Webbureau priser i Danmark

Webbureau priser, sådan ved du om dit webbureau tager fair priser

Hvad koster det at hyre et webbureau? Webbureau priser >

Prislejet på webbureauer skiller sig meget af, der er webbureauer der tilbyder hjemmeside priser fra. 30.000 kr og op ad, og der findes webbureau som tilbyder væsentligt lavere priser fra. 1.950 kr for en ny hjemmeside.

Hvorfor skiller sig webbureau priser så meget fra webbureau til webbureau?

Hjemmeside priser og webbureau priser fra 1.950 kr for en hjemme er oftest en lokkepris. Jeg kan næsten med garanti love dig, at du vil ende med en del højere regning, hvis du takker ja til en så billig hjemmeside. Så selvom at de lyder som at det er en stor forskel på prisleje så er det ikke sikkert at det så er tilfældet.

Et billigt webbureau behøver ikke heller indebære at det er et dårligt webbureau for dig. Personligt kan jeg f.eks. lide at være billig og lære fra mig. Samme principper og vision er de mange webbureauer der har. Jeg ser gerne at mine kunder får succes med sin online markedsføring. Selvom at jeg gerne vil være billig så er jeg jo nødsaget til at betale for mine timer og tid som jeg bruger, jeg er jo naturligvis også nødt til at betale mine regninger.

Hvad koster webbureau løsninger hos dig?

Mine webbureau priser er fra. 490 kr i timen, men typisk koster det at hyre en webdesigner eller marketing konsulent på et større webbureau mellem 1.000-1.200 kr i timen. 

Her er et eksempel på et webbureau der tager mere end 100.000 kroner for en hjemmeside 

Mine laveste webbureau priser gælder når du hyrer mig til forskellige opgaver, når du har brug for en service som er udover min kompetence så hiver jeg fat i mine samarbejdspartnere indenfor logodesign, grafik, PHP osv. Det vil koste lidt mere i timen.

Hvordan ved jeg om mit webbureau har fair priser?

Hør på de sociale medier om hvad de andre betaler for f.eks. at hoste sin hjemmeside osv. Hav dog i mente at nogle som sidder på billige hjemmeside og der af har lave webbureau priser, måske har fået oprettet sin hjemmeside i skabeloner som så over 100 andre virksomheder også bruger og at det er derfor lige deres webbureau priser kan lyde ekstra lave. Mit bedste tips til dig er at forholde dig kritiskt til alt hvad du løser om på nettet inkls. webbureau priser. 

En skræddersyet løsning vil altid koste mere, specielt hvis det er forventninger omkring kvalitet på webdesignet. 

Har du flere spørgsmål mht. til; hvad koster et webbureau og webbureau pris, så er du mere end velkommen til at skrive en kommentar eller at tage kontakt til mig. 

Læs mere om hvad jeg tilbyder som webbureau og webdesigner i København her. 

Hvad koster det at hyre et webbureau? Webbureau priser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig