Quiz, test, survey eller undersøgelse til hjemmesider og webshops

Quiz, test, survey eller undersøgelse til hjemmesider & webshops 

Med et quiz, test, survey og undersøgelse til din hjemmeside eller webshop kan du få dine nuværende og potentielle kunder til at engagere sig i din virksomhed. Et test på din hjemmeside er ikke kun godt for dit brand, uden de får også dine kunder til at blive længere på din hjemmeside, som så er godt for SEO, hvor “user engagement” betyder mere og mere.

Hvad er forskellen på en test og en undersøgelse på din hjemmeside/webshop? 

En test til hjemmesiden giver dine besøgere en mulighed for at lege lidt, og du har muligheden for at dele med dig relevant viden og øje din troværdighed som den ekspert som du er i din branche. 

En undersøgelse på hjemmeside eller webshop kan gøre dig klogere på din kundegruppe. Men lige som et test til hjemmesiden engagerer du også dine nuværende kunder og potentielle kunder i din virksomhed i en undersøgelse. En nobel måde at præsentere en undersøgelse til hjemmeside eller til din webshop er at tilbyde en præmie eller noget i den dur.

Har du brug for hjælp til opsætning og design af quiz, test, undersøgelse eller survey til din hjemmeside eller webshop? 

Hvis du står og overvejer at opsætte en quiz, suvery, undersøgelse eller lignende til din webshop eller hjemmeside lavet i WordPress men ikke rigtigt ved hvordan du skal oprette en, så er du velkommen til at tage kontakt til mig, jeg kan hjælpe dig med opsætning og design og give dig et fast tilbud på opgaven. Send mig en mail kontakt@silverbeerg.com eller send en besked til mig her. Så vender jeg tilbage til dig med et tilbud. 

Quiz, test, survey og undersøgelse til hjemmeside - Det er nok forskellige hvad vi kalder det, læs mere om emnet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig