Hvad koster en webshop om måneden

Hvad koster en webshop om måneden

Stiller du dig selv spørgsmålet “hvad koster en webshop om måneden?

Så gætter jeg at du måske også overvejer at starte en webshop. Spændende! Før du går i gang, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvilke omkostninger du skal regne med (hvis du ikke har ubegrænset med resurser). I denne artikel får du bland andet svar på spørgsmålet; Hvad koster er webshop om måneden!

Den nøjagtige pris for en webshop om måneden, er naturligvis ikke muligt for mig at sige, dette fordi at det afhænger til stor del af, hvilke mål du har med din nye webshop, og hvor meget du tror, at du vil sælge – skal det være muligt at leve på din webshop, eller ser du det mere som et hygge projekt? Vil du sælge globalt, eller kun i Danmark? Hvis du har masser af penge, er der dybest set ingen øvre grænse for, hvor meget du kan investere i en ny webshop – hvis du vil. Omvendt er det også en mulighed at komme i gang uden et større kapital.

Hvad koster en webshop om måneden? Findes det løsninger der er gratis?

Hvis du ikke de store erfaringer eller tiden til at kode – så vil jeg klart anbefale en hosted webshop.

Fordelen ved en at starte med en hosted webshop, som også påvirker prisen,  er at der ikke ligger store omkostninger til de omkringliggende elementer så som drift og opdateringer. Du betaler selvfølgelig for dit domæne, ellers sker betalingen på månelig basis. Hvis du bruger dig af denne løsning så for du et godt overblik og så kunder du præcis svaret på dit spørgsmål; Hvad koster en webshop om måneden.

Her er nogle hostede webshop;

 • DanDomain kan du starte din egen webshop fra 189,- kr./md. ekskl. moms.
 • Shopify, du kan se deres forskellige priser på månedlige abonnent her. 
 • Waimea, indhent et skræddersyet tilbud hos Waimea her. 
 • Du kan også starte webshop på månedlig basis hos WIX.
 

Hvad koster online betaling for en webshop om måneden?

NETS betaling til online butikker

Hvis du gerne vil at din webshop skal fremstå som seriøs, så skal den selvfølgelig tage i mod Dankort. For at kunne tage i mod Dankort, så skal du have en aftale med Nets.

 250,- kroner i oprettelse og 1000,- kroner om året, hvad en netsaftale koster om måneden for din webshop er så; ca. 85 kr/ måned for en nets aftale. Derudover så er der faste beløber pr. transaktion. De afhænger af ordrestørrelsen og svinger mellem 70 øre og 1,39 kr. Det koster lidt men ikke det største beløb i relation til at starte om webshop. Læs mere om nets her. 

Andre betalingsmuligheder er;

ePay betaling

Hos ePay har de 3 forskellige produkter. De har en Light, Pro og en Business model. Der er forskellige muligheder i forhold til hvilket produkt du vælger.

ePays priser er:

Light: 399,- (oprettelse) og 99 kroner månedligt*
Pro: 599,-  (oprettelse) og 199 kroner månedligt*
Business: 999,-  (oprettelse) og 299 kroner månedligt*
*Først 500 betalinger er gratis – derefter 0,25 kr pr. betaling.

Quickpay betaling

Quickpay er en anden dansk betalingsmulighed, som har en ganske simpel prisstruktur. Det er gratis i oprettelse, derefter koster det 150,- kroner om måneden. Med i prisen får du 500 transaktioner med, derefter betaler du pr. stk.

Hvad for andre ting kan koste om måneden vedrørende en webshop

 • Lager og levering
 • Produkter
 • Start en virksomhed (CVR)
 • Regnskab
 • IT-sikkerhed
 • Forsikring 
 • Telefon
 • Internet 
 • Webdesign
 

Hvad koster en professionel ny webshop?

Hvad en webshop koster om måneden er ikke der samme som omkostninger til opstart af en professionel webshop, hvis du vil have din egen webshop uden månedlige gebyrer udover f.eks. Nets (85 kr), så får du en webshop, som ingen bare kan tage fra dig. Din webshop får et værdi i den sidste ende. Som dem du kan se er til salg her.  

Ovenstående løsninger som jeg skrev om i starten, vil jeg sige fungerer til dig der ikke har noget andet valg f.eks. mangel på både start kapital og tid. Du kan sagtens selv lære at designe en webshop i f.eks. woocommerce og have succes med denne. Men min erfaring er dog at du skal have ret meget tid til rådighed for at lære at lave et sælgende design. 

Hvis du har en god idé og et startkapital så ville jeg til enhver tid investerer i en professionel webshop samt webdesign af denne. Pengene vil du få igen, når (forhåbentligt) din webshop begynder at sælge. 

Til sidst! Jeg håber du fået nogenlunde på svar på dit spørgsmål; “hvad koster en webshop om måneden”, som du nu nok forstået, at det er dig der bestemmer hvor meget din nye webshop må koste. Til gengæld er det også dig der bestemmer hvor meget som du vil sælge på din webshop. Læs mere om køb af ny webshop her.

Hvad koster en webshop om måneden og ny webshop

Hvis du vælger mig som din partner til at varetage din virksomheds online markedsføring så kan du forvente en passioneret marketing medarbejder der leverer; jeg er hårdtarbejdende og mit hjerte det banker for webdesign, min kernekompetance har jeg fået bevist gang på gang, er SEO,  jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME. Den digitale verden er enorm og ingen kan det hele, derfor samarbejder jeg også med andre i branchen, heriblandt dygtige tekstforfattere samt programmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig