Håndværker hjemmeside med SEO

Håndværker hjemmeside med SEO

Håndværker; Sørg for en håndværker hjemmeside med SEO og vælg en webdesigner der forstår SEO fra start 

Hvad gør dine kunder når de leder efter dig og dine ydelser? 1. de spørger sine venner og familie hvis de kender nogen 2. de søger på Google.  Jeg ved at mange håndværkere kommer langt med mund til mund metoden i dagens Danmark. Der finder tusindvis af opgaver at hive fat. Men det findes også mange håndværker virksomheder og det er til jer/dig jeg har skrevet dette indlæg. 

Jeg vil i denne artikel svare på 5 spørgsmål som jeg ofte får af håndværkere der er usikre på markedsføring generelt, både nyopstartede og dem der har eksisteret i lang tid. De er f.eks. usikre på om det virkelig kan betale sig med at bruge penge på en håndværker hjemmeside med SEO. 

Efterhånden så har jeg været kontakt ret mange håndværkere. Jeg har været i kontakt med nogle der allarede har hjemmeside, men de er ikke til at finde på Google, det vil side de mangler SEO og nogle andre der står og overvejer om de virkelig behøves en hjemmeside, de har jo nok at lave i forvejen alligevel osv osv. Her kommer nogle spørgsmål som jeg fået fra håndværkere med mine svar;

1. En håndværker hjemmeside med SEO er dyrt, hvorfor skal jeg bruge penge på det?

En håndværkerhjemmeside hos mig koster kun en tredjedel af prisen på er kort reklamefilm. Jo, SEO koster mange penge da det er meget arbejde bagved, men det er alligevel billigt i relation til hvor meget du kan få ud af det f.eks. tjene mere på bedre og flere kunder og spare på at have gode placeringer på Google (dvs. god SEO). 

Læs mere: Hvad koster en hjemmeside, hjemmeside priser

Dette ved jeg alt om da største delen af min familie er selvstædige håndværkere og meget lykkelige for at have en i familien der kan lave håndværker hjemmesider med SEO. Alle håndværkere, elektriker, murere, låsesmede, tømrere som jeg har arbejdet med og lavet en håndværker hjemmeside med SEO til, har den luksussen at de kan vælge og vrage blandt de bedste kunder og opgaver. Oveni så har de mere ro på og mindre stress i hårde tider, da de ved at de nok skal gå alligevel. F.eks. efter “lockdown”  i marts 2020, som ramte i princippet alle danske virksomheder, klarede min familie og de virksomheder som jeg har lavet SEO for sig uden problemer. 

De havde ikke lige så travlt på telefonen, men den ringede stadigt og kunderne var der og de var nok arbejde til at holde alle i gang. Jeg kan love at lige på dette tidpunkt var de glade for den lille procentdel som de investeret i sin markedsføring og SEO hos mig, da de nu var fri fra stress at de skulle bøvle med hjælpepakker osv. deres business forsatte bare som normalt.

Læs mere: Hvorfor skal jeg have en hjemmeside

2. Jeg har allarede en håndværker hjemmeside som jeg synes er flot kan jeg købe SEO til den? 

Det kan du sagtens, men hvis din hjemmeside er bygget i et kompliceret CMS og består kun af billeder med ingen plads for fakta og info/seo-tekster skal du måske overvejer at få designet opsat i WordPress, som er et mere SEO venligt CMS, sammenlignet med f.eks. Wix. Du kan sagtens få det samme design som du har været glad for, på den nye hjemmeside.

En ny WordPress håndværker hjemmeside er nemlig et lille beløb og det vil hurtigt betale sig hvis du skal gå i gang med SEO i håndværkerbranchen, da de fleste SEO specialister ikke er eksperter i alle former for software, html kodede hjemmesider og CMS, og derfor skal de/vi bruge timer på at lære at opdatere og SEO optimere i dit specielle system, uden at engang kunne være sikre på at systemet er godt nok og at det vi laver vil have en god effekt på din SEO.

Min point er at du vil kunne vælge mellem alt flere SEO-specialister og få et bedre tilbud af dem hvis du har en WordPress hjemmeside der er lige til at SEO-optimere. Oveni så er WordPress et meget SEO venlig CMS hvis man f.eks. samlinger med Wix. For at være helt ærlig så har jeg kun set WordPress hjemmesider på toppen af Google indenfor håndværker branchen i Danmark.

Hvis det er første gang du skal købe en håndværker hjemmeside som du ønsker SEO til, vælg en webdesigner der kan forsætte med din SEO. Så spar du både penge og tid. 

3. Kan jeg nøjes med at købe en hjemmeside til min håndværker forretning og købe SEO senere?

Det kan du sagtens, du skal bare være klar over at SEO tager tid. Så hvis du vil først planerer at købe SEO den dag du ender i en stille periode så er du meget sent ude. Det tager nemlig nogle måneder og op til et år før du ser resultaterne af SEO på håndværkersiden. 

4. Hvor meget koster en håndværker hjemmeside med SEO? 

At starte med et professionelt webdesign til din murer, maler, tømrer, diamantborer osv. er billigt hos mig, jeg har priser fra 3800 for en håndværker side der er klar til SEO. Men så det er sagt så kommer du sandsynligvis kun rangere på dit firmanavn med den nye hjemmeside. For at synes på søgeord som folk søger for at finde en håndværkere i din branche skal der meget arbejde og tålmodighed til. 

5. Hvordan arbejder en SEO specialist med SEO på min håndværkere hjemmeside?

Alle der arbejder med SEO gør det på forskellige måder, jeg arbejder med SEO sådan at jeg sørger for at gøre lidt af hver indenfor de forskellige opgaver der er indenfor SEO. F.eks. at jeg laver et eller flere blogindlæg eller en ny side på din håndværker hjemmeside, skriver nogle artikler til nogle medier der din side kan få et link, laver en opdatering på din Google My Business, optimerer billeder på hjemmesiden, listen den er gang og jeg kan blive ved.. Hver uge så sender jeg dig en “update” og forklarer hvad jeg har lavet og arbejder med under ugens gang.   

Her er nogle eksempel på hvad jeg lavet og håndværker hjemmesider med SEO og hvor mange besøgere (klik) de fået år via Googles organiske søgninger;

 

Et gennemsnit klikpris på Google Ads i håndværkerbranchen er ca. 40 kroner, dvs. 1000 klik har et værdi på 40 000 kr i annoncering. Som du nok forstår, så er SEO hurtigt tjent ind. Husk at SEO koster mest penge i starten!

Jeg tager mig ikke af alle former for håndværkere opgaver i Storkøbenhavn og i trekantområder, da jeg ikke arbejder med virksomheder der konkurrerer mod hinanden; følgende opgaver indenfor håndværker eller mere niche selvfølgelig, vil jeg gerne tage mig af;

  • Hjemmeside maler / malerfirma med SEO
  • Hjemmeside murer /murerfirma med SEO
  • Hjemmeside snedker med SEO
  • Hjemmeside byggefirma med SEO
  • Hjemmeside tømrer med SEO
  • Hjemmeside diamantboring med SEO
  • Hjemmeside VVS med SEO
  • Hjemmeside byggehandel med SEO
 
Udenfor Storkøbenhavn og i trekantområdet påtager jeg mig alt indenfor håndværk.
 
 

Vil jeg kunne tage mig af din håndværker hjemmeside med SEO? Ring eller skriv en besked så vender jeg tilbage til dig hurtigt muligt med et svar! 

 

Indhent et tilbud på en
håndværker hjemmeside med SEO

Håndværker hjemmeside med SEO
WordPress webdesigner og Webbureau Elementor

I min blog kan du læse mere om online markedsføring , jeg er en kvindelig webdesigner i København der deler ud af min viden og erfaringer indenfor områder så som; Seo-optimering, Linkbuilding, SOME, Google Ads, WordPress, billedredigering, hosting og meget mere. Som webdesigner brænder jeg for mit erhverv, og er afhængig af at levere hver eneste gang. Når du hyrer mig til at lave dig hjemmeside, så behøver du ikke bekymre dig om blinde vinkler og at du spiller din tid. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig