Bedste Webdesigner Danmark og det bedste webdesign

Bedste Webdesigner Danmark og det bedste webdesign
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Bedste webdesigner Danmark

Hvem er de bedste webdesigner i Danmark? Dette spørgsmål kan jeg desværre ikke give et en tydeligt svar på, det er nok ingen der kan, da webdesign er lige som mode, hvad man synes er flot og brugbart er meget forskelligt. Hvis du driver en eksklusiv tøjforretninger så vil formodeligt (og forhåbentligt) dit webdesign se en del anderledes ud til forskel hvis du leverer håndværkerydelser. 

Hvad er det bedste webdesign i Danmark?

I denne artikler kommer jeg give mit bud og svare på spørgsmålet; Hvad er det bedste webdesign der fungerer i Danmark, jeg vil også nævne nogle eksempler på dem jeg synes er de bedste interaktionelle og danske webdesigners og give nogle konkrete eksempler på hvad de har lavet og hvorfor jeg synes at de er nogle af de bedste webdesigner Danmark.  Jeg kommer også nævne nogle af de bedste webdesigners i udlandet. Men vigtigst af hvornår er et webdesign som bedst!

Til at starte ned; kan et simpelt webdesign kan være med til at engagere

Webdesign er en kombination af flere forskellige aspekter, der kan hjælpe med at engagere flere kunder online. De fleste websteder omfatter indholdsproduktion, websidelayout og grafisk design. Du kan designe websteder med koder så som HTML koder og CSS eller i en Page Builder lige som mig. HTML-koderne definerer indholdet og metadataene for hver side. Med CSS kan du bestemme elementernes udseende og layout. En Page Builder klarer så alt kodning for dig og giver dig store mulighedet for at udfolde din kreativitet. 

Hvis du har en virksomhed, ønsker du ikke at dine kunder skal kæmpe for at finde dine kontakt oplysninger eller din kassekurv, når de navigerer rundt omkring på din hjemmeside. Så  der skal holdes publikum i tankerne, mens det praktiseres den bedste webdesign. Det ved selvfølgelig de bedste webdesigners i Danmark. Æstetik bør ikke kollidere med indhold og klarhed. Enkelt layout, klare instruktioner og websitetagging har en positiv indvirkning på seernes perspektiver.

Dette site (Museet for søfart) som jeg vil mene er udviklet i en flot simple design med masser af “call to action”, bygget af (min mening) nogle ad de bedste webdesigners i Danmark; Stupid studio. 

Stupid Studio – 60 % kvindelige webdesigners

Stupid Studio et kreativt Dansk webbureau bestående af 60 % kvindelige webdesigners og efter at have kigget rundt lidt på deres profil vil jeg mene at de absolut er et godt bud på at være; Danmarks bedste webdesigners, selvom at de ikke arbejder så målrettet med seo eller små virksomheder (mit personlige indtryk). 

Hvis du ønsker at vinde opmærksomhed fra dine besøgende via din virksomheds hjemmeside, bør du holde webdesignet enkelt. Det lyder måske kliché, men fordelene ved simpel webdesign er fremtrædende og langvarige.

Intet rod Ifølge en undersøgelse foretaget af Adobe

Når de udsættes for en streng tidsfrist, de fleste brugere vælger at skimme webstedet i stedet for at læse hvert enkelt ord. Så du bør overveje at fjerne unødvendige elementer og holde dit design begrænset til det væsentlige.
Denne fremgangsmåde giver dig mulighed for at maksimere antallet af personer, der ser de centrale elementer i dit indhold.
Selv når det kommer til voluminøse data, kan du holde det enkelt ved at fokusere på f.eks. et lille udvalg af overskrifter.

Det bedste webdesign er ofte en tidløs design 

Et af de største problemer med dagens hjemmeside er dens tidsbegrænsede appel. De fleste hjemmesider bliver forældede, så snart de rammer internettet og løber hurtigt ud på konkurrencen. Opdatering af sådanne hjemmesider fra tid til anden vil være afgørende for at holde designet attraktivt.
Ved at vælge et simpelt farveskema og fed typografi, kan du engagere besøgende på webstedet i lang tid. Typografi er teknikken til at arrangere type for at gøre det skriftlige sprog læsbart, læsbart og tiltalende.

Desuden har sådanne hjemmesider brug for færre ændringer og du sparer en masse penge og tid, samtidigt som du opretholde et attraktivt udseende i fremtiden.

Det bedste webdesign er klart og enkel og det gør hjemmesiden mere tilgængelig for den store skala. 

Her er to eksempel på minimalistiske hjemmesider i tøj og interiør branchen. Designet er smart men stadig lækker og minimalistisk. 

Salg bør ikke altid være åbenlyst

Selvfølgelig ønsker du at sælge og fremme dine produkter og services. Men det er ikke altid en klog beslutning at gøre dine intentioner åbenlyse for dine potentielle kunder altid. Nogle gange vil mest pralende hjemmesider, styre kunder væk fra butikken, i stedet for at overtale dem til at blive. Dette gælder dog ikke alle brancher og fag. Alle virksomheder er jo forskellige og det er forskellige ting der bestemmer hvad der bør stå på hjemmesiden. Andre faktorer så som SEO tekster skal der jo også taget forbehold til. 

Det absolut bedste webdesign kan forsmå at fange kunden og får kunden til at huske virksomheden, dette site glemmer jeg aldrig, det er simpelheden noget af det sejeste. Lavet i de værktøjer som jeg bruger; Elementor Pro og Plus Addon. Desværre får jeg nok aldrig brug for deres “washing service” da de ikke opererer her i Danmark. Prøv at de dette vilde webdesign. 

Den bedste webdesigner glemmer ikke mobilsitet

Vidste du, at omkring halvdelen af trafikken til din webside kommer fra mobiltelefoner?
Så sørg for dit webdesign er så simpelt som muligt, fordi simple webdesign er perfekt til et mobilsite.
Nu kan du også fundere på, hvorfor kan du ikke bare kan have to hjemmesider, en til computer og en til mobil?
Svaret er enkelt, at gøre dette ville kræve dobbelt så stor indsats og penge. Jeg tilpasser dog altid mobil og computer site, dette vil du hurtigt finde ud af hvis du kigger nærmere på de sider som jeg designet. 

Responsive design and web devices

De bedste webdesigners udøver brugervenlig design

Ved at begrænse antallet af menupunkter på dit websted kan du forbedre den overordnede brugeroplevelse.  Når du har forenklet navigationsmenuen, skal du arbejde på startsiden. Dette giver dig mulighed for at målrette din kunde, hvor du vil, men helst kun opfordre til én fremgangsmåde ad gangen. Medtag omhyggeligt retningen af dit design og gør din hjemmeside nemmere at bruge for besøgende.

Og så simpelt webdesign kan hjælpe dig med at skabe et pålideligt forhold til din kunde, hvilket ellers ikke er muligt. Det afspejler virksomhedens alvor med hensyn til sine produkter. 

En professionel hjemmeside vil engagere flere kunder til at gøre forretninger med dig. Og professionalisme er ofte bundet til enkelhed. For et professionelt udseende, kan du medtage store bogstaver forklarer fordelene ved at arbejde med din virksomhed og samtidig holde farveskema stille og roligt. 

Første indtryk er Alfa Omega i det bedste webdesign

Du ved det allerede, folk vil dømme dig allarede efter første indtryk. Det samme gælder for webstedet. 
For at gøre et godt første indtryk, er der intet alternativ til et simpelt design. Den besøgende vurderer designet inden for en utrolig tidsramme på 60 sekunder efter at have set det. Og de foretrækker som regel et simpelt design. Nu er jeg jo webdesigner, selv og jeg kan love at det er udfordrende at samtidigt fremvise hvad man kan og samtidigt holde designet simpelt. 

Iøjnefaldende design, udfordrende men muligt

En undersøgelse tyder på, at beskuerens visuelle appel afhænger af farven og kompleksiteten af webstedet. Så sørg for dit websted indeholder masser af hvidt rum og fokusere på et par elementer.
Hvis nogen kan lide dit websted og synes at det virker spænende, har de en tendens til at blive lidt længere. De fleste hjemmesideejere burde fokusere på deres arbejde at lave deres hjemmeside smukkere og mere ligetil. Hvis layoutet er attraktivt, bliver besøgende længere, og ejeren af webstedet får en masse arbejde.

Oprette indhold på din hjemmeside, uden at ødelægge dit bedste webdesign 

Dine besøgere hvis du for eksempel er en håndværkere, besøger ikke din hjemmeside for at beundre skønheden i sidefoden eller logoet. Alle disse unødvendige dekorative billeder vil kun irritere dem, hvis de udmærker sig for meget.
Husk; du designer et websted, så seerne ved, hvad du har at tilbyde. Sådan er det i hvert fald i mange brancher. Uanset hvad din hensigt, bør du bruge et minimalistisk design i de fleste fag. 

Når man kigger og søger inspiration til nyt design på Awwwards.com, så finder man sjælden nogle hjemmesider med indehold på. Det bedste webdesign behøver nemlig ikke være det flotteste og mest eksklusive. Det bedste webdesign kan også være det mest informative design. 

Hvis du vil opbygge tillid og autoritet gennem content marketing og ikke kun fokusere på en handlingsknap, skal du gå efter et forenklet design. Det kan hjælpe med at fokusere på dit kerneemne (i dette tilfælde content marketing). I stedet for at gøre din side rodet, lad indholdet være det primære fokus. 

Konklusion i relation til; det bedste webdesign til hjemmesider generelt

Ja, et enkelt webdesign engagerer flere kunder generelt. Men du burde ikke bare læne dig tilbage og være tilfreds, bare fordi at du bemærker en høj konverteringsfrekvens. Der er altid plads til forbedringer. Du kan altid yderligere øge din konverteringsfrekvens ved at omhyggeligt analysere og fjerne de dele der er mindre vigtige fra kundens synspunkt (eller tilføje inspirerende elementer). Ibland er man desværre også nødt til at opgive et flot og inspirerende design bare for at tillfredstille søgemaskinerne. Tekst tekst masser af tekst. 

Indhent tilbud hjemmeside
ved webdesigner & webbureau København

Komplet webbureau København SEO, SOME, Google Ads og lokal webdesigner København
laptop-on-the-white-wooden-desk (1)

Hvis du vælger mig som din partner til at varetage din virksomheds online markedsføring så kan du forvente en passioneret marketing medarbejder der leverer; jeg er hårdtarbejdende og mit hjerte det banker for webdesign, min kernekompetance har jeg fået bevist gang på gang, er SEO,  jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME. Den digitale verden er enorm og ingen kan det hele, derfor samarbejder jeg også med andre i branchen, heriblandt dygtige tekstforfattere samt programmere.

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig