre her. 

Hjemmeside priser 2023 - Hvad koster en smuk hjemmeside
Hjemmeside priser 2023- Hvad koster en smuk hjemmeside

Hjemmeside priser: 4 000 – 9 000 danske kroner

Den første prisklasse, som de fleste freelancer webdesigners, webdesigners og webbureauer tilbyder, er mellem 4 – 9 000 danske kroner for at udvikle en hjemmeside, skræddersyet webdesign eller efter en skabelon. Hjemmeside prisens faktorer er udviklingen, designet, overførsel af hjemmesiden samt antallet af undersider på hjemmesiden.

Der er ofte en temmelig klar begrænsning i, hvad der er inkluderet i prisen og webbureauer opkræve ofte mere for ændringer, der ligger uden for deres aftaler. Hvis du hyrer en freelancer webdesigner eller en webdesigner som mig, så kan du få meget mere for pengene, både mht. til service og til webdesign og egne ønsker osv. 

Inkluderet i denne niveau af hjemmeside priser :

 • Udviklet i et bestemt WordPress med tema, eller er oprettet fra bunden af nogle bureauer eller designers, få valgmuligheder (dog ikke hos mig jeg skræddersyer altid webdesigns)
 • 3-5 undersider i alt på siden, begrænset billedredigering og optimering af billeder 
 • Enkelt kontaktformular
 • Der er installeret enkelte tilføjelsesprogrammer og plugins
 • Anbefalinger, tips så at du selv kan komme i gang og få besøgende
 • Hjælp til e-mail adresser
 • Hjælp til at finde webhosting og domæne, hvis det skal inkluderes hos din webdesigner koster det ekstra hver måned 
 • Gratis support og hjælp via e-mail og telefon
 • Kunden står oftest for billeder og tekst
 • Hurtig levering
 

Hjemmeside priser i denne prisklasse er ofte lavet af enklere design og passer til små virksomheder eller privatpersoner som ønsker sig en mere eksklusive blog. Virksomhedsejerne ser deres hjemmeside som et fundament, der de kan fremhæve hvilken type af virksomhed de er og hvilke ydelser som de tilbyder. Ligesom et digitalt visitkort. Designet er relativt simpelt, og antallet af faner (undersider) på hjemmesiden er ofte forudbestemt. Teksten og billederne er mange gange producerede af virksomhedsejeren selv. (Hos mig indgår der billeder).

Denne hjemmeside er en god start, mange nystartede virksomheder har begrænset med ressourcer og er derfor nødt til at starte et sted. Kontakt mig så skal jeg nok hjælpe dig billigt i gang med ny hjemmeside eller et redesign af din gamle hjemmeside.  

Hjemmeside priser: 10.000 – 17.000 danske kroner

Når vi kommer op en smule i hjemmeside pris, kan du også forvente, at hjemmesiden omfang stiger, og dermed antallet af undersider på siden. Designet vil være mere skræddersyet til dine enkelte ønsker. Du kan også forvente en tættere dialog med din webdesigner og at hjemmesiden er tilpasset virksomheden. Tiden for udvikling ofte går op en smule, så forvente en lidt længere levering, ca. 3-5 uger. 

Hjemmesiden i dette prisniveau indeholder ofte:

 • Udviklet i WordPress skræddersyet med tema
 • 6-9 undersider på siden
 • Forskellige kontaktformularer
 • Google Analytics 
 • Sociale medier widget 
 • Seo-plugins
 • Brugerdefineret design
 • Noget billedredigering
 • Forberedelser til seo-optimering
 • Blog side
 • Billeder fra f.eks. Shutterstock, Envato Elements m.fl
 • Du står for de personlige billeder og tekst
Hjemmesidedesign, eksempel. Webdesigner København udøver Hjemmesidedesign advokat direkte til pointen

Hjemmeside priser: 18.000 – 30.000 danske kroner

Nu går vi ind i en priskategori for hjemmesider, hvor omkostningerne er steget en smule, og også det resultat, du kan forvente. Hjemmeside priser omkring 25.000 er ofte en solidt udviklet hjemmeside, der følger en type grafisk profil med designelementer. Du kan forvent betydeligt flere undersider (mellem 15-20) på hjemmesiden og tilpassede formularer og funktionalitet. I denne prisklasse kan du også se, at nogle webbureauer (inkl. mig selv) tilbyder design og opsætning af webshops.

Hjemmesiden indeholder ofte:

 • 15-20 undersider i alt på siden
 • Tekster og billeder fra f.eks. Shutterstock, eller Envato Elements
 • Skræddersyede kontaktformularer
 • Værktøj til analyse af webstedet
 • Feeds på sociale medier
 • Blog side
 • Design efter grafisk profil
 • Simple logodesign 
 • Billedredigering på siden
 • En del seo-optimering 
 • Grafiske elementer som ikoner

Hjemmeside priser:  30.000 + danske kroner

Her finder du de større hjemmesider, der har mange unikke elementer og designmuligheder. Hjemmeside priser i denne klasse er det meste skabt med fokus på virksomheden og branchen. 

 • Helt unikt design skabt til virksomheden med fokus på branchen og målgruppen
 • Alle undersider er skabt af webdesignere med et link kort som grundlag, hvor fokus er placeret på at skabe den korrekte struktur.
 • Alle elementer såsom tekst, billeder og video gennemgås af webdesignere og optimeres på den bedst mulige måde
 • Avancerede funktioner og tilføjelser såsom reservationssystemer eller lignende
 • Optimering af søgemaskiner på højt niveau med analyse af konkurrenter før start
 • Gratis support via e-mail og telefon
 • Personlige møder og projektgennemgang
 • Seo-optimering (jeg tilbyder SEO med garanti)
 

1 million klasse og større

Når det kommer til virkelig store projekter og de “vilde” hjemmeside priser, vi taler om unikke systemer skabt af mange web udviklere og designere i teams. Disse hjemmesider som DR.dk og  giganter som Facebook bogstaveligt koste kassen. Selvfølgelig har alle store planer for deres hjemmeside, men her er du nødt til at være en realist og indse, at disse hjemmesider koster ikke kun udvikling, men skal konstant opdateres og holdes kørende på et helt andet niveau. Vi taler hundredvis af medarbejdere med lønninger. Hvis du vil derhen så er intet umuligt, det er bare at komme i gang. 

Hvis du har en super god idé så bør du ikke give op på forhånd, du bør helt sikkert forsøge at realisere det. Skriv sammen en meget detaljeret specifikation med funktioner, design og meget mere og udvikle en fortrolighedsaftale, der omfatter fortrolighed. Så kontakter du et par webbureauer eller mig, og hvis de kan deltage i projektet, får de lov til at underskrive en kontrakt. Du bør altid gå efter dine drømmer! 

 

Ofte stillede spørgsmål angående hjemmeside priser

Hvad er det der bestemmer prisen på en hjemmeside?

Når du køber en hjemmeside er det primært webdesignerens løn der bestemmer prisen på en ny hjemmeside. Sekundært er det dit valg af host, CMS og tilkøb, som f.eks. plugins i WordPress der koster

Hvad koster hjemmeside design i timen?

En webdesigner på et webbureau koster omkring 1000kr i timen, imens en freelancer koster omkring 750kr i timen, alt efter erfaring og portefølje 

Kan jeg nøjes med en gratis hjemmeside? 

Det kan du sagtens, men hav i mente at en hjemmeside er en relativt lille investering i din virksomheds samlede markedsføring

Hvad koster en hjemmeside om måneden?

En hjemmeside koster et sted mellem 30kr til 250kr om måneden, alt efter hvilken host og hvilke abonnenter du forpligtiget dig med

Hvad koster vedligeholdelse af en hjemmeside f.eks. nyt indhold og nye sider?

Det er meget forskelligt hvad hjemmesideleverandører tager i pris. Så før du køber en hjemmeside, så kan det være godt af vide på forhånd hvad det koster at få nyt indehold oprettet på hjemmesiden efterfølgende.

Er du nysgerrig på hvad en ny hjemmeside koster hos mig?; Beregn din hjemmesidepris nemt og gratis 

Hjemmeside priser 2021- Hvad koster en hjemmeside?
Hjemmeside priser. Webdesigner København
Hvis du vælger mig som din partner til at varetage din virksomheds online markedsføring så kan du forvente en passioneret marketing medarbejder der leverer; jeg er hårdtarbejdende og mit hjerte det banker for webdesign, min kernekompetance har jeg fået bevist gang på gang, er SEO,  jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME. Den digitale verden er enorm og ingen kan det hele, derfor samarbejder jeg også med andre i branchen, heriblandt dygtige tekstforfattere samt programmere.
S. Silverbeerg

S. Silverbeerg

Find flere artikler og tips om best practice til din WordPress hjemmeside og digital markedsføring i min blog. Jeg er en svensk kvindelig webdesigner bosat i København der har hjulpet et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe kraftig vækst, dette med hjælp af god webdesign og SEO.

Læs mere
S. Silverbeerg

S. Silverbeerg

Find flere artikler og tips om best practice til din WordPress hjemmeside og digital markedsføring i min blog. Jeg er en svensk kvindelig webdesigner bosat i København der har hjulpet et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe kraftig vækst, dette med hjælp af god webdesign og SEO. Kontakt mig nederst, så kan vi eventuelt lave en aftale sammen.