Hvorfor skal jeg have en hjemmeside?

Two freelance business women in their startup small business.
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Hvorfor skal jeg have en hjemmeside til min virksomhed?

Er det virkelig nødvendigt at have en hjemmeside til min virksomhed? Hvorfor skal jeg have en hjemmeside til min forretning? Hvorfor hjemmeside til virksomhed? Disse spørgsmål forestiller jeg at du stillet dig da du endte lige her i denne artikel. I denne artikel skal jeg forklare dig hvad en hjemmeside kan gøre for dit erhverv og hvilke fordele der er med at have en hjemmeside til sin virksomhed. 

Fire ud af ti mindre virksomheder har faktisk ikke en hjemmeside, på trods af at næsten alle får deres oplysninger ved at søge online. Måske har du en side på Facebook eller Instagram og tænker at det er tiltrækkeligt? Så er det tid til at tænke sig om. Nederst i artiklen præsenterer jeg fem indlysende grunde til, hvorfor du skal have en hjemmeside til din virksomhed/forretning. 

Fire ud af ti ejere af små virksomheder har stadigt ingen hjemmeside

Fire ud af ti små virksomheder har stadigt ikke skaffet sig en ny hjemmeside, ifølge en undersøgelse et stort selskab der har med regnskab at gøre – dette på trods af at næsten alle der har en telefon, får deres oplysninger ved at søge online efter virksomheder.

Der er mange grunde til, at ejere af små eller mellemstore virksomheder afstår fra at købe en by hjemmeside, den største anledning er at de tror at en ny hjemmeside ikke ville øge deres salg og de fleste tror at en ny hjemmeside ikke ville generere nye kunder. I mellemtiden disse virksomheder er overbevist om dette, så bruger i stort set alle internettet og Google (96 procent) for at finde de de søger online!

Med dette indlæg håber jeg på at hjælpe dig med at forstå hvorfor du skal have en hjemmeside til din virksomhed og give svar på spørgsmål som; Er det virkelig nødvendigt med en hjemmeside til mit erhverv, hvorfor bør jeg have en hjemmeside til min virksomhed og hvad skal jeg bruge en hjemmeside til i min virksomhed. 

Er det virkelig nødvendigt at have en hjemmeside til min virksomhed? Hvorfor skal jeg have en hjemmeside til min forretning? Hvorfor hjemmeside til virksomhed?
Er det virkelig nødvendigt at have en hjemmeside til min virksomhed? Hvorfor skal jeg have en hjemmeside til min forretning? Hvorfor hjemmeside til virksomhed?

5 anledninger til, at du bør have en professionel hjemmeside i 2021

I dag er det næsten et “must” at have en velfungerende professionel hjemmeside. Du funderer måske på hvorfor, og hvis du ikke har en hjemmeside, er du så virkelig nødt til at skaffe dig en hjemmeside i 2021?

Det korte svar er JA! Som tidligere bruger 96% af alle danskere internet til at finde det de søger online. Så hvis de ikke finder dig så finder de dine konkurrenter i stedet for og du vil tabe en masse salg. 

Er du stadigvæk ikke overbevist på at du skal have en hjemmeside?

Her kan du læse om fem grunde til, at du skal investere i en ny hjemmeside og mere online markedsføring.

1. Alle bruger i dag Google, Hvis du ikke dukker op i søgeresultatet, eksisterer du ikke 

Det er lige meget hvis du kører solo i et enkelmandsvirksomhed eller har flere hundrede ansatte. Dine potentielle kunder, kolleger og potentielle investorer vil søge efter oplysninger om dine produkter, “code of conduct” eller andet info om din virksomhed eller organisation. I dag er der nogle industrier, der allarede er afhængige af at blive set på internettet, og hvem ved? Måske er din branche også på vej, den vej?

Selv om du har flere kunder end hvad du kan håndtere så kan en hjemmeside skabe mere tryghed og loyalitet, hos dine nuværende kunder. 

2. Opbygge tillid og brand

Med en god professionel hjemmeside, kan din virksomhed både opbygge dir brand og skabe tillid til dine eksisterende kunder.

Du har mulighed for at dele viden og vise, hvordan du arbejder og hvordan du passer godt på dine ansatte osv. Denne  kan opbygge enorm tillid til dine kunder og lede til et bedre arbejdsmiljø.

Som et eksempel kan du forestille dig i en situation, hvor kunden skal vælge mellem to tilbud.

En virksomhed indsender et overkommeligt tilbud, men det er næppe muligt at finde nogen oplysninger om virksomheden.

Det andet tilbud er en anelse dyrere, men når du Google virksomhedens navn og der dukker op en moderne og nem hjemmeside som er nem at navigere på. 

Kunden kan også gå ind og kigge  på nogle tidligere projekter, hvor de har vist på en nem og gennemsigtig måde, hvordan processen er gået til trin for trin med klare billeder. Derudover kan kunden læse anmeldelser af tidligere kunder, der har været meget tilfredse med arbejdet ved dem. 

Hvilket tilbud tror du at kunden ville gå efter?

3. Internet og e-handel

Selvom at du kun sælger B2B-tjenester eller at det handler om virkelig store og besværlige produkter, er det vigtigt ikke at være for hurtig til at afvise, at dit produkt eller din tjeneste ikke kan sælges online. Alt fra huse, slamsugere, biler til bøger og kuglepenne sælges online. E-handel er enorm og har en omsætning på over flere 100 milliarder, alene i Norden.

Hvis du har et produkt eller en ydelse, der kan sælges på din hjemmeside, så gør det! Markedet er langt fra mættet, og der er stadig en enorm mængde af muligheder derude!

En hjemmeside er en relativt lille investering i forhold til hvad du får igen. 

4. Opbygge loyalitet hos dine kunder

At opretholde en god og åben dialog med dine kunder er A og O. Ved at have en hjemmeside bliver  tovejs kommunikation nemmere.

Her kan du arbejde på en række forskellige måder. Opret en FAQ-side, lav en side med forskellige jobopslag og meget mere.

Eller hvorfor ikke lade dine kunder dele deres erfaringer og tips om nye produkter og tjenester via en formular på din hjemmeside, så kan du nemt lære og blive bedre af dem?

Det er også en god idé at oprette en live chat, hvor kunderne kan nå dig på minutten. 

Mulighederne er mange og dem vil jeg gerne præsentere for dig. Skriv til mig nederst i footern så vil jeg vende tilbage til dig. 

5. Spar tid og penge

Et andet positivt ting ved at have en god hjemmeside er, at du rent faktisk spare penge ved at henvise dine kunder til din hjemmesiden i stedet for at bruge enorme beløb på tryksager og brochurer. Eller medarbejde løn til at svare på mail omkring ofte stillede spørgsmål, som du direkte kan placere på din hjemmeside. 

Som nævnt ovenfor kan du præsentere alt fra referencer, F.A.Q og manualer til alt, hvad du sælger.

Når alt kommer til alt, behøver en hjemmeside ikke fungere kun som reklame og du kan selv nemt lære at opdatere på din hjemmeside, eller lade mig.

Læs mere: Hvordan en webdesigner arbejder med UX-design 

Kan det være en dårlig idé at have en hjemmeside?

Selvfølgelig er der undtagelser, der også bekræfter at en hjemmeside også kan være en dårlig idé.  Der er et par undtagelser, der bekræfter at det kan faktisk være bedre at være uden en hjemmeside.

I tilfælde, hvor du har utilfredse kunder eller ikke kan leverer et godt stykke arbejde er det en god idé at ikke oprette en hjemmeside, for at holde dine kunder væk. 

De kan også være nyttige at tage en ekstra tanke, hvis du har en hjemmeside, der er så gammel at de oplysninger, der er skrevet der er forældet eller indeholder faktuelle fejl.

Ja, i disse tilfælde, måske skulle du ikke få en hjemmeside.

Jeg håber nu du kommet tættere på et svar; på dine spørgsmål; Er det virkelig vigtigt med en hjemmeside, hvorfor skal jeg en hjemmeside til min virksomhed og hvad skal en hjemmeside til i min virksomhed bruges til… 

Hvis du overvejer en hjemmeside og vil høre hvad de koster så kan du nemt indhente et tilbud hos mig i min prisberegnere; Prisberegnere ny hjemmeside 

Nødvendigt at have en hjemmeside til min virksomhed? Hvorfor skal jeg have en hjemmeside til min forretning? Hvorfor hjemmeside til virksomhed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig