Køb ny hjemmeside - Derfor skal du købe et konverterende webdesign

Købe ny hjemmeside? Min guide til hjemmeside køb; fuld med tips, faldgruber og overvejelser

Mit navn er Sara og jeg er en svensk kvindelig freelance webdesigner bosat i København, til dagligt beskæftiger jeg mig med UX- og UI-webdesign samt seo-optimering, både på hjemmesider og webshops. På denne side sætter jeg dig ind i diverse faldgruber og hvilke overvejelser du bør tage og meget mere ved køb af ny hjemmeside med professionelt hjemmesidedesign! Du er også velkommen til at kontakte mig til, køb ny hjemmeside billigt hos mig fra. 2900,- eks. moms. (gælder hvis du tager del af mit vedligeholdelse og hosting pakke 180,- månedligt).

Freelance

webdesigner

UI- & UX-webdesign 95%
SEO 98%
Responsive design 88%
Brugervenlighed og handleevne 97%

“Det er virkelig svært at finde en god webdesigner til ny hjemmeside!” Lige præcist denne sætning har jeg hørt mange sige, den dag hvor de endelig fandt mig. Jeg forstår dem godt, det var nemlig lige præcist denne problemstilling der ledte til at jeg selv fik en stort interesse og passion for webdesign. 

I denne artikel vil jeg forklare hvordan du kommer godt i gang med dit søgende efter professionel billig ny hjemmeside og den rette webdesinger eller det bedste webbureau. og forklare dig hvilke overvejelser du bør tage, så at du ikke ender i den samme situation som jeg selv gjorde og mange andre gjort. Køb professionel ny hjemmeside med ro i maven. Nederst på siden vil du få mine 6 bedste råd til køb af ny hjemmeside, så at du ikke kommer til at lave en fejl den dag du beslutter dig for at købe en ny hjemmeside. Denne artikel er skrevet den 02.01.20200. Vil du gerne sætte dig ind lidt mere i hjemmeside priser? Så kan du gøre det her.

Køb ny hjemmeside WordPress

Freelance webdesigner til ny hjemmesidedesign, af hjemmeside, nyt moderne og billig hjemmeside designs

Køb ny hjemmeside WordPress sådan

Det sværeste med at finde en webdesigner eller et det bedste webbureau ved køb ny hjemmeside WordPress, er at finde den webdesigner (eller det webbureau) der kan opfylde alle specifikke ønsker og behov; hvis du f.eks;

 • Ønsker du at opbygge en webshop med mange funktioner?
 • Har du brug for en professionel billig hjemmeside løsning, der fungerer til en lille serviceforretning?
 • Vil du gerne have at din professionelle hjemmeside bliver fundet på Google eller til og med når top 3 placeringer?
 • Vil du gerne selv kunne lave ændringer på din nye hjemmeside? 
 • Vil du gerne at din professionelle billige ny hjemmeside skal kunne udvide sig til en webshop?
 • Ønsker du at dine kunder skal kunne booke møder eller udfylde formularer?
 • Ønsker du at designet skal være spænende og inspirerende, ved køb ny hjemmeside?
 
 

Angående; køb ny hjemmeside hos mig, alle de ydelser som jeg tilbyder vil kunne opfylde alle ovenstående kriterier og krav sammen med de værktøjer og software som jeg bruger. Det har jeg bevist gang på gang. Jeg foretrækker at være ærlig, så hvis du er usikker på om f.eks. SEO er “et must” og at dit budget er begrænset, så er det måske ikke der du skal lægge alle dine penge. 

SEO koster nemlig mange penge (da det kræver meget arbejde for at opnå et resultat, der skal bruges mange  “mandetimer” og oveni links for at opnå succes) “lidt SEO er bare tåbeligt” sagde en lærer til mig på et SEO kursus jeg var til i 2017, så sandt som det er sagt da en placering på side to hverken leder til klik eller besøgende. Vejledende rådgivning (ved køb af ny hjemmeside) er altid gratis hos mig.  Det burde også det bedste webbureau tilbyde sine kunder, så at de ikke ender med at betale for noget der ikke giver noget tilbage. 

Køb ny hjemmeside af; en dygtigt webdesigner arbejder hårdt for dig og er ærlig
Køb ny hjemmeside; af en dygtig webdesigner eller webbureau som sørger for at du får et responsive webdesign
 

Case: Hunde-liv.dk hundetræner med behov for en enkel professionel billig hjemmeside

For at du skal forstå hvor vigtigt det er at finde den rette webdesigner fra starten af  så vil jeg starte med at fortælle om Jeanette og hendes hjemmeside Hunde-Liv.dk. Jeanette ringede til mig og fortalte at hun betalte 399;- kroner om måneden det vil sige 4.788 danske kroner om året for sin hjemmeside ved et større mediehus, oveni så ville det koste Jeanette omkring 1000 danske kroner hver gang det skulle laves små ændringer, ændringer der ville tage maksimum en halv times tid at udføre. 

Tips; Køb ny hjemmeside uden månedlige abonnementer og gebyrer!

 Jeanette kontaktede mig fordi at hendes veninde var overbevist om jeg kunne klare hendes “projekt køb ny hjemmeside”, både bedre og billigere. Fair nok fedt at blive anbefalet, det var min første tanke og efter jeg talt med Jeanette begynde jeg at undersøge situationen for at se om dette var en opgave jeg kunne påtage mig og faktisk gøre en forskel. 

Det første jeg gjorde; var at tage et kig på Hunde-Liv.dk via min computer og jeg synes faktisk at hjemmesiden var god nok og jeg blev i tvivl om det ville være en god idé at få lavet hjemmesiden om og hvis det ville betale sig for Jeanette at rykke alle 25 sider over til Elementor (det tager jo nemlig noget tid). Men så fik jeg mig lige et kig på mobil sitet;

 

Responsive design er Alfa Omega ved køb ny hjemmeside

Det kan ikke siges for mange gange, husk nu at designe både dit mobilesite og computersite, det er lige meget om du selv er webdesigner eller om du som almindelig privatperson selv forsøger at opbygge din hjemmeside. Faktum er at de fleste som surfer online i dag gør det via sin telefon og ikke på sin computer. 

Responsive design er så vigtigt, specielt hvis du ønsker at fremvise dit produkt eller dine serviceydelser og få noget salg i butikken. Responsiv design er for mig et selvfølgelig, selvom at det tager 3 gange så lang tid i forhold til hvis jeg kun skulle bruge min tid på at designe og opbygge hjemmesider i “computer mode”. Du kan læse mere om responsive design her. 

At betale næsten 5000 kroner om året for en hjemmeside som ikke fungerer optimalt på den brugerflade som de fleste anvender sig af, gav for mig ingen mening og derfor så var dette en perfekt opgave for mig, da jeg følte at jeg virkelig gjorte en forskel, selvom at det var lidt ekstra arbejde, med at rykke de 25 undersider over og opbygge dem igen på nyt, i et nyt webdesign i både mobil, tablet og computer mode. Konklusion; Hvis du selv står i i en lignende situation så skal du måske overveje at skifte webdesigner eller webbureau.

Det er så vigtigt at du finder den rette webdesigner eller webbureau til at starte med

Køb ny hjemmeside forberedelser, inden du begynder at søge efter den rette webdesigner eller det bedste webbureau 

Inden du går i gang med missionen; køb ny hjemmeside, og begynder at søgende efter den rette webdesigner og det bedste webbureau hvordan du finder den rette webdesigner eller det bedste webbureau, er det vigtigt at du finder ud af, hvad dit behov er og hvad du har brug for i relation til din online markedsføring, webdesign og din nye hjemmeside. Først da du ved dette kan du finde den rette webbureau eller den bedste webdesigner for dig.

Nogle gange er det egentlig ikke en webdesigner mine kunder har brug for først, snarere rådgivning eller en coach for at se, hvilke behov der er for både kunden og virksomheden selv. For at gøre tingene lidt nemmere for dig, uden at ansætte en “coach”, vil jeg forklare dig, hvad det er, du bør overveje, når du skal hyre et webbureau eller en webdesigner til at bygge din hjemmeside. Huske på, at en hjemmeside en del af hvad besøgende kigger på, dit logo og dit firmanavn samt domænenavne har også indflydelse og en betydning. 

Har du kun brug for hjælp med webdesign eller er der mere?

De fleste af mine kunder har også brug for hjælp til at registrere domænenavne, hjælp med e-mail opsætning, hosting, vedligeholdelse og opsætning af hjemmesiden, rådgivning i forhold til SEO og meget mere.  Nogle vil selv kunne udvide sin hjemmeside og sørge for at den er up to date med ekstra funktioner eller indhold. 

De har derfor brug for rådgivning og behøver så hjælp med de fleste ting, fordi de selv ikke er interesseret i at lære alt i mindste detalje og teknologien bagved sin nye hjemmeside. Alt dette ville nemlig tage meget tid fra deres kerneforretning. Nogle kunder vil derfor have hjælp med alt. Alt afhænger af, hvor meget du ønsker og kan gøre selv, og hvor meget du vil have hjælp med.

Køb ny hjemmeside først når du har fundet svar på dette spørgsmål

Hvad skal din nykøbte hjemmeside gøre for dig og din virksomhed? Selve projektet køb ny hjemmeside og webdesign omfatter mindst ét design og indhold i form af tekst og billeder. Derudover kan du have brug for ekstra såkaldte plugins eller systemer til at hjælpe dig med f.eks.

 • At booke møder
 • Fremstå som en online butik for dine produkter
 • Have et godt e-mail system med mange e-mail adresser
 • Være din blog
 • Et portefølje
 • Fremvise referencer
 • Nyhedsbrev registrering
 

Hvad vil være formålet være med din personlige eller din virksomheds hjemmeside? Hvad vil du have at dit køb ny hjemmeside og ansættelse af webdesigner skal kunne gøre for dig og dine (potentielle) kunder i fremtiden?

Oftest, er en investering i køb ny hjemmeside i sig selv er ikke nok til markedsføring, men er en nødvendig del i et større sammenhæng. Mund-til-mund metoder, Søgemaskineoptimering, Facebook, LinkedIn, Instagram eller andre sociale medier kan også være med til at løfte salg. At bruge disse ting sammen med en professionel hjemmeside står du stærkere, på din hjemmeside kan du fremvise præcist, hvad du ønsker og udtrykke dig på den måde, der giver dine potentielle kunder mest gavn.

Hvis du havde uendelige ressourcer, hvad ville du så gøre? 

Sandsynligvis ikke bruge alle på; køb ny hjemmeside og design dertil. Du skal have et budget for din hjemmeside, og det bør ikke koste dig hele din formue, du skal også gerne have råd til at betale for hjemmesiden fremadrettet det betyder domænenavn, hosting og selve hjemmesidens vedligeholdelse, samt bygge videre på hjemmesiden, hvis det er nødvendigt. Eventuelt kan det være en god idé at have penge over til SEO eller Google Ads.  

Domænenavne og hosting virksomheder har tilbagevendende årlige omkostninger, som du også bør medtage i det årlige budget fremadrettet. Ønsker du at opdatere din hjemmeside regelmæssigt og har brug for hjælp med det? Gennemgå dine behov og budget så godt du kan, og nej! din nye hjemmeside behøver sjælden koste 50.000 danske kroner ved et reklamebureau hvis du har en lille hobby butik eller servicevirksomhed. 

Lille, stor eller noget der i mellem, niche eller generel, køb ny hjemmeside

Der findes mindre, større og meget store webbureauer indenfor webdesign. Dit budget skal dække dit behov. Størst er ikke altid bedst, du skal huske på at de store webbureauer har administration og løn omkostninger der skal dækkes på en anden måde i forhold til hvis du benytter dig af en mindre freelancer, lige som mig. 

Hvis du hyrer mig så kan du forvænte et større engagement og følelse af ansvar og at jeg gør mit arbejde med hjertet. Da det er mig personligt der hæfter for produktet og designen, oveni hvis du hyrer mig så ved du hvem der vil lave din professionelle hjemmeside og hvad du ca. får. 

Mine kunder vil gerne have en person, der kan påtage sig hele processen alt fra projektledelse, programmering til design, en person, en der løser alt-i-én. Det virker, så længe det ikke handler om Elgigantens eller Bilkas hjemmeside med ti tusindvis af produkter og undersider. 

Hvis du har brug for et kæmpe system, eller hvis du har meget specielle ønsker, så har du normalt brug for flere involverede personer med forskellige kompetencer og et større webbureau burde kunne hjælpe dig med dette. En webdesigner og udvikler behøver nødvendigvis ikke være den samme person, der kan endda foretage særlige tilpasninger eller forstå de mere tekniske stykker af en professionel hjemmeside, så vær sikker på at du ved, hvem der står for det store billede i sidste ende.

Når du kender din virksomheds behov, kan du begynde at lede efter det rette webbureau eller webdesigner, til dit projekt.

Køb ny hjemmeside i dit yndlingsdesign, ikke din webdesigners

Sådan finder du ud af hvad du kan lide af webdesigns. Det er vigtigt, at du ser dig omkring og undersøger, finder ud af hvad du synes er rart, funktionelt, overskueligt og godt klaret for den virksomhed, som du skal vælge, før du går i gang med et køb af ny professionel hjemmeside. 

Spørg dem, som du kender har hyret en person, der har lavet en hjemmeside, og hør om de var glade. Hvad fungerede godt og hvad der ikke fungerede så godt. Hør med dit faglige netværk eller din familie om de har noget at tilføje. 

Kig på andre hjemmesider indenfor dit fag, som du kan lide og undersøg hvem der har lavet webdesignet. Det er altid godt at bede om flere referencer på din webdesigner og se på andre hjemmesider der svarer lidt til din virksomhed. 

Brug for yderligere hjælp med webdesign? 

Har du brug for hjælp til flere ting som bannere til sociale medier eller annoncer, logoer og visitkort? Hvis det er vigtigt for dig at være i stand til at have alt under ét tag, kan du se om det er muligt. Mange webdesignere kan endda hjælpe med dette, selvom det ikke er deres primære opgaver. Webdesigners lige som mig har nemlig forskellige samarbejdspartnere.   

Jeg er for eksempel ikke selv verdens bedste på at skrive korrekt og perfekt dansk og har derfor samarbejde med tekstforfattere der er specialist i at skrive tekster der både fanger og sælger!

Mission køb ny hjemmeside; hvad skal jeg mere overveje når jeg hyrer en webdesigner eller et webbureau? 

Jeg har fundet en webdesigner! Hvad så nu? Start med at præsentere din webdesigner hvad du kan lide for type af hjemmeside, måske har du et andet site du kan fremvise og ønsker noget lignende, måske har du nogle farveskemaer du er til, eller måske er der nogle farver du overhovedet ikke kan fordrage. Husk at være tydelig, så gør du arbejdet nemmere for din webdesigner. 

Nogle webbureauer og webdesigners tilbyder standardpakker, andre tilbyder skræddersyet design til dine specifikke behov (jeg skræddersyer altid mit webdesign). Husk også at spørge din webdesigner hvornår denne kan starte med din hjemmeside, og hvornår kan den være klar? For at forventningsafstemme. 

Nogle andre spørgsmål som du bør stille din webdesigner er;

 • Hvad sker der, hvis du ikke er tilfreds?
 • Hvordan fungerer betaling?
 • Hvor mange ændringer er inkluderet?
 • Hvad med ophavsret og brug af fotos og billeder på hjemmesiden?

 

Hvad forventes der mere af dig ved køb ny hjemmeside, og hvad er det din webdesigner påtager sig

Nogle gange har jeg lavet hjemmesider for kunder, hvor jeg har stået for alt undtagen korrekturlæsning og fakta korrektion. Men det er mere almindeligt at du sørger for dine egne tekster og eventuelle personlige billeder. I relation til tekst så laver jeg gerne det første udkast, alt efter hvor meget tekst der skal på (ellers så samarbejder jeg med både billige tekstforfattere og mere eksklusive og dygtige skribenter). Du og din webdesigner (eller vi) skal fra starten blive enige om, hvem der står for hvilke dele af hjemmesiden. Det gælder også overskrifter, brødtekster, menuvalg, foto og andet indhold som bør være på en hjemmeside.

Når hjemmesiden er klar, bør du være i stand til at indtaste og ændre indholdet selv. I det mindste I teksterne. Alene af denne grund anvender jeg Elementor. Elementor gør det muligt for dig som kunde at lære at rette i dine sider selv, hvis du har overskud til dette. Hvis du ikke ønsker at tage dig af din egen hjemmeside overhovedet, så er det godt at have en anden (måske din webdesigner), der kan holde din hjemmeside ajour. 

 

 

Find den rette webdesigner og køb ny hjemmeside
Hvad skal jeg overveje, når jeg hyrer en webdesigner til ny hjemmeside?

Andre “små” ting du skal huske inden du går igang med projekt: køb ny hjemmeside 

Køb ny hjemmeside der opfylder GDPR kraven – Er den nye forordning om databeskyttelse, der trådt i kraft. Nye hjemmesider bør have oplysninger om, hvordan data indsamlet via hjemmesiden og bruges. Du kan læse alt om databeskyttelsesforordningen her.

Køb ny hjemmeside med søgemaskineoptimering (SEO) – Din hjemmeside bør være i stand til at blive fundet i søgemaskiner som Google. Der er andre virksomheder, der specialiserer sig kun i netop dette, men du kan også gøre meget selv. Jeg er også meget stærk indenfor SEO og har mange referencer som styrker dette. Kontakt mig hvis du gerne vil vide mere om SEO.

Køb ny hjemmeside der er brugervenlig; Vil du selv kunne bruge og opdatere din hjemmeside er der vigtigt at du vælger er passende CMS og brugerflade. Jeg er f.eks. meget glad for WordPress og Elementor page builder.

Køb ny hjemmeside og mål statistik- Det er godt at være i stand til at holde statistik på din hjemmeside. Google Analytics er et af mange værktøjer, der kan hjælpe dig med det. Du kan opsætte det selv eller lade din webdesigner gøre det for dig.

Er jeg færdig?

Nå, der er naturligvis meget mere at overveje med en ny hjemmeside. Du er velkommen til at tage kontakt til mig hvis du har nogle flere spørgsmål En webdesigner bør være en ekspert i webdesign, lige som du bør være en ekspert på dit område! Her kommer yderlige 6 tip ved køb af professionel billig ny hjemmeside.

6 ting, du skal overveje ved køb af ny hjemmeside og hjemmeside omkostninger

Første spørgsmål koster en hjemmeside? dette spørgsmål stiller sig mange når de skal shoppe hjemmeside, på Google. Jeg har laver en dybere artikel om dette. Her får du seks konkrete råd i forhold til hvad du skal overveje ved køb af ny hjemmeside og priser. 

Læs mere; Hjemmeside priser, hvad koster en ny hjemmeside

Svaret på hvad en hjemmesider koster afhænger af, hvad for kvalitet og hvilke krav du har på din ny hjemmeside.

Hvis det er en person, arbejder med med webdesign og at designe hjemmesider, vil du få et andet svar end fra en person, der ikke har nogen økonomisk interesse i at udvikle hjemmesider

I denne artikel vil jeg forsøge at give dig nogle neutrale tips omkring en hjemmeside pris og nogle råd omkring hvad du bør overveje, før du køber en hjemmeside til din virksomhed. Her er mine tips, 6 ting du bør vide om hjemmeside priser og køb af ny hjemmeside

1. Hvor meget koster en ny hjemmeside som er udviklet i WordPress?

WordPress er en meget almindeligt CMS, faktisk et at de mest populære CMS på markedet, du kan bygge både en blog, webshop og en erhvervs hjemmeside i WordPress.

De løbende omkostninger ved en WordPress hjemmeside er:

Domæne omkostninger (silverbeerg.com) omkring 100,- om året, hvis de er på tale om et dansk domæne koster dette 50,- om året
Webhotel omkostninger (her kan du finde priser alt fra sølle 19,- kr om måneden op til 500,- om måneden)

2. Webdesign ved køb ny hjemmeside, hvad koster det?:

Dette kan variere fra 500,- kr. (ved at ansætte en indisk freelancer gennem fiverr.com) til mindst 18.000.- fra en lokal dansk webbureau. 

Hjemmeside prisen afhænger simpelthen af, hvor mange funktioner og indhold, du har brug for på din hjemmesiden og ikke mindst hvilken “image” du ønsker. Hvis du ønsker at oprette hjemmesiden selv, er det også muligt, selvom du ikke kan kode. 

Du kan købe et lidt bedste WordPress tema for alt mellem 250-1500,- , og så kan du i princippet  bare tilføje dine egne billeder og tekster. Det kræver dog en vis teknisk viden i forhold til at vedligeholde en WordPress hjemmeside og du kan lære dig alt via YouTube

3. Kan jeg få en professionel ny hjemmeside gratis?

I dag findes der mange udbydere der gør det muligt for dig at skabe en gratis hjemmeside.

Og takket være disse udbydere er priserne på hjemmesider faldet kraftigt, da mange små virksomheder vælger at lave sin hjemmeside “in house”. Problemet med dette er god at de ikke er specielt “seo” venlige. 

De bedste eksempler er Wix og Bricksite, og de arbejder efter samme princip:

 1. Du registrerer dig på deres platform
 2. Du vælger en hjemmeside skabelon
 3. Du erstatter skabelonbillederne og teksterne med dine egne billeder og tekster
 4. Du køber et domæne – som silverbeerg.com – og du derefter offentliggøre du din hjemmeside. 

4. Er det virkelig gratis? Eller hvad koster det?

Både ja og nej, selve hjemmesidedesignen er gratis men du vil ikke komme uden om at betale et beløb hver måned, samt prisen på dit domæne. 

Læs mere: Hjemmesidedesign, 15 uundværlige tips til design af hjemmeside

Hvad koster projekt: Køb ny webshop?

Hvis du er helt ny indenfor online marketing  og skal starte før første gang, så er det mange der er glade for Shopify. 

Lige som du kan med Wix, kan du designe din webshop gratis med hjælp af en skabelon, du kan også købe skabeloner hvis du vil have en unikkere layout. 

Læse mere: Hvad koster en webshop om måneden

Men hvis du allerede har en fysisk butik og har behov af at integrere dit nuværende lagersystem med din webshop, kan du måske ikke kunne løse opgaven uden at ansætte em  professionel webdesigner. Hvis så er tilfældet kan omkostningerne være høje, fordi en sådan butik kræver en masse manuelt arbejde både fra dig selv og den webdesigner som du vælger at ansætte. 

5. Høj kvalitet, professionel design, SEO og indhold 

– det er det, der øger hjemmesidens pris og værdi, husk det ved køb ny hjemmeside

Webdesign er blevet ret vigtigt i dag, hvordan en hjemmeside ser ud, siger meget om en virksomhed. Gennem Shopify eller Wix, kan du sagtens udfylde dine oplysninger, men med design lavet ud fra upersonlige skabeloner risikerer du at dine kunder ikke tager din virksomhed seriøst. Derfor er det ofte hurtigt tjent ind for er virksomhed at købe professionel online markedsføring. 

Hvad der virkelig gør en forskel for dig, og øger værdien for dig, er det kvaliteten af SEO (søgemaskine optimering) og info som din hjemmeside formidler. Et unikt spændende layout og webdesign med sælgende tekster. Vi gøre en kæmpe forskel for din virksomheds omsætning. Du kan f.eks. nøjes med en WIX hjemmeside som ikke rangerer på Google,

Hvis en hjemmeside ikke giver din virksomhed besøgende, er hjemmesiden meningsløs. Har du en hjemmeside men ikke nogle der besøger denne, så kan jeg måske hjælpe. Du kan skrive til mig uforpligtende i kontaktformularen her, så vender jeg tilbage til indenfor 24 timer. 

6. Arbejde med en webdesigner, du har kemi med

Når du skal købe hjemmeside, lytte til din mavefornemmelse, vælg ikke bare den billigste. 

Lad os sige, at du har 2 muligheder at vælge imellem:

#1: En webdesigner, er professionel, men kommunikerer på en egoistisk måde og har mindre gode anmeldelser, tager 8 000,- for en ny hjemmeside på din størrelse

#2: En enden webdesigner, der også synes vide hvad han laver, men som kommunikerer på en venlig og forståelig måde, oveni har han ikke nogle negative kunde udtalelser. Men hjemmeside prisen er 12 000,- for en hjemmeside på din størrelse. 

Drift af en virksomheds hjemmeside er noget, der sker løbende og kræver opdateringer. Derfor skal du grundigt overveje og tænke dig om hvordan du ser på din fremtid og markedsføring.  Det lidt dyrere alternativ vil måske gøre sit arbejde med hjerte og komme med gratis råd der vil lede til at du sparer 10 000,- på sigt. 

Såfremt du ønsker at tage kontakt til mig for en pris på hjemmeside så kan du indhente et tilbud i min hjemmeside prisberegnere eller så kan du skrive til mig i kontaktformularen her;

Læs min komplette guide til køb af ny hjemmeside ⭐ Køb professionel ny hjemmeside i smuk design. Billig hjemmeside

Hvis du vælger mig som din partner til at varetage din virksomheds online markedsføring så kan du forvente en passioneret marketing medarbejder der leverer; jeg er hårdtarbejdende og mit hjerte det banker for webdesign, min kernekompetance har jeg fået bevist gang på gang, er SEO, jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME. Den digitale verden er enorm og ingen kan det hele, derfor samarbejder jeg også med andre i branchen, heriblandt dygtige tekstforfattere samt programmører.

Sara Silverbeerg

Sara Silverbeerg

Læs flere artikler og få tips om best practice til din WordPress hjemmeside og digital markedsføring på min hjemmeside og i min blog. I min blog skriver jeg artikler som handler om online markedsføring og webdesign generelt. Nogle gange skriver jeg om hvad der sker i min digitale verden.

Læs mere

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig