Page Builder hvad er det? Hvilken Page Builder skal jeg vælge

Coding languages written on glass

Page Builder hvad er det? Hvilken Page Builder skal jeg vælge til min WordPress hjemmeside, Divi, Elementor eller en helt tredje?

Da du lige er kommet her til så har du sandsynligvis hørt om begrebet “Page Builder” før – men hvad er en Page Builder egentlig? Navnet siger mere eller mindre det hele. Det er et værktøj, der gør det muligt at bygge (hjemme)sider, det kan f.eks. være WIX eller en WordPress. Her skrives det om WordPress Page Builders.

Funktionaliteten i en Page Builder gir en større frihed,  mere end man umiddelbart skulle tro. Derfor kan de også både være velegnet til nybegyndere og erfarne udviklere.

Hvilken Page Builder skal jeg vælge til min WordPress hjemmeside?

Nu har jeg ikke prøvet alle på markedet da det efter hånden findes mere end 20 stk. vælge iblandt. Jeg er dog 100 % overbevist om at jeg sidder og arbejder i den absolut bedste af dem alle, både i forhold til SEO, brugervenlighed og udvikling. Du kan nederst på siden se hvilken Page Builder som jeg vil anbefale, og som jeg selv bruger i dag til alle mine kunder. Her er tre populære Page Builders i Danmark;

WP Page Builder (gratis)

WP Page Builder er en nem mulighed for at oprette dine egne sider. Træk og slip, er lige så nem som at klikke på en knap – bogstaveligt talt. Du skal blot vælge det modul, du vil tilføje, redigere indstillingerne, klikke og trække for at ændre størrelsen eller trække og slippe for at om arrangere elementer på siden.

I øjeblikket WP Page Builder indeholder over 60 side blokke at vælge imellem. Med harmonika muligheder, advarsler, ikoner, funktion bokse, prissætning tabeller, video, skærme, og meget mere, er der intet du kan bygge! Plugin understøtter også op til 6 kolonner, alle fuldt lydhør og mobil klar. Når du opretter et layout, som du elsker, kan du gemme det i biblioteket for at genbruge eller bruge en foruddefineret blok til at gøre webstedsbygningen hurtigere. Og hvis du elsker plugin, kan du opgradere til Premium for at få støtte, opdateringer og store layout pakker.

Det lyder måske fint nok, men det er det ikke, denne Page Builder er faktisk meget begrænset og ret kedelig at arbejde i. Den fungerer dog fint til dig der bare vil have lidt tekst og info slået op på en hjemmeside online.

Divi Page Builder

Divi Builder til elegante temaer giver uendelige muligheder for at skabe flotte designs. Inden for denne intuitive Page Builder skal du blot stable rækker af kolonner og tilføje så mange elementer, du ønsker. Divi Builder leveres med over 40 indbyggede moduler, herunder betjeningsknapper, tællere og knapper. Hvert modul har mange tilpasningsmuligheder, herunder en brugerdefineret CSS-fane, hvis du har brug for at tilføje din egen kode.

Divi Builder plugin er inkluderet i det årlige medlemskab for elegante temaer. For $ 89, har du adgang til alle deres plugins og temaer – herunder deres bedst sælgende tema; Divi.

Hvis den Page Builder som jeg arbejder i nu, ikke eksisteret så ville jeg bruge mig af Divi Page Builder.

Elementor (gratis og med tilkøbsmulighed pro version)

Elementor Page Builder er en open source front source editor, der tager sidebygning trække og slippe til det næste niveau. Faktisk er den første gratis Page Builder med fuld design kapaciteter, en unik og super-venlige brugergrænseflade og en hurtig og lydhør grænseflade, der stadig er meget hurtigere end konkurrenterne. Denne avancerede dynamiske Page Builder med træk og slip giver dig øjeblikkelige resultater, så du ikke behøver at vente, indtil ændringerne træder i kraft. Det kan synes være meget info i starten, men disse trinvise ændringer går med lidt tålmodighed at lære, og det vil ikke tage lang tid, før Elementor har sparet dig timer i opbygningstid.

Elementer kan bruges med ethvert tema og sidetype, jeg har også erfaren at Elementor er meget SEO venligt.

Siden lanceringen i 2016 er der foretaget mange udgivelser og opdateringer og Elementor bliver ved med at udgive nye spændende features. Her er to vilde eksempler på hvad man kan lave med Elementor Pro og tredje parts widgets (som jeg sidder og arbejder med);

 

Elementor kommer også med masser af widgets, videor, gallerier m.fl. der kan tilpasses, 400 unikke ikoner og over 600 Google-skrifttyper.

 

Page Bulder hvad er det? Hvilken Page Builder skal jeg vælge til min WordPress hjemmeside, Divi, Elementor eller en helt tredje?
Elementor Pro Page Builder oversigt

Så hvilken Page Builder skal jeg vælge til min WordPress hjemmeside?

Hvis du stadigt er i tvivl om hvilken Page Builder du skal vælge så har jeg bare en ting at sige;

Vælg Elementor Page Builder, glem alle de andre, Divi, Beaver Page Builder og alt hvad der nu ellers findes (hvis du selv arbejder med hjemmeside design og bruger nogen af de andre og ikke er enig, så synes jeg at du skal prøve Elementor først og give det et ærligt forsøg). Hvis du er et kreativt menneske så tilkøb pro versionen af Elementor Page Builder, du vil blive så glad for det, jeg lover! Jeg er selv været så ked over at det første jeg fik præsenteret for mig i min WordPress karriere, var en “back end editor” ved navn; “WPBakery Page Builder”. Æv, et var noget bøvl  den gang kan jeg husk. 

Hvis du stadigt overvejer Divi Page Builder så har jeg en video til dig her;

Sådan får du den absolut bedste og billigste professionelle hjemmeside (lavet i WordPress)
laptop-on-the-white-wooden-desk (1)

I min blog kan du læse mere om online markedsføring , jeg er en kvindelig webdesigner der deler ud af min viden og erfaringer indenfor områder så som; Seo-optimering, Linkbuilding, SOME, Google Ads, WordPress, billedredigering, hosting og meget mere. Som  freelance webdesigner brænder jeg for mit erhverv, og er afhængig af at levere hver eneste gang. Når du hyrer mig til at lave dig hjemmeside, så behøver du ikke bekymre dig om blinde vinkler og at du spiller din tid. 

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig