Hjælp til WordPress, SEO og hjemmeside design

Hjælp til WordPress og Hjælp til SEO

Har du brug for hjælp til WordPress eller SEO?

Skal du bruge hjælp til WordPress?  Eller har du brug for hjælp til SEO? Leder du efter hurtig hjælp til en ny WordPress hjemmeside?  Eller vil du have et ÉN TIL ÉN kursus der jeg hjælper dig godt i gang? Jeg kan hjælpe med alt relateret til WordPress! Jeg kan hjælpe dig med at installere platformen, tilføje og redigere temaer, ændre et plugin, lære hvordan du oversætter i WordPress, kurser i WordPress eller almindelig støtte til dem, der har brug for det. Kort sagt, så kan jeg hjælpe dig med alt relateret til WordPress. Jeg har mange års erfaring med dette vidunderlige værktøj, så hvis du har brug for hjælp med WordPress, det er mig, du skal henvende dig til. Jeg hjælper med bland andet;

100% tilfredse kunder

Størstedelen af mine kunder har jeg fået gennem anbefalinger. Det vigtigste mål for mig ved enhver opgave er, at du er så tilfreds med både service og produkt, at du vil anbefaler mig videre. Indhent et tilbud og få en hjemmeside pris her. 

Hjælp til wordpress

Mine ydelser og priser vedrørende hjælp til WordPress

Opsætning WordPress admin

Det er ikke altid nemt at installere WordPress manuelt. Ikke alle hoster tilbyder nem opsætning af WordPress, så det går nemt. Hvis din host ikke har “one klik WordPress”, kan det være svært for den, der ikke ved, hvordan man opretter en database og uploade installationen af værktøjet på deres webhost. Efter installation af det værktøjet, du er nødt til at foretage nogle grundlæggende indstillinger, jeg naturligvis hjælpe dig godt i gang.

Pris: 999kr ekskl. moms

Tilføjelse af tema

WordPress har flere tusinde forskellige temaer. Har du fundet en, men ved ikke, hvordan man kan kan placere det på din WordPress hjemmeside eller blog, så kan jeg hjælpe dig med dette.

Pris: 599kr ekskl. moms

Installer plugin

Præcist dom med temaer, er der også en masse plugins. Nogle arbejder bedre end andre, og nogle virker slet ikke. Hvis du ønsker hjælp til at tilføje et plugin eller rådgivning omkring plugins, som vil passe bedst til dit websted, så er jeg glad for at hjælpe. Jeg kan også hjælpe dig med at ændre / redigere et plugin i henhold til dine behov.

Pris fra: 499kr ekskl. moms

Oversættelse plugin og rådgivning i hvordan du bruger det

Hvis du har installeret en WordPress admin på et andet sprog end Dansk, kan det være et rod for dem, der ikke ved, hvordan man oversætter sider i et andet sprog osv. 

Pris fra: 1299 dk ekskl. moms

Hjælp til Seo-optimering WordPress 

Ikke alle WordPress grundlæggende indstillinger er tilpasset til søgemaskiner. Jeg kan hjælpe dig med at få flere besøgende og forbedre din rangering ved at hjælpe dog godt i gang med SEO optimering, eller gøre arbejdet for dig.  Da dette kræver lidt undersøgelse i forhold til din branche eller dit formål med seo-optimering så laver jeg som minimum 10 sider 

Pris fra: 2499kr – 10 sider
Pris fra: 4899kr – 25 sider
Pris fra: 9499kr – 60 sider

Hjælp til WordPress Kurser og Elementor Page Builder

For dem, der vil begynde at bruge WordPress og ikke ved noget om, hvordan værktøjet fungerer, bliver hele processen nemmere med lidt hjælp. Derfor tilbyder jeg skræddersyede kurser i WordPress der jeg går vi igennem, hvordan du tilføjer sider, oprette en blog,  billeder, plugins, ændre temaer, opdatere samt masser af andre ting, der kan være nyttigt at vide om WordPress. Jeg tilbyder kurser med personligt fremmøde i København eller på min adresse Krimsvej 11 F København S, eller så kan det klares via Zoom møder eller via telefon og mail. 

Kurser i seo-optimering

For dig der fået en ny hjemmeside eller dig der har haft en i hundrede år, men aldrig rigtigt kommet i gang med seo. Så kan jeg hjælpe. Jeg har lang erfaring med SEO og ved lige præcist hvad der skal til og hvad der kræves for at nå toppen på Google. 

Supportaftale hjælp til WordPress “kom godt i gang”

Støtte til WordPress kan være noget for dig, der ønsker support i f.eks. i opstartsfasen. Med min supportaftale kan du til enhver tid mellem 08.00-16.00 komme i kontakt med mig og stille spørgsmål. I nogle tilfælde kan jeg også logge ind på din hjemmeside og rette, hvad du vil have hjælp til! Dette er en sikkerhed for dig, der ønsker god støtte inden for WordPress. Der er ingen ekstra omkostninger, der er altid en fast pris for vores support.

Pris: 1799kr / måned (op til 3 timer / måned)