Redesign af hjemmeside
- nyt flot webdesign

Redesign af hjemmeside
- dette skal du tage stilling til

I dag er det i princippet et krav af du skal have en hjemmeside, hvis du har en virksomhed og vil fremstå som professionel.  Du har også muligheden for at skabe salg igennem din hjemmeside, men den største faktor er at ubevidst er der mange kunder, der har større tiltro til en virksomhed med en professionel ny hjemmeside som har et moderne webdesign til forskel hvis du har en hjemmeside med et rodet design eller en minder om noget fra 90’erne. 

Derfor er det så vigtigt at du tænker dig om, den dag du står og skal shoppe hjemmeside. Langt de fleste virksomhedsejere har en professionel og præsentabel hjemmeside. Det kan være tusindvis af forskellig årsager hvorfor. Måske er hjemmesiden bare mange år gammel, måske er det en i familien eller virksomhedsejeren selv der stået for webdesignet, eller måske har der blevet købt hjemmeside hos det forkerte webbbureau eller webdesigner. 

På denne side vil jeg hjælpe dig med at finde ud af hvad du skal tage stilling til ved eventuelt et redesign af hjemmeside. 

Webdesign &

Redesign af hjemmeside

Det grafiske webdesign 95%
UX -webdesign 97%
Informationsdesign 88%
Responsive design 89%
Brugervenlighed og handleevne 97%

Uanset hvad der tidligere sket med din hjemmeside, eller hvorfor du endnu ikke fået skaffet en, så kan jeg hjælpe dig med ny hjemmeside eller redesign af hjemmeside. Jeg er en webdesigner der har udført redesign af hjemmeside, mange gange efterhånden og lige præcis denne opgave er faktisk en af mine mest almindelige og en af de opgaver jeg bedst kan lide, da jeg efterfølgende altid står med en utroligt glad og taknemlig kunde i den sidste ende, selvom at det kan være lidt kompliceret nogle gange. Du kan f.eks. læse om hvordan jeg redesignede om hjemmesiden hunde-liv.dk til en meget rentabel pris her

Projekt redesign af hjemmeside kan mange gange være ret omfattende. Det vil sige at de kræves langt flere timer, hvis man samlinger med f.eks. opsætning af et nyt website. Dette fordi at det plejer at følge med ret mange undersider på de “gamle” hjemmesider og at man skal “respektere” den SEO der er blevet lavet, da hjemmesiden har eksisteret i lang tid. Det som kan gøre projekt “redesign af hjemmeside” lidt nemmere, er at der ofte allarede findes masser af gode tekster at hive fat i, så vi sparer penge og tid på tekstforfatter delen. Hvis du har en hjemmeside med en “god” alder og måske allarede har nogenlunde gode placeringer på Google, så er der flere ting du skal tage stilling til, det vil jeg skrive om her (scroll ned). 

Redesign af hjemmeside, gammel hjemmeside til ny

Redesign af hjemmeside – dette skal du tage stilling

Først og fremmest skal du finde ud af om det er dig selv, eller om du skal hyre professionel hjælp til redesign af hjemmesiden i denne omgang? Hvis du ønsker at redesigne din hjemmeside, fordi at du tidligere været utilfreds med webdesignet og du ikke rigtigt ved hvordan du skal gribe fat i problemet eller at det er dig selv eller en i familien det stået for tidligere design, så ville jeg, hvis jeg var dig overveje om jeg skulle hyre professionel hjælp i denne omgang. 

Hvis du har en meget begrænset budget og flere 100 undersider, så kan du også  lade en webdesigner udforme de mest vigtige 5 sider, så som forside, ydelser og kontaktside osv. og at du efterfølgende selv søger for alt “copy paste” på de resterende 95 sider der skal oprettes. 

Jeg er en webdesigner der tilbyder “delvist redesign af hjemmeside” og efterfølgende rådgivning, så at du selv kan lære at praktisere webdesign og oprette nye flotte sider. Du kan få en supportaftale hos mig der du kan ringe og “forstyrre” i princippet hvonår som helst, som du har behov for det. Jeg står også til rådighed næsten 24/7 og tilbyder ÉN-TIL-ÉN kurser og møder i København. 

Redesign af hjemmeside, når du har mod på at forsøge selv 

Hvis du selv tænkt at udføre opgaven redesign af hjemmeside så findes der to måde du kan gå til veje på

1. Du kan gøre det løbende online

Denne mulighed er kun mulig hvis du tænkt udføre arbejder i den samme “page builder” og hvis du udfører redesign af hjemmeside på denne måde, vil alle dine ændringer kunne ses live og med det samme. Resultatet vil sandsynligvis ikke blive det store hvis du arbejder i et gammelt tema, der har en aldrig på 15 år. Hvis du skifter tema og “page builder”, vil du med garanti støde in i store problemer, som lige pudseligt er blevet til et værre rod, der du til sidst bliver tvunget til at søge professionel hjælp for at løse problemerne. 

Overvejer du alligevel at lave de ønskede ændringer løbende på din hjemmeside, er det også en god idé overveje, hvor mange besøgende du har på din hjemmeside på daglig basis. Dine besøgere kan nemlig blive generet af dine løbende ændringer, hvilket kan medføre at de forlader din side hurtigt. 

Enkelte sider der skal “redesignes”

Hvis det kun drejer som om nogle få sider der designen skal optimeres, kan det i stedet være en løsning, at at arbejde i klader ( ikke-udgivede sider), hvorpå du i dem laver dine ændringer. Kladden kan du oprette som en kopi af den side, som du vil redesigne. Hermed kan du også løbende se dine ændringer – uden at forstyrre dine besøgere. 

Når du arbejder på denne måde skal du være obs. på at URL’en bliver de samme som før, ellers risikerer du at miste alt SEO på de sider som du har redesignet om. Du mister ikke kun SEO på de siger som du har lavet om da, dine interne links til den gamle URL’er forsvinder og ændres til så kaldet “broken link” hvilket også er skadeligt for både SEO og brugervenlighed på din hjemmeside. 

2. Redesign af hjemmeside på subdomæne eller nyt domæne

Fordelen ved at arbejde på en så kaldet subdomæne er får du helt frie hænder til at kunne afprøve din talent som webdesigner, uden at det vil påvirke hverken din nuværende hjemmeside eller dine besøgende. Hvis du bruger dig af WordPress så kan du også arbejde i en ny page builder. Jeg anbefaler Elementor Pro, hvis din gamle hjemmeside er opsat i en “back end editor”. 

Undgå “dobbelt content” sådan her

Når man redesigner en hjemmeside, så vil man som tidligere nævnt anvende sig af sine gamle tekster, for at spare både tid på udformning af nye tekster eller prisen på teksforfattere. Når du bruger dog af tekst på din gamle side der er online betyder, at du laver #duplicate content” når du kopierer teksten over.

For at undgå duplicate content, når du arbejder på et subdomæne eller et nyt, er det en god idé at blokere for crawlingrobotter, som ellers vil indeksere din hjemmeside. Dette gør du ved at kode ”noindex” i din sides kildekode, hvis du opsætter din hjemmeside i WordPress, kan du indstille din hjemmeside som “no index” nemt ved WordPress installationen. Du kan se, om en hjemmeside er ”noindex” ved at vise sidens kildetekst i browseren. Højreklik på siden og vælg ”Vis kildetekst”. Står følgende i teksten, bliver siden ikke indekseret:

‘noindex’ i kildetekst – Afvis indeksering af hjemmeside

Når du vel er færdig med redesign af hjemmesiden, er det vigtigt at dobbelttjekke alle URL’er, så at det er 100%  lige som før. Så er hjemmesiden klar til at gå live, hvis jeg var dig ville jeg hive fat i en der har erfaring og forstand på flytning af domæne og hjemmesider.  

Hvis du ændret dit domæne er det supervigtigt at du søger for at alle 301 redirects er sat op til de rette sider og at opsætningen af redirect sker så hurtigt som muligt, så at Google nemmere kan forstå at din side kun fået et nyt navn og design, men at du ellers er den samme som før. 

Hvis du hyrer et webbureau eller en webdesigner til redesign af hjemmeside

Er det et webbureau eller en webdesigner, der udvikler din nye hjemmeside, så burde du kunne regne med at det gør det rigtige. Det er dog ikke sikkert at så er tilfældet hvis du fået et rigtigt godt tilbud og at denne del indgår i prisen, da der er nogle flere trin der skal med. Sørg for at have en rigtigt god forventningsafstemning før i starter samarbejdet.

Hvis det handler om en hjemmeside med mange undersider der skal redesignes, flere en 10, så vil der med garanti dykke op små fejler undervej, sådan er det jo og det skal man være forberedt på. Ofte er proceduren sådan at man som kunde får en vis tid på sig at anmærke på alle små fejler, så at webdesignern kan rette op på det i denne periode. Hvis du hyr et webbureau eller en webdesigner til at redesigne din hjemmeside, så kan det være en god idé at tjekke følgende i denne periode;

  • Undersøg hjemmesidens alle sider både i mobil, tablet og computermode- ser hjemmesidedesignet præsentabelt ud på alle enheder?
  • Undersøg alle links på alle sider, virker de som de skal?
  • Er alle sider med?
  • Dobbelttjek telefonnummer og kontaktoplysninger
 

Sådan vil jeg redesigne din hjemmeside

Hvis jeg skal lave et redeisgn af din hjemmeside så vil jeg gerne have din hjemmeside rykket over og opsat i den page builder som jeg arbejder med og det er Elementor Pro

Fordelene med Elementor pro er ekstremt mange, kort fortalt så er Elementor den bedste WordPress page builder der findes i dag, oveni så er den både SEO og brugervenlig, dvs. du kan selv nemt hurtigt lære at arbejde videre på din hjemmeside i Elementor. Og selvfølgelig følger jeg alle de procedurer som jeg lige har skrevet om i denne artikel, hvis vi ikke aftaler andet ved et redesign af hjemmeside. 

Blot til info, jeg tilbyder også kurser og support i Elementor, derfor så er der altid gode tips, hjælp og vejledning at hente hos mig. 

Ofte stillede spørgsmål angående redesign af hjemmeside

Hvad koster et “redesign af hjemmeside”?

Redesign af hjemmeside koster cirka samme som en ny hjemmeside, da det i princippet er det samme arbejde som skal laves. Redesign af hjemmeside er dog en af mine yndlingsopgaver, så  jeg vil gerne give dig et tilbud, som du ikke kan takke nej til. Kontakt mig eller udfyld formularen på min hjemmeside så vender jeg tilbage med en pris. 

Hvor lang tid tager det at; redesigne en hjemmeside?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere, det samme gælder for redesigns af en hjemmeside på den størrelse. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern mellem os, dvs. hvornår hjemmesiden skal være klar. 

Kan man mødes med sin webdesigner, før jeg beslutter mig om vi skal have et samarbejde?

Ja, selvfølgelig, jeg tilbyder indledende personlige møder så at vi kan forventningsafstemme personligt, hvis det ønskes, ude på Amager, der jeg har mit kontor. Ved store projekter, kommer jeg gerne ud til dig eller din virksomheds adresse i København og præsenterer mig selv og hvad jeg kan gøre for dig, uforpligtigende. 

Laver du også “redesign af hjemmeside” til private?

Ja, jeg hjælper også private kunder, med alt fra ny hjemmeside/blog til rådgivning og redesign af hjemmeside. 

Kan du også hjælpe med SEO og Google Ads?

Ja, det kan jeg, SEO er min kernekompetence. Efterhånden har jeg også fået stor erfaring med Google Ads, som jeg synes er en god måde at starte en business markedsføring med. 

Til sidst, jeg vil gerne give dig et tilbud på din webdesign opgave i København, udfyld formularen nederst så vender jeg tilbage med et uforpligtigende tilbud til dig.

Ny hjemmeside: Indhent tilbud på ny hjemmeside i min prisberegnere

Redesigning af en hjemmeside
Webdesigner pris, hvad koster en webdesigner egentlig?

Hej og fedt at du scrollet hele vejen her til. Jeg er en svensk kvindelig webdesigner bosat i København der har hjulpet et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe kraftig vækst, dette med stor passion overfor faget samt velovervejet webdesign og SEO. Fordi at ingen kan være ekspert på alt og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmere osv. for at kunne tilbyde dig den bedste “komplette webbureau-løsning”.

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig