Bryllup hjemmeside -professionelt webdesign

Professionel hjemmeside designet af webdesigner til bryllup

Saras Blog..

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg, webdesign og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Professionel hjemmeside til bryllup

Går dig og din parter i tanker om at i skal giftes og måske overvejer i at lave en bryllup hjemmeside, god idé! Men en bryllup hjemmeside kan i både forevige jeres dag online og hylde jeres kærlighed til hinanden, oveni så kan i også styre invitationer med mere. Hvis i virkelig er kreative og vil at jeres familie skal følge med i planeringen eller noget helt tredje så kan i også f.eks. oprette en blog på jeres bryllup hjemmeside. Mulighederne er mange!

For at fremvise nogle eksempel på hvor det kan se ud så har jeg her et fantastisk eksempel på en hjemmesider til bryllup der findes og to skabeloner, der er udviklet i den page builder som jeg designer hjemmesider i for kunder. 

Shannon og Michael bryllups hjemmeside

Michael der har bygget denne bryllup hjemmeside er selv webdesigner og kreativ direktør for et lille webdesign agentur i Atlanta, Georgia.
Han designende denne online bryllup invitation og hjemmeside under forberedelserne til ham og hans forlovede Shannon’s bryllupsdag. 

Kilde: elementor 

På grund af COVID-19, var bruden og gommen begrænsede til en kort gæsteliste og endte så med at have en lille “Zoom bryllup” i deres baghave. Som et resultat at dette for at hylde deres kærlighed, designende Michael denne online bryllup invitation og brugte det som en online bryllup hjemmeside. Ham selv og Shannon er stadigt meget glade for at have hjemmesiden som en påmindelse om den dag de giftes. 

Fantastisk ikke?

Overvejer du selv en bryllup hjemmeside og ønsker du hjælp til denne? Så kan jeg hjælpe, her er to eksempler på 2 forskellige designs, så at i kan få en fornemmelse for hvordan det kan se ud. Men mulighederne er i princippet uendelige og det er op til  jer, hvordan i eller ønsker at jeres bryllup hjemmeside skal se ud. 

Kontakt mig hvis i ønsker hjælp af en webdesigner til jeres bryllup hjemmeside.  

hjemmeside til bryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig