Personlig blog WordPress eksempel

Personlig Blog WordPress eksempel
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Personlig blog WordPress – sådan kan du bruge din blog

En WordPress hjemmeside behøver ikke altid være en erhvervshjemmeside. En WordPress hjemmeside fungerer også fænomenalt mht. til at blogge online. 

Se denne blog hvor Nicolai motiverer sig selv til træning gennem at føre dagbog over forskellige ture og også opdaterer statistik på sin træning, direkte fra Garmin sportwatch. 

Forevige gamle minne 

Gennem at skabe en WordPress blog så kan du forevige gamle ture og eventyr. Her er et eksempel på en tur som Nicolai har “foreviget” via sin WordPress blog. 

Nicolai WordPress hjemmeside personlig blog eksempel
Del på tumblr
Del på pinterest
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sara Silverbeerg
Krimsvej 11F
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd