Webbureau Aarhus top 10 opsummering

Webbureau Aarhus, webbureau Kolding, webbureau Herning og Webbureau Skandborg, opsummering
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Denne artikel handler om webbureauer i Aahus, den er skrevet for at hjælpe dig med at skaffe et godt overblik til dig der søger et webbureau Aarhus

Webbureauer Aarhus opsummering 2020-2021

Måske søger du på Google; “webbureau Aarhus”? Som SEO specialist kender jeg alle trik i bogen, jeg ved også derfor at lige præcis at webbureauer bruger disse for at lokke nye kunder i forskellige byer (specielt de store som København, Aalborg, Odense og Aahus). Efter en tidligere artikel om “webbureauer København top 10 opsummering” opdagede jeg at; kun 4 ud af de 10 webbureauer havne sin adresse reelt i København. De andre 6 havde sin firma adresse i Aarhus, Bornholm eller noget helt tredje. 

Så for at hjælpe dig og alle danskere og ikke kun Københavnere så har jeg besluttet mig for at gøre et research på webbureauer i alle de danske lidt større byer. I denne artikel vil jeg opsummere top 10 webbureauer Aarhus. 

Webbureau Aarhus

Sådan vil jeg opsummere “webbureau Aarhus” 

Jeg bor selv i København og har faktisk aldrig været i Aahus, selv om at jeg synes at det er en lidt af en skam, da jeg hørt at Aahus er en fantastisk by som hverken er alt for “stor” eller for “lille”. Da jeg hverken været i Aarhus og ikke heller besøgt eller talt med nogle af de webbueaer der er i Aahus, bliver min måde at samle fakta på følgende; den samme måde som i artikel om “webbureau København opsummering“, jeg går simpelthen ind på Google og skriver; webbureau Aarhus og ser hvad der dukker op i søgeresultatet, min artikel tager udgangspunkt fra de 10 øverste på Google. Her fra laver jeg min opsummering, dvs. jeg gør arbejdet for dig, så at du nemmere kan få et overblik over de forskellige webbureauer der findes i Aarhus.

 1. Jeg starter med at undersøge om de faktisk reelt nok er et webbureau Aarhus, eller om de bare vil markedsføre sig som et.
 2. Jeg jeg vil kigge på hvor mange ansatte de er (kvinder og mænd), for at se om de faktisk er et webbureau Aarhus med mange forskellige kompetencer in-house. Hvis man er en freelancer som mig selv, vil man kunne få mere opmærksomhed hvis man også markedsfører sig selv som et webbureau, de fleste der søger hjælp til markedsføring for første gang, ved faktisk mange gange ikke hvor de skal henvende sig; webdesigner eller webbureau. Mange webdesigneres kan faktisk ofte det samme som et webbureau kan i dag. 
 3. For at hjælpe dig vil jeg skrive ned deres anmeldelser på trustpilot og deres gennemsnitlige score. 
 4. Jeg vil også gå ind på Cvrapi og kigge om det er noget du bør være obs. på, dårlig økonomi eller noget i den dur.
 
 

 Rækkefølgen som jeg præsenterer dem i er fra 1 til 10 på Googles søgeresultat, på søgeordet “webbureau Aarhus”, søgningen er lavet på Amager i København, dato: 10.01.20 kl. 09:40

 

 

1.  Hoeks.dk
– Webbureau Aahus med speciale i webshops

Når jeg først fik se at Høks.dk er det webbureau der er placeret øverst på Google i Aahurs på søgeordet “Webbureau Aarhus” begynde jeg at overveje om det måske er tale om at de købt et udløbet domæne eller noget i den dur fra rideudstyr forhandleren Hööks, som jeg kender siden barnsben.  Når jeg klikkede ind på Hoeks.dk var lagte jeg først mærke til sætningen “Vi lover ikke guld og grønne skove! Alt for mange firmaer i vores branche lover ting, de ikke kan holde. Vi er realistiske i forhold til de resultater, vi kan levere.”

Efter at 10 sekunder senere klikke ind på trustpilot og opdage deres lave gennemsnit på 2.6, blev jeg selvfølgelig mere nysgerrig på hvad dette nu kunne handle om.  Selvfølgelig, en skuffet kunde fra Hööks.dk (rideudstyr forhandleren) er kommet til at lægge sin anmeldelse det forkerte sted. Reelt har Høks 11 anmeldeler med et gennemsnit på 5.0. på Trustpilot og ikke 12 med et gennemsnit 2.6. Høks Aps er et webbureau Aarhus og holder til på adressen; Vesterbro Torv 3, 3. sal 8000 Aarhus C. Enligt CVRapi er de 6 ansatte i alt, på deres hjemmeside ser jeg kun billeder af mænd, der arbejder i firmaet.

Høks serviceliste;

Jeg kan umiddelbart ikke finde noget info om at Høks tager sig af “klassiske” webbureauer opgaver så som almindelige erhvervshjemmesider og Google Ads. De virker som at Høks er et webbureau Aarhus med speciale i Magento, som bruges til webshops.

Så søger du hjælp til en erhvervshjemmeside med SEO eller Google Ads, så kan du f.eks. tage konktakt til mig som er en freelance webdesigner. Jeg vil kunne tage mig af alt din markedsføring hvis du er et en lille eller mellemstor virksomhed. Hvis du søger hjælp til en professionel og lidt mere avanceret webshop i Aarhus, så er Høks er godt bud på at være det lokale webbureau Aahus som du har brug for.

2. Apparat
Webbureau Aahus, Risskov til webdesign

Apparat ligger i Risskov og deres virksomhedshjemmeside er meget pæn bestående af mange flere forskellige referencer. De irriterer mig lidt at jeg ikke kan finde nogle anmeldelser på nettet hverken på Trustpilot eller Google, eller nogle andre steder. På sin hjemmeside så styrer men jo lidt selv hvad de er man gerne vil fremvise. Alt i alt er det enligt CVR. 4 ansatte og uden at være sikker så er der kun mænd i firmaet (kunne ikke se nogle billeder på kvindelige medarbejder i firmaet på deres hjemmeside).

Apparats serviceliste;

Apparat tilbyder professionelle hjemmesider lavet i WordPress og efterfølgende hjælp til dette. Deres priser kan jeg ikke finde nogle steder jeg føler mig faktisk lidt snydt når jeg klikker ind på fanen “WordPress hjemmeside pris” og får dette besked når jeg leder efter noget konkret; “prisen er underordnet, når du først har fundet den rigtige”, det er selvfølgelig rigtigt, men noget hum om prisklasse, ville vare rart at få, før man beslutter sig for at tage kontakt til firmaet. Om Apparat tilbyder mere end WordPress hjemmesider det vil sige online markedsføring, kan jeg umiddelbart ikke se.

3. Youfront
Lille webbureau i Aarhus

Min første tanke: Dejligt at se endnu et lokalt webbureau i Aahus i toppen af Googles søgeresultat. Jeg klikker ind på CVRapi og ser at dette “webbureau Aarhus” kun en enkelt person, så jeg er lidt i tvivl om hvor mange de faktisk er i firmaet. En mulighed er at de er nogle forskellige der samarbejder lige som mig selv og de samarbejdspartnere jeg har. Youfront har 7 anmeldelser i alt og et gennemsnit på 5, flot! En kunde skriver sådan;

“Kan kun tage hatten af for Youfront. Vi valgte Youfront til at hjælpe os med at starte vores webshop op og Youfront har stået klar med alt den hjælp vi har haft brug for. Der er hurtig respons og hjælp når der er brug for det. Mine varmeste anbefalinger.”

Services ved Youfront;

 • Webshops i WordPress
 • Webshops i Shopify

4. Morningtrain
Webbureau Odense

Jeg har i min tidligere artikel om “webbureau København” skrivet om Morningtran, Morningtrain er et webbureau i Odense som åbenbart markedsfører sig lokalt i hele Danmark.

Morningtrain er ellers et stort webbureau, der lige som alle de andre består af flest mænd, 26 stykker i alt og 12 kvinder. Morningtrain har i alt 26 anmeldelser på trustpilot med et gennemsnit på 4.6, til gengæld så har de fuld pot på Google men 39 anmeldelser og et gennemsnit 5.0. Flot og godt gået! 

Morningtrain tilbyder også WordPress hjemmesider og online markedsføring, de retter sig dog til det lidt mere “eksklusive” marked, en hjemmeside hos dem koster 50 k +
Deres referencer på deres hjemmeside er også superfine og er i rigtigt høj kvalitet.

5. Tea Solution
– Webbureau Herning med speciale i Umbraco

Tea Solution er et webbureau Herning, ikke i webbureau Aarhus alt i alt enligt CVRapi er de 6 ansatte og på Trustplot har de 2 anmeldelser og et gennemsnit på 5.o. Tea Solution udskiller sig lidt fra de fleste Webbureauer i Danmark, da de udvikler hjemmesider i Umbraco. Jeg kender ikke selv dette CMS, så kan ikke udtale mig om dette. Jeg ville dog anbefale at bruge et webbureau der leverer WordPress hjemmesider, da WordPress er det største CMS i verden og du vil ikke blive “låst” fast ved et webbureau hvis du får en WordPress hjemmeside, langt de fleste webbureauer arbejder med WordPress. 

Søger du webbureau Aarhus? Her finder du relevant info om 10 webbureauer der markedsfører sig i Aarhus inkl. webbureau Kolding og webbureau Herning

6. Webko
– Webbureau Herning

Yderligere et webbureau Herning og ikke webbureau Aarhus. Webko er er Interessentskab (I/S) og et webbureau Herning. På deres hjemmeside skildter de med kun 5 stjerner, så er de næsten lidt ærligt når man får en anmelde på 4, selvom at det også er supergodt! Alt i alt har Webko 26 anmelder på Trustpilot med et gennemsnit på 4.5. Hvor mange ansatte de er ved jeg ikke 100% men de ser ud til at være tre mænd der arbejder på dette webbureau. 

Webko tilbyder løsninger så som grafisk design, hjemmesider og webshops.

 

7. Stepup Media
– Webbureau Kolding, ikke webbureau Aarhus

Stepup Media er et webbureau Kolding, ikke et webbureau i Aarhus, så du skal køre ret langt for at mødes personligt med dette webbureau. Stepup Meda består af 7 ansatte (enligt CVRapri)  hvor mange kvinder respektive mænd de er kan jeg desværre ikke finde noget info om. De har 100% tilfredse kunder på Trustpilot og 61 anmeldelser, der er flot og godt gået af dem!

Services hos Stepup Media:

 • Onpage optimering
 • Linkbuilding
 • Tekstforfatning
 • Teknisk SEO
 • Struktureret data
 • Pagespeed optimering
 • Lokal SEO
 • Rådgivning & sparring
 • WordPress optimering
 • PPC
 • Google Ads opsætning
 • Google Ads shopping
 • Google Ads remarketing
 • SEO analyse
 • Teknisk SEO analyse
 • Søgeordsanalyse
 • Google Ads analyse
 • Backlink analyse
 • Opsætning af Analytics
 • Ny hjemmeside
 • Website design
 • Firma hjemmeside
 • Ny webshop
 • WordPress webshop
 • WordPress sikkerhed
 • Er WordPress sikkert?
 • Gode råd til høj sikkerhed
 • Beskyt min WordPress hjemmeside
 • Facebook annoncering
 • Facebook retargeting
 • Instagram annoncering

8. Sampedo
Webbureau Skandeborg

Sampedo er ikke heller et webbureau Aarhus Sampedo er et webbureau Skandeborg som du finder på adessen; Adelgade 87, 2 8660 Skanderborg. Jeg kan godt lide deres hjemmeside i sort og hvid, mange featueres kan jeg genkende, uden at vide de så ligner de at den er bygget op i Elementor og i WordPress (samme værktøjer som jeg bruger)

Dette webbureau Skandeborg, tilbyder i princippet det samme webløsninger som mig og består også af en enkelt ansat.

9. Aveo
– fd. Erhvervshjemmesider

Erhvervshjemmesider.dk A/S  er omdannet til Aveo A/S Aveos hjemmeside er lavet stilfulde lyseblå nuancer og hvide farver og dækket med personlige billeder af deres teammedlemmer. Alt i alt er der 28 mænd 10 kvinder ansatte i firmaet, det kan man se på deres hjemmeside hvis man læser under siden “om teamet”. Så dette er definitivt et stort webbureau Aarhus. Aveo har også glade kunder enligt trustpilot 315 anmeldelse med et gennemsnit på 4.8 flot! 

Dette står på Erhvervshjemmesider serviceliste;

Hjemmesider
Webshops
Google Ads
SEO
SOME
Facebook & Instagram Ads
LinkedIn
Tekster
Webtekster
Nyhedsbrev
Grafik
Logo
Konverteringsoptimerin g

10. 2beseen

2beseen er et webbureau nord på Aahus og er et webburau Skødstrup og du finde dem på adressen Stationsvangen 5, Skødstrup, Danmark, 2beseen er på tidspunktet et iværksætterselskab (IVS) og de har to ansatte i virksomheden. Jeg kan ikke finde meget info om selskabet online og ikke nogle anmeldelser på hverken Trustpilot eller Google.

2beseen virker ikke til at være et webbureau Aarhus, her er de tale om et webbureau Skødstrup der tilbyder almindelige ydelser som ny hjemmeside og webdesign. De ser ud til at have mere fokus på de sociale medier, på deres service liste ser du;

 • SEO / Organisk
 • SEO / Adwords
 • Google My Business
 • Sociale Medier
 • Google Shopping / PLA

 Konklusion;

Er du på udkig efter et større webburau Aarhus, så er Aveo mit bedste bud.

Er du ude efter en webshopløsning i høj kvalitet så ville jeg starte med at tage kontakt til Høks. 

Apparat er også ellers et godt bud på “webbureau” Aarhus hvis det skal være lokalt.

Har nu ikke nogle planer på at mødes med den person som skal stå for din markedsføring så er jo lokationen hvor dit bureau er, eller hvor den person der arbejder med din markedsføring sidder faktisk ret uvigtig, du kan i principper lige så godt vælge den webdesigner, markedsførings konsulent eller det webbureau som du synes laver de bedste hjemmesider i hele Danmark. Som regel plejer man alligevel at klare forventningsafstemning, ønsker, dialog om målgruppe og opfølgning osv. via Zoom møder, mail og via telefon. Hvilken virkelig er en ekstra god ting her i disse corona tider. 

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, så kan du sende mig en besked nede i footern og hvis du ønsker et tilbud på ny hjemmeside eller online markedsføring, så kan du på 2 minutter indhente et tilbud her; prisberegner ny hjemmeside

Hvis du ikke kan lide kontaktformuler, så er du også mere end velkommen til at kontakte mig på mail kontakt@silverbeerg.com

Webbureau København top 10 opsummering 2020-2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig