WordPress Webbureau med WordPress Webdesignere

WordPress Webbureau WordPress designer

Derfor skal du vælge et WordPress Webbureau eller WordPress Webdesignere

Kigger du efter et webbureau eller en webdeisgner? I denne artikel har jeg samlet nogle grunde til,  hvorfor du skal vælge et WordPress webbureau eller WordPress webdesignere. Gerne et WordPress webbureau og webdesigner der bruger Elementor, som page builder.  

Det findes stadigt mange der tror at WordPress (WP), er bare et blog værktøj. Som det faktisk var for ca. 10-15 år siden . WordPress har efter årens gang udviklet sig ekstremt meget og er blevet så meget mere end kun et simplet blog værktøj. Det er ikke kun for sjovt at det i dag findes så mange WordPress Webbureauer og WordPress webdesignere. 

Faktum er at WP har udviklet sig til et meget avanceret og kompetent CMS (content management system) at det nu der bruges af nogle af de største medier i verden så som New York Times og CNN. Du kan selv eller med hjælp af dygtige WordPress webdesignere oprette fuldt funktionelle hjemmesider, nyhedsmedier, webshops og meget mere.

Det bedste ved WP er, at det er enkelt og fleksibelt at bruge, men samtidigt så kan du også bruge meget avancerede teknologier til yderligere udvikling af din hjemmeside i WP. Dette er en grund til at WP er vokset så hurtigt og til at blive det mest populære CMS på markedet og at det i dag findes så mange WordPress Webbureauer og WordPress webdesignere, der er eksperter i kun WordPress, præcis som mig selv. Jeg er nemlig en freelance WordPress webdesignere i København på Amager. Jeg bruger mig  WordPress og Elementor pagebuilder, hvilket gør at jeg kan bygge hjemmesider lige som jeg kunne bygge huse i “The Sims” når jeg var lille, hvis du forstår hvad jeg mener. 

Så hvorfor skal du bruge WordPress og et WordPress webbureau eller WordPress webdesignere?

WP et gratis software, som du kan downloade og bruge som du vil på wordpress.org . Det er også  så kaldet; “Open Source”, som gør det tilgængeligt for alle at studere osv. Listen på hvad du kan bruge WordPress til er endeløs, men her er en smagsprøve på de typer af hjemmesider, du kan udvikle i WP:

 • Blogs
 • Webshops
 • Erhvervshjemmesider
 • Porteføljer
 • Non-profit fundraising hjemmesider
 • Chat hjemmesider
 • Forum
 • Anmeldelsesportaler
 • Medlemshjemmeside
 • eLearning platforme
 • Gallerier
 • Personlige hjemmesider for selvpromovering
 • Jobannoncesider
 • Virksomhedsmapper
 • Forespørgselswebsteder som Quora
 • Videnbaser som f.eks. Wikipedia
 
Oveni så er WordPress “SEO venligt”, men den absolut største fordelen er at selv kan læse at bruge WordPress på relativt kort tid. Derfor bliver WordPress den absolut billigste løsning for det dig der er klar på at være med og arbejde med din egen online markedsføring. 
 
 

Kom godt i gang med et flot professionelt WordPress webdesign

Selvom at WP er nemt at bruge og relativt let at lære så kan det være en god idé at få lidt hjælp i starten, så at du er sikker på at du får de bedste så kaldet plugins og webdesign. Det er næsten uendelige mulighedet inde på WordPress kontrolpanelet og bare en lille ting som at vælge et tema og en Page Builder kan føles ret kompliceret i starten for den uerfarne WordPress brugere. Heldigvis findes der masse af hjælp at hente både hos WordPress webureauer og WordPress webdesignere.

Som WordPress webdesigner kan jeg hjælpe dig godt i gang, med webdesign af din WP hjemmeside i Elementor, jeg kan hjælpe med opsætning af sider, installation af plugins, tilknytning til Google Analytic og meget mere. Når de kommer til webdesign så søger jeg efter et eksklusivt tema der passer til din branche og derfra tillpasser jeg det hele så at du får en skræddersyet WordPress webdesign, men egne farver og billeder. Jeg kan også hjælpe dig med formularer, chat vinduer, Facebook feeds og meget mere, så at du får alle de funktioner som du drømmer om til din hjemmeside.

Hvis du vil have unikke tekster så samarbejder jeg også med en tekstforfattere det skriver tekster som fanger den mest travle person på nettet og en dygtigt grafiker der kan sit kam. Hvis du ønsker en budget venlig løsning så tilbyder jeg også simple logodesign og SEO-tekster. Så der findes mange fordele med at hyre en WordPress webdesigner i starten, en WordPress webdesigner lige som mig. Du vil spare meget tid til få penge. 

Læs mere: Billige tekster og professionelle tekster til hjemmeside og webshops

WordPress webbureauer hvad kan de?

Et WordPress webbureau kan det samme som en freelance WordPress webdesigner. Den eneste forskellen er at et WordPress webbureau har en ansat WordPress webdesigner til at udføre opgaven for dig via webbureauet. Så umiddelbart er der ikke nogle direkte fordele med at vælge et WordPress webbureau fremfor at vælge en freelancer WordPress webdesigner til opsætning, webdesign og “kom godt i gang” rådgivning, tvært imod, da prisen sandsynligvis vil blive dyrere. 

Vil du vide hvad en WordPress hjemmeside koster hos mig? Indhent et ufopligtigende pris på en WordPress hjemmeside her.

De fleste der starter med WP og som vælger et WordPress webbureau gør dette fordi at de er som regel er sådan, at de store webbureauer har større resurser til at markedsføre sig selve meget mere og er lige til at finde på Google, til forskel fra en alene arbejdende freelance WordPress webdesigner som mig selv.

F.eks. nogle af de helt store WordPress webbureauerne har til og med flere hjemmesider og datterselskaber, for at f.eks. “stjæle” mere plads på Googles første side.

Læs mere: “Top 10 webbureauer København“. 

Hvorfor skal jeg vælge en WordPress webdesigner og et WordPress webbureau Elementor?

Til at starte med så inkluderer Elementor Pro over 26 widgets til at skabe perfekte sider med og responsive, hvad enten det er til en webshop, portefølje eller en almindelig erhvervshjemmeside. For eksempel kan du indsætte Facebook feed til sider og kommentarer på hele din hjemmeside. Det bedste med Elementor er at pagebuildern er “SEO venlig” og responsive. 

Kom godt i gang med WP på egen hånd

Måske har du alligevel mod på at komme godt i gang selv med WP, så vad skal du så starte?! En ny hjemmeside starter altid med et domæne og det er lige meget hvilket CMS du kommer til at bruge, WordPress eller noget helt tredje. Du kan som regel købe dit ønskede domæne via den host du tænkt dig at bruge, som ny vil jeg anbefale one.com, da de har en god chatsupport som man kan benytte sig af hvis man kører fast på vejen. Oveni så har one.com en “WordPress on click installation” til rådighed. 

Hvis du 

Når du vel installeret WordPress er der uendeligt med muligheder, plugins, Page Builders osv. og jeg ville kunne skrive en lang roman om dette emne lige her. Mit bedste tips er at starte med en god Youtube “start up video” lige som denne ↓↓. 

Held og lykke! 

WordPress webbureau og WordPress webdesigner Elementor Pro
WordPress webdesigner og Webbureau Elementor

I min blog kan du læse mere om online markedsføring , jeg er en kvindelig webdesigner der deler ud af min viden og erfaringer indenfor områder så som; Seo-optimering, Linkbuilding, SOME, Google Ads, WordPress, billedredigering, hosting og meget mere. Som webdesigner brænder jeg for mit erhverv, og er afhængig af at levere hver eneste gang. Når du hyrer mig til at lave dig hjemmeside, så behøver du ikke bekymre dig om blinde vinkler og at du spiller din tid. 

Sara Silverbeerg

Sara Silverbeerg

Mit hjerte banker for webdesign, men min kernekompetance har jeg så erfaret er SEO, oveni så besidder jeg også kompetencer indenfor Google Ads og SOME. Så hvis du har du brug for en hjælpende hånd indenfor disse områder, kan jeg hjælpe. Jeg tilbyder nemlig både rådgivning, hjemmeside design i WordPress samt ÉN-TIL-ÉN kurser (og diverse løsninger).

P.S jeg samarbejder også med en dygtigt tekstforfatter og programmør

Læs mere
Sara Silverbeerg

Sara Silverbeerg

Mit hjerte banker for webdesign men min kernekompetance har jeg så erfaret er SEO, oveni så besidder jeg også kompetencer indenfor Google Ads og SOME. Så hvis du har du brug for en hjælpende hånd indenfor disse område, kan jeg hjælpe. Jeg tilbyder nemlig både rådgivning, hjemmeside design (og diverse løsninger) i WordPress samt ÉN-TIL-ÉN kurser.

P.S jeg samarbejder også med en dygtigt tekstforfatter og programmør

Læs mere

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig