Skriv om dine ydelser online – øge dit salg og opnå mersalg

Replacement of the old tire. Man in uniform is working in the auto service

Uanset om du er automekaniker, forhandlere af dæk, tømrer eller frisør, så kender du nok dit fag og din virksomhed bedst og derfor er du også med stor sandsynlighed den bedste formilder, når de handler om at tale højt og skrive om din virksomhed, dit fag og hvad du kan og tilbyder. Gennem at skrive gode informerende artikler på din hjemmeside eller gennem at agere gæsteblogger på andres hjemmesider så øger du muligheden for at blive opdaget og for at få flere kunder til at kontakte dig og ikke mindst, besøgerne på din hjemmeside kommer til at opleve at din hjemmeside ser mere levende ud. I så stor grad at ingen kommer i tvivl om at din virksomhed stadigvæk er åben og leverer. Har du selv slet ikke tid til at skrive, så er det dog også en rigtigt god idé at hyre en dygtig tekstforfatter. 

Hvordan kan en artikel på en hjemmeside se ud?

Det er selvfølgelig vigtigt at de artikler som du eller din tekstforfatter skriver giver dine kunder noget af værdi. f.eks. nyt viden, gode råd eller inspiration. Hvis du kan formå at skrive rigtigt gode artikler målrettet til både søgemaskinerne og dine kunder på samtid, så kan du absolut komme til at opnå flere henvendelser og vækst i din virksomhed.  Nederst et eksempel på hvordan en artikel til en hjemmeside kan se ud.  Har du spørgsmål omkring tekstforfatning eller SEO (søgemaskineoptimering) generelt, så er du altid velkommen til at kontakte mig!  

Sørg for at have gode dæk til bilen

Mangler du nye dæk til din bil? Hvis du har haft bil i mange år, er du sandsynligvis klar over, at dækkene skal skiftes i ny og næ. Tillige er det ikke ligegyldigt, hvilke slags du køber – dette er nemlig afhængig af sæsonen, hvorfor du altid skal have vejret in mente.

Skift fodtøj efter sæsonen

Ligesom du skifter sko alt efter, hvilket vejr det er, skal dine dæk til bilen ligeledes udskiftes på samme vis. Det er nemlig essentielt at vide, at der er stor forskel på henholdsvis vinter, sommer og helårsdæk. Som navnene antyder, kan du bruge vinterdæk om vinteren, sommerdæk om sommeren, mens helårsdæk kan bruges året rundt. Du bør derfor udforske, hvilke slags du kan købe til netop dine behov.

Hvorfor bør de udskiftes?

Når man siger, at det er en god idé at skifte dem, når det bliver vinter og sommer, er det af reelle årsager. Om vinteren er der nemlig meget slud og regn, hvorfor det naturligvis er væsentligt, at dine dæk kan holde til dette. På samme vis er vejene tørre og varme om sommeren, hvilket betyder, at dækkene skal være klar til disse veje, når vejret bliver varmere. Imidlertid er der den sidste løsning – nemlig helårsdæk. Her bør du dog sætte dig ind i fordele og ulemper, inden du kaster dig ud i at investere i disse.

Dine dæk bliver slidte

Det er ligeledes essentielt at holde øje med, hvorvidt dine dæk på bilen er blevet slidte. Men hvordan ser du egentlig det selv? På hjemmesiden via linket, kan du læse en masse gode tricks, så du selv kan vurdere, om de er blevet for slidte. Hvis du kan se, at gummiet er blevet mørt og slidt, er det blandt andet en indikator på, at du bør skifte dem. Det samme er tilfældet, hvis de har skader, eller hvis dækmønsteret er slidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig