Ny hjemmeside mekaniker autoværksted inkl. SEO

Webdesign, linkbuilding, Ads, SEO og ny hjemmeside mekaniker autoværksted

Uanset hvad dit mål med en ny hjemmeside autoværksted, mekaniker er, måske vil du at skabe mere salg, generel branding af dit autoværksted eller noget helt tredje, så vil jeg gerne byde ind på din opgave. Ring til mig og lad os tale om hvad der er for muligheder. Du kan også indhente et tilbud nederst på din opgave. 

Webdesigner

Hej & velkommen, jeg er en svensk kvindelig freelance webdesigner og SEO- specialist, bosat i København. Hvis du hyrer mig til at lave din hjemmeside og SEO, så får du en passioneret samarbejdspartner med masser af drive. 

Oveni så har jeg begge fødder nede på jorden og ved derfor at ingen kan være ekspert på det hele og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmere osv. for at kunne tilbyde dig den absolut bedste løsning!

Ny hjemmeside mekaniker autoværksted inkl. SEO

Ny hjemmeside mekaniker og autoværksted 

Skorstengaard som du ser på billedet er et mekaniske værksted men passende design, farverne passer faget osv. selvom at selve webdesignet er en smule rodet (min holdning). Hvis du kender en hjemmeside som du kan lide, bruger jeg den gerne som inspiration. Jo, mere jeg har det kan hjælpe med at finde ud af hvad du bedst kan lide, jo bedre kan jeg udføre mit arbejde.  

Flere lignende Webdesigns
Mechanic gives keys to the owner of the repaired car in the workshop

Søgemaskineoptimering ny hjemmeside mekaniker, autoværksted – Kom til toppen af i Google med hjælp af SEO til freelance SEO priser. 
Jeg arbejder med SEO i de mest konkurrenceprægede brancher f.eks. låsesmeds branchen der SEO er Alfa Omega, og jag har altid opnået de bedste placeringer. Jeg sørger helt enkelt for, at kunderne finder dig før dine konkurrenter. Det siger alle “SEO specialister”? Tror du mig ikke, se mine resultater her.

Ofte stillede spørgsmål ny hjemmeside autoværksted, mekaniker

Hvad skal jeg med en professionel ny hjemmeside som mekaniker?

En hjemmeside er en præsentation af dig, dit firma, og skal afspejle det budskab, som du gerne vil have frem. Oveni så kan din hjemmeside skaffe dig flere kunder og salg.

Hvordan kommer vi i gang ?

Når jeg udarbejder en ny hjemmeside til f.eks. en mekaniker, lytter jeg først og fremmest til dine behov og finder ud af, hvad det er, du har brug for. Derefter udarbejdes der et udkast, som du godkender, og accepterer du designet arbejder vi videre herfra.

Hvor lang er levereringstiden af en ny hjemmeside maler?

En hjemmeside op til 10 sider, tager mig ca. 2 uger at levere. Større hjemmesider, redesigns og webshops aftales intern.

Hvad med billeder?

Det er altid at foretrække at man selv tager billeder til sin hjemmeside. På den måde bliver det mere personligt og dermed mere troværdigt for kunden, ellers står jeg for billeder, som jeg betaler licensen for.

Får jeg løbende udgifter på min ny hjemmeside autoværksted eller ny hjemmeside mekaniker?

De eneste løbende udgifter du har fast, ved ny hjemmesiden, er de årlige beløb på kr. 50,- til DK-Hostmaster, samt for leje af serverplads ved din udbyder og Elementor -page builder, ca. 58,- om måneden. Du kan blive fri fra disse regninger og månedlig vedligeholdelse af dit software, gennem at benytte dig af et serviceaftale hos mig, som koster 180,- /måned. 

Gratis prisberegner

Udfyld dine ønsker og dit behov i formularen her på siden og få en fast skræddersyet pris (tilbud) af mig, på det du vil have lavet. Jeg glæder mig til at høre fra dig.