3 almindelige fejl ved markedsføring på Facebook

3 almindelige begynder fejl ved markedsføring på Facebook →
Sara Silverbeerg webdesigner og SEO-specialist København

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Markedsføring på Facebook – tre almindelige begynder fejl

Måske ejer du en virksomhed og derfor overvejer du at markedsføre din virksomhed og dine produkter/ydelser på Facebook. God idé! Facebook er et godt sted at fange mange forskellige mennesker på og ikke mindst din målgruppe. Men for at have succes med Facebook markedsføring så er det vigtigt at du tænker dig lidt om før du gir den gas og går i gang med ar promovere din virksomhed på Facebook. Den største forskellen mellem markedsføring Facebook og f.eks. SEO og salg direkte på din hjemmeside, er at folk ikke er på Facebook for at shoppe, de er på Facebook 9 ud af 10 gange for at hygge. Det er lige præcis derfor jeg laver dette indlæg, for at hjælpe dig med at undgå nogle almindelige begynderfejl markedsføring på Facebook.

Her er tre begynder fejl, som du kan lave vedrørende Facebook markedsføring;

1. Forkert kampagneindstilling

Når du opretter din kampagne, er det vigtigt, at du tænker over dit mål med din annoncering og vælger den rigtige “målgruppe” til kampagnen. Hvis du f.eks. Ønsker at skabe trafik til din hjemmeside og øge antallet af konverteringer derigennem så er det valg du skal tage, tænk dig rigtigt godt om. Det er også vigtigt at kampnage indstillingerne er korrekt i forhold til hvem der skal se dine Facebookannoncer, det er altid bedre at tænke “smal og målrettet” målgruppe i stedet for “bred rækkevidde”. Start altid fra din hoved målgruppe, og sørg for at ikke have mere end 200.000 i samme målgruppe, til at starte med. Så får du mere kontrol og kan efterfølgende nemmere optimere din kampagne, ellers risikerer du at pengene hurtigt flyver afsted.

2. Du er alt for anonym

integritet i al ære. Men faktum er at Facebook er en social side og social betyder så; at du burde overveje at være social med alle de andre og socialisere i gruppen og på din virksomhedside. Så at andre på Facebook ved, hvem du er, hvad du laver, og hvorfor du skriver osv. Det er nemlig folk på Facebook generelt interesserede i af at vide. Så hvis du har en virksomhedside på Facebook, så skal du angive, hvem der administrerer siden, hvem står bag den… Præsenter dig selv, bliv mere personlig i dine indlæg og opslag, de vil kunne medvirke til et bedre salg. 

3. Du giver op for tidligt

Det tager normalt tid, før du finder de virkelig rentable målgrupper og får solgt nogle produkter eller ydelser via Facebook, så giv ikke op for tidligt. For at have succes, er det også nødvendigt at lykkes med at kombinere det rigtige produkter og ydelser med den rigtige målgruppe, samt holde materialet nyt og frisk for målgruppen. Meget få mennesker klikker på den samme annonce flere gange! Tag dig tid til at analysere resultaterne, test, test og test igen. 

Hvis du synes at markedsføring på Facebook føles alt for overvældende, så er det ikke en dårlig til at bede om hjælp. Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du har brug for hjælp med markedsføring på Facebook og gerne vil have flere tips for at undgå almindelige begynder fejl. Ellers anbefaler jeg også at du tager på et Facebook marketing kursus

Læs mine tips om Facebook markedsføring inkl.. almindelige begynder fejl ved markedsføring på Facebook ⭐ Kom god i gang fra sta
Del på tumblr
Del på pinterest
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sara Silverbeerg
Krimsvej 11F
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd