Øge dit salg og omsætning virksomhed eller i webbutik

Øge dit salg og omsætning virksomhed eller i webbutik

Ønsker du at øge dit salg? Dumt spørgsmål måske – de fleste som driver en virksomhed ønsker formodentligt at øge sit salg! Heldigvis er der mange forskellige tiltag som du kan tage, for at forbedre resultaterne i din virksomhed og øge dit salg i virksomheden eller i din webshop/webbutik, her giver jeg dig 5 praktiske råd, som kan hjælpe dig med at øge dit salg og din omsætning i din virksomhed. 

1. Forstå dine kunder og ge dem det de leder efter
Begynd med at finde ud af, hvad din kunde efterspørger og hvordan han eller hende bruger din hjemmeside, webbutik eller webshop. Det er sagt før, men at tænke som kunden er en af de vigtigste pointe indenfor markedsføring, det er altid relevant hvis du driver en virksomhed hvor du sælger produkter, oplevelser eller serviceydelser. Du ved allerede, at du leverer topklasse service og at dine produkter er gode eller til og med de bedste på markedet. Men udfordringen er nogle gange at overbevise din kunde om at så er tilfældet. Jeg kan garantere, at det gør det hele lidt nemmere, hvis du tænker ud fra et kundeperspektiv. Der vil altid være nogen, der er billigere, eller nogen, der har et bedre udvalg. Så hvorfor skal din kunde handle hos dig?

2. Er din hjemmeside, webbutik eller webshop brugervenlig
Navigation og filtrering er blandt de vigtigste funktioner på en webshop. På en hjemmeside hvor der tilbydes serviceydelser eller oplevelser, så skal der være ligetil at finde et bookingformular, eller kontakt oplysninger som det mindste. Hvis designet og teknologien svigter, forsvinder de potentielle kunder hurtigt og længe før de engang har overvejet at lægge noget i indkøbskurven eller tage kontakt til din virksomhed. 

Hvad filter og hvad for opbygning af hjemmeside der er bedst for dit erhverv afhænger naturligvis af hvad du sælger og hvor mange forskellige produkttyper du har osv. Filtreringen på en webshop skal være funktionel og oplade problemfrit, og navigationen skal gøre det nemmere for den besøgende i deres søgen efter det rette produkt. Se f.eks. her, på Biltemas webshop/hjemmeside som er et rigtigt godt eksempel på en overskuelig webshop, hvor de besøgende nemt kan filtrere blandt hundesenge og diverse andre produkter indenfor samme produktområde.

3. Arbejd med indholdet på hjemmesiden eller webshoppen for både troværdighed og SEO
Det indhold, det vil sige billeder, tekster osv. som du fylder din webshop eller hjemmeside med, vil være en afgørende faktor for, om du lykkes med at øge dit salg og din omsætning online. Unikke og kvalitative tekster og billeder er ofte det, der adskiller dig fra konkurrenterne. Derudover elsker søgemaskiner godt indhold – så på sigt, hvis du er dygtig til at arbejde med indehold, på hele din hjemmeside, vil det hjælpe dig med at nå ud til et større publikum og flere potentielle kunder via søgemaskinerne og her med øge din omsætning i din virksomhed.

4. Øge dit salg og skab tillid med hjælp af en blog
Du kan fylde en blog med indhold, som ellers kunne være svært at få på placeret på en naturlig måde på for eksempel kategori- og produktsider. Øge din omsætningen gennem at inspirere dine kunder, fremhæv dine produkter og ydelser, tag professionelle billeder, informere om nyheder i branchen eller post  anmeldelser, du har modtager fra dem, der har handlet før. Det holder din hjemmeside og webshop i live, opbygger tillid samt gør så at du får flere besøgende. Og igen: tænk fra kundens perspektiv, det vil altid betale sig i det lange løb, tænk; Hvilken tillid ville du få til en butik, hvor det ser ud som om, at produkterne er taget med et gammelt mobilkamera i en mørk kælder og der mangler kompletterende info og oplysninger ? 

5. Sørg for at øge din online synlighed og vær synlig flere steder
Mød dine potentielle kunder, hvor de er. Det er meget arbejde, men det vil betale sig i det lange løb! Et samarbejde med den rette influencer kan også lede til at du lykkes at øge din omsætning, men vælg influencer med omhu. Tænk engagement og relevans over antallet af følgere. Hvis du synes at det er udfordrende at finde nye steder at synes på, så lede efterinspiration fra både konkurrenter og andre iværksættere fra andre brancher.

Øge omsætning virksomhed eller i webbutik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig