Webbureau København top 10 opsummering

Webbureau København top 10 opsummering
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

I denne artikel vil jeg gøre det nemmere for dig, som søger et lokalt webbureau København, jeg vil hjælpe dig med at få overblik på hvad de forskellige webbureauer tilbyder, samt tage et kig i CVR og se om der er nogle tegn på “ugler i mosen”, jeg vil også undersøge hvor deres reelle beliggenhed er, hvad deres tidligere kunder siger på trustpilot, samt hvor mange ansatte de er på tidspunktet (2020-2021)

Top 10 webbureauer København opsummering 2020-2021

Det findes både fordele og ulemper med at vælge en freelance webdesigner som mig eller et større webbureau København, til din online markedsføring. Den største og klareste fordel ved at vælge et webbureau København er, at de typisk har mange kollektive kompetencer in-house og derfor kan tage sig af de rigtigt store projekter og klare disse opgaver relativt hurtigt. 

De helt store webbureauer i København kan også sørge for udvikling af apps og meget avancerede bookingsystemer.
Dette er jeg som freelancer webdesigner ikke gearet til, selvom at jeg har samarbejdspartneres indenfor både det grafik og kodning. Til de små og mellemstore virksomheder jeg kan tilbyde personlig service, fremdragende SEO, flotte hjemmesider med fokus på UX -webdesign og til fordelagtige markedsførings priser.

Måske har du alligevel brug for hjælp af et større webbureau København, måske skal du i gang med et et rigtigt stort online projekt, eller så kan du måske bare kan lide tanken af at der er et kontor et sted i København, som du har muligheden for at besøge en gang emellem. Denne artikler er lavet til dig, jeg vil nemlig hjælpe dig med at finde det rette webbureau København.

Top 10 Webbureau København
Top 10 Webbureau København på Google

Sådan vil jeg skabe et overblik og opsummere top 10 webbureau København

Da jeg ikke kender webbureauerne personligt, så vil min måde at lave en opsummering på være følgende;  jeg vil gå ind på Google og søge “webbureau København” og herfra hjælpe dig med at skaffe et godt overblik og lave en research på de 10 første webbureauer København der popper op. Denne info vil jeg så efterfølgende gå efter;

 1. Til at starte med vil jeg undersøge om de faktisk reelt nok er et webbureau i København, eller om de bare vil markedsføre sig selv som et Københavnsk webbureau, for at vinde hovedstadens potentielle kunder og deres opmærksomhed. 
 2. Jeg undersøge hvor mange ansatte de er (kvinder og mænd), for at se om de faktisk er et webbureau med mange forskellige kompetencer in-house. Jeg ville faktisk selv kunne finde på at markedsføre mig som som et større webbureau, selvom at jeg virkeligheden “bare” er en freelancer webdesigner, med samarbejdspartneres og at vi sammen kan klare en komplet markedsføring strategi lige som et webbureau. 
 3. Jeg vil opsummere deres anmeldelser på trustpilot og deres gennemsnitlige score. Hvis de ikke har nogle trustpilot anmeldelser, så vil jeg se om jeg kan finde kundeudtalelser andre steder. 
 4. Jeg vil gå ind på Cvrapi og kigge om det er noget man bør være obs. på, dårlig økonomi eller noget i den dur, hvis jeg finder noget så skal jeg nok få det skrevet ned.
 
 

 Rækkefølgen som jeg præsenterer dem i er fra 1 til 10 på Googles søgeresultat, på søgeordet “webbureau København”, søgningen er lavet på Amager, dato: 10.12.20 kl. 07.14

 

 

1. Erhvervshjemmesider
– samme om Aveo og Memoo

Erhvervshjemmesider.dk og Aveo.dk er det samme, når jeg klikker på Erhvervshjemmesider via Google så bliver jeg viderestillet til Aveos hjemmeside, efter et nærmere kig på Cvrapi kan jeg se at Erhvervshjemmesider.dk A/S og Memoo A/S er to binavne til Aveo A/S. Måske er det fordi at erhvervshjemmeside er ved at skifte domæne og navn til aveo.dk hmm?

Når jeg lander på Erhvervshjemmesiders hjemmeside (eller Aveo) så er denne lavet stilfuld i lyseblå nuancer og hvide farver og dækket med personlige billeder af deres teammedlemmer. Alt i alt er der 28 mænd 10 kvinder ansatte i firmaet, det kan man se på deres hjemmeside hvis man læser under siden “om teamet”. Så dette er definitivt et stort webbureau.

Erhvervshjemmesider.dk A/S, Memoo A/S, Aveo A/S  har sin firmaadresse registeret i Aarhus, hvor de også har sit hovedkontor; Jens Baggesens Vej 90K, 8200 Aarhus N. Deres adresse på Amaliegade 6. 2. tv. 1259 København K  som står på deres hjemmeside er en del af et kontorfællesskab/virtuelt kontor som du kan se på linket, så hvorvidt det faktisk er et “Webbureau i København” tør jeg ikke at udtale mig om. Så når det vel er sagt så har de i hvert fald glade kunder enligt trustpilot 315 anmeldelse med et gennemsnit på 4.8 flot! Du kan se deres hjemmeside her. 

Dette står på Erhvervshjemmesider serviceliste;

 • Hjemmesider
 • Webshops
 • Google Ads
 • SEO
 • SOME
 • Facebook & Instagram Ads
 • LinkedIn
 • Tekster
 • Webtekster
 • Nyhedsbrev
 • Grafik
 • Logo
 • Konverteringsoptimering
 

2. Standoutmedia
– succesfuldt webbureau i København på Amager

Standoutmedia – Er et webbureau København, der ligger på Standlodsvej på Amager, lige ved siden af hvor jeg bor. Ganske ofte ser jeg Standoutmedias ene ejere Klaus Walkusch køre rundt i sin Tesla, måske til og fra arbejde, så jeg tror bestemt at det går godt for Standoutmedia. Oveni så har Standoutmedia fået hele 5 gazelle, som de meget tydeligt er stolte af, det kan man i hvert fald fornemme når man lander på deres fantastiske hjemmeside med “afrika” tema.

På deres hjemmeside kan man også finde næsten 100 referencer bestående af flotte hjemmesidedesigns der er blevet skabt af dygtige og kreative medarbejde hos Standoutmedia.

De står også på deres hjemmeside at de på små 20 år har vokset fra 2 til 20 medarbejdere, selvom at de er nu er 30 i alt, når jeg tæller alle medarbejdere sammen på deres hjemmeside, 11 kvinder og 19 mænd. Standoutmedia har tilfredse kunder, hvis man kigger på trustpilot 285 anmeldelser med et gennemsnit på 4.7. Standoutmedia er er definitivt en mulighed hvis du søger et større webbureau i København. Du kan se Standoutmedias flotte hjemmeside her. 

Standoutmedia tilbyder det meste indenfor online markedsføring og hjemmeside design, inkl. hosting og Office 365 licenser. 

3. Morningtrain
– Et webbureau i Odense, ikke i København

Når man lander på Morningtrains hjemmeside så får jeg lysten til at hyre firmaet med de samme, superflot og inspirerende landingside, med orangefarver og søde smilende medarbejder, der virker sjove. Men hvis du går ind på Google og søger efter et “webbureau København”, fordi at du faktisk vil finde hjælp og benytte dig af et webbureau i København, så tror jeg ikke at det er Morningtrain du søger efter. Morningtrain er nemlig et webbureau i Odense, eller det er i hvert fald hvad det står på deres “teamside” 1 klik fra deres hovedmenu.

Morningtrain er et stort webbureau, der lige som alle de andre består af flest mænd, 26 stykker i alt og 12 kvinder. Morningtrain har ikke lige så mange anmeldelser på trustpilot som de to øverste, de har i alt 26 anmeldelser på trustpilot med et gennemsnit på 4.6, til gengæld så har de fuld pot på Google men 39 anmeldelser og et gennemsnit 5.0. Du kan se Morningtrains seje hjemmeside her.

Morningtrain tilbyder også WordPress hjemmesider og online markedsføring, de retter sig dog til det lidt mere “eksklusive” marked, en hjemmeside hos dem koster 50 k +

 

4. Webamp
– Et godt bud på webbureau i København

Webamp har sit kontor på Vester Farimagsgade og er så et webbureau på Vesterbro, mere centralt i København kan det næsten ikke blive, oveni så kan du læse på deres “om os” side hvordan de startede på Nørrebro. Så hvis du søger et webbureau Vesterbro, København så er Webamp definitivt en Københavnsk webbureau. 

Deres landingside er super nice! med fede aminationer, som fungerer fint på en computerskærm, på min mobil, en Samsung Galaxy s10 virker designet ikke særligt responsive, designet er placeret skævt på venstre side af min telefon. Det er dog nemt fixet sådanne små fejler, så der et intet du skal behøve frygte ved en eventuel ansættelse af et webbureau. Det vigtigste er at webbureaet har hjertet det rette stede og vil give dig den service og garanti som du fortjener, små detaljer kan så altid rettes efterfølgende, specielt hvis det har med designet at gøre.

Ellers er Webamp ikke lige så store som de øverste tre med sine 10 mænd 7 kvinder som arbejder i firmaet på dette tidspunkt, hvad jeg kan se når jeg tæller de sammen på hjemmesidens “teamside”. Jeg kan heller ikke se at de ejer en masser af domæner på Cvrapi, som nogle af de andre webbureauer gør, at Webamp officielt ikke ejer en håndfuld domæner der tilhører deres kunder eller trippel x sider, det synes jeg er fornuftigt! Alt i alt så har Webamp 50 anmeldelser på trustpilot med et gennemsnit på 5.0 stærkt!  Se Webamps hjemmeside her. 

Webamp, er et webbureau København, det tilbyder det meste indenfor online markedsføring og de virker glade for at arbejde med SEO. 

5. Orango
– samme som Standoutmedia

Orango er en del af Standoutmedia og de har samme adresse Strandlodsvej 6, de deler også nogen eller nogle referencer, så tænker lidt at de to er den samme, selvom at Orango lige som Waimea, SITEWORK osv. er et datterselskab til Standoutmedia. Standoutmedia har jeg jo allarede skivet om. Se Orangos hjemmeside her. 

Orango tilbyder ydelser som et almindeligt webbureau Købehavn gør, hjemmesider i WordPress osv. på servicelisten står der også animerede videos. Hvilket ikke alle webbureauer kan tilbyde sine kunder. 

 

Ny hjemmeside, en komplet guide til god billig ny hjemmeside ved et webbureau København eller webdesigner

 

6. Aveo
– Præcist det samme som Erhvervshjemmesider og Memoo

Aveo A/S og Erhvervshjemmesider.dk A/S som jeg allarede har skrevet om, er det samme punktum. Linket til Aveo kan du se oppe hvor jeg har skrevet om Erhvervshjemmesider.

7. Adwise Media
– Et godt bud på webbureau København

Adwise Media har sin adresse på Roholmsvej, så her har vi et webbureau Albertslund, Adwise media er derfor et webbureau København som ligger lidt i udkanten af hovedstaden, men stadigtvæk i Storkøbenhavn. Når jeg kommer ind på deres hjemmeside og klikker rundt, får jeg et “modent” indtryk.

Deres team består af 8 mænd og 2 kvinder. Firmaet er relativt nyt ca. 5 år gammelt og det er måske forklaringen til hvorfor man kun kan finde 7 referencer/cases på deres hjemmeside. Adwise media har ikke nogle anmeldelser på Trustpilot, men de har så i stedet for 28 anmeldelser på Google med et gennemsnit på 4.5. Se deres hjemmeside her.

Webbureau ydelser i København ved Adwise media

 • Hjemmeside
 • AdWords
 • SEO
 • Facebook
 • 360° Strategi
 • Grafisk Design
 

8. Bo-we
– Er et lille webbureau på Bornholm

Bo-we er ikke et webbureau i København, Bo-we ligger nemlig på Østergade i Rønne (Bornholm), alt i alt består Bo-we at 2 mænd og 1 kvinde. Så et meget lille webbureau med 6 anmeldelser på trustpilot med et gennemsnit på 5.0 og samme score og antal anmeldelse på deres Google MyBusiness. Se Bo-wes hjemmeside her. 

Bo-we tilbyder WordPress hjemmesider, klippekort og teknisk support. Du kan faktisk få flere ydelser hos mig som står “alene” men mine samarbejdspartneres.

9. Bureau bureau
– En tilbudside det du kan få tilbud fra forskellige webbureauer på din opgave

Dette er en indhent tilbudside med adresse i Odense og ikke et webbureau i København. Måske kan du indhente et tilbud her fra og finde et webbureau i København der passer dig. Jeg har dog aldrig selv prøver det af.

10. Awork
– også et godt bud på en webbureau København

Awork har adresse i København og ligger på Frederikssundsvej og så er derfor et god mulighed hvis du bor i området længst Fredreriksundsvej og søger lokalt webbureau Frederiksberg, Nørrebro Nordvest osv. På deres hjemmeide under “om os” så kan jeg tælle 8 mænd og 4 kvinder på et billede. Så 12 ansatte i alt på Awork. Awork har alt i alt 145 anmeldelser på trustpilot med et gennemsnit på 4.8. Så hvis du søger efter “webbureau København” så ville Awork også kunne være et godt bud. Se Aworks hjemmeside her. 

Disse ydelser tilbyder Awork som et webbureau København;

 • Webløsning
 • Hjemmeside
 • Webshop 
 • SSL certifikat
 • Sikker mail
 • Video og foto markedsføring
 • SEO
 • Google Ads
 • Facebook ads
 • Instagram ads
 • Linkedin ads
 • Office 365 

 Konklusion;

Efter min søgning og research på Googles top 10 på søgeordet “webbureau København”, så overaskede det mig lidt at kun 4 af dem faktisk er bevist reelle Københavnske webbureauer med sin primære adresse og kontor i København; Standoutmedia (webbureau Amager), Webamp (webbureau Vesterbro) , Adwise Media (Webbureau vestegnen) og Awork (webbureau Frederiksberg, Nordvest). 

Hvis jeg var et lidt større virksomhed der søger hjælp af et lidt større webbureau København, så ville jeg nok starte med at tage kontrakt til Standoutmedia, da min opfattelse at det er dem som kan tilbyde de mest avancerede løsninger og at de faktisk er et ret stort webbureau i København med mange in-house kompetencer med sine 30 ansatte. 

Før du beslutter dig for at det er et stort webbureau København som du søger og ikke en freelancer lige som mig, bør du være forberedt at din kontaktperson på dit webbureau i København pludseligt kan komme til at søge “nye udfordringer “og at det derfor lige pludseligt er nogen du ikke kender der skal stå som ansvarig for kommunikationen til dig eller din virksomhed i fremtiden og dennes online markedsføring. 

I de største webbureauer er det engang sikkert at du kommer til at mødes med den person der laver din hjemmeside eller SEO.

Men hvis du skal vælge et Webbureau i København fremfor en freelancer webdesigner eller SEO specialist, som også skal have en fast adresse i København, så ville alle disse fire være et godt bud vil jeg mene; Standoutmedia, Webamp, Adwise media samt Awork.

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, så kan du sende mig en besked nede i footern og hvis du ønsker et tilbud på ny hjemmeside eller online markedsføring, så kan du på 2 minutter indhente et tilbud her; prisberegner ny hjemmeside

Hvis du ikke kan lide kontaktformuler, så er du også mere end velkommen til at kontakte mig på mail kontakt@silverbeerg.com

Webbureau København top 10 opsummering 2020-2021

6 reaktioner

 1. Tak for en god artikel, lige hvad jeg sku bruge, søger et webbureau til at hjælpe mig igang med en webshop idé som jeg har haft i noget tid

 2. Det er faktisk lidt sjovt hvor meget man stoler på Google.. Jeg ville umiddelbart tænke og tro at alle i søgeresultatet er webureauer i København, uden at reflektere det mindste over det. Tak for din indsats

 3. Tak for en rigtigt god artikel omkring webbureauer i København! Synes personligen at man altid får bedst service ved en freelance webdesigner eller online marketing konsulent. Et webbureau tænker mest på penge (min opfattelse) og så hurtigt som man skriver under snakker servicen…

 4. Hehe tak for din kommentar Majken, hvis du har brug for hjælp med noget markedsføring eller hjemmesidedesign eller noget andet, så er du altid velkommen til at tage kontakt til mig på telefon eller mail. Dbh Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig