Markedsføringsbureau -vælg ret digital marketing bureau

Online markedsføring bureau, digital marketing bureau København
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Sådan vælger du det rette digitale markedsføringsbureau, online marketingbureau

Digital markedsføring bliver mere og mere relevant med tiden. Det er kun et spørgsmål om tid, før digital markedsføring bliver lige så vigtig, hvis ikke vigtigere, end traditionel markedsføring, hvis det nu så ikke allerede er tilfældet. Hvordan vælger man så det rette digitale markedsføringsbureau eller marketingbureau til din virksomhed? Denne artikel har jeg skrevet til dig som leder efter et markedsføringsbureau København eller andre steder i Danmark. Måske kan en freelance online marketing konsulent som mig selv også hjælpe. Hvis du vil høre dig for, om vi er et match, så er du altid velkommen til at tage kontakt til mig, 

Digital markedsføring generelt betragtes ikke længere som en detalje i traditionel markedsføring, men betragtes som en komplet strategi. I et lille niche enkeltmandsselskab kan du ofte stå på egne ben med lidt hjælp i starten (dette kan jeg som online marketing konsulent hjælpe di gmed). Digital markedsføring i større virksomheder kan have gavn af både en freelance marketing konsulent og et markedsføringsbureau. 

Har virksomheden virkelig brug for et online markedsføringsbureau/digital marketing bureau? 

Sandsynligvis ja, det kræves erfarenhed og ekspertise for at opnå succes med digitale marketing kampagner. Denne bredde viden indenfor markedsføring online findes muligvis ikke nødvendigvis endnu i alle marketingafdelinger i dag, for eksempel på grund af virksomhedens budget og ressourcer.

Derfor lønner det sig måske at bruge et digitalt markedsføringsbureau eller marketingbureau, der specialiserer sig i og tilbyder services, der understøtter din virksomheds digitale markedsføring indenfor forskellige områder.

Du kan f.eks. vælge et SEO-bureau som også er en form for digital marketing bureau, hvis du er overbevist om at dit produkt eller din service vil sælge bedst på Google. F.eks. hvis du er en håndværkerfirma. De fleste finder i dag håndværkere på Google og ikke på de sociale medier. 

Hvordan finder jeg det rette digitale marketing bureau?

I øjeblikket er det mange forskellige markedsføringsbureau København og i de andre større byer som f.eks. Odense og i Aarhus, hvilket kan gøre det kompliceret og udfordrende at vælge markedsføringsbureau. Vælger du et reklamebureau, der specialiserer sig i digital markedsføring, reklamekampagner eller noget helt andet? De fleste digitale marketingbureauer tilbyder flere forskellige digitale markedsførings løsninger, mens virksomhedens egen marketingafdeling kan implementere forskellige typer kampagner, men så er det vigtigt at sikre, at samarbejdet fungerer med alle involverede.

Digital markedsføring fungerer bedst, når den styres af en ekspert, der tager ansvar. Selv om det kan være svært at vælge et bestemt digitalt marketingbureau, er det rentabelt at vide, at marketing er mest succesfuld ved at vælge en specialiseret virksomhed, der tilbyder de tjenester, som din virksomhed har brug for. f.eks. et SEO-bureau (husk at en SEO- specialist kan være lige så god, alt handler om hvor meget SEO som du har brug for).

Resumé  

Et godt tip er at udfylde et resumé af din virksomhed og dine produkter, målsætning og ydelser osv, inden du møder potentielle markedsføringsbureauer, digitale marketing specialister osv. Jo flere oplysninger du har, jo mere tidseffektivt går mødet. Her er nogle spørgsmål der kan være gode at overveje mht. til at opsummere din virksomhed:

  • Passer mine produkter eller ydelser på de sociale medier eller vil de sælge bedst i søgemaskinerne?
  • Hvis de passer bedst til de sociale medier, adskiller sig så fra markedet? Hvis de gør så lykkes bedre på de sociale medier.
  • Hvad ønsker jeg, at marketingbureauet eller det digitale markedsføringbureauet skal håndtere? Har du klare mål? Hvad har du brug for hjælp til?
  • Hvad er mit budget? Hvor meget vil jeg investere i digital markedsføring?
  • Lokation, søger jeg et markedsføringsbureau København, digital marketing bureau på Sjælland osv? Et det vigtigt at vi kan mødes på et kontor og hvor tid skal vi mødes. 

Ved at have svar på disse spørgsmål kan marketingbureauet fortælle dig mere specifikt, hvordan de kan støtte dig og virksomhedens online markedsføring. 

 

Markedsføringsbureau - sådan vælger du ret digital marketing bureau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig