Performance marketing bureau, hvad er det og hvad er performance marketing

Business people sharing marketing ideas
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Hvad er et performance marketing bureau?

Første gang jeg læste og hørte om udtrykket performance marketing blev jeg selvfølgelig nysgerrig, hvad er det? Og hvad er et performance marketing bureau endelig.

Et performance marketing bureau – Er et bureau eller kontor som arbejder med målbaren resultater. Lige som jeg som webdesigner laver.

Performance marketing er markedsføring hvor du arbejder efter målbare resultater, hvor du bruger dig af værktøj som f.eks. i Google Analytics, for måling. 

Hvad koster performance marketing?

Du kan selv arbejde med performance markering, Google Analytics er nemlig gratis. Det findes også andre gratis værktøj fra Google af og andre aktører som tilbyder redskaber hvor du kan måle f.eks. din hjemmeside eller din webshops udvikling og mål. 

Det er nemlig gratis at arbejde med performance marketing, hvos du gør det selv.

At hyre et performance marketing bureau, koster alt fra 800 kr i timen og op ad. Hvis du hyrer en freelance webdesigner og marketingkonsulent som mig, koster det fra 490 kr i timen.

Performance marketing bureau - Hvad er det og hvad er performance marketing
Del på tumblr
Del på pinterest
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sara Silverbeerg
Krimsvej 11F
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd