Hvem er bedst til SEO 2021?

Skal jeg vælge et SEO bureau eller freelancer til SEO? Eller lave SEO selv ⭐ Bedst til SEO 2021 → Ja, hvem er endelig bedst til seo-optimering?

Hvem er bedst til SEO 2021?

Jeg er medlem at et større antal iværksætter grupper på Facebook, mere end sjældent se jeg folk der spørger; hvem der er bedst til SEO endelig? Dette spørgsmål “hvem er bedst til SEO” er ikke er simpelt spørgsmål med et entydigt svar, da hvem der er bedst på SEO afhænger din branche og hvad den kræver. 

Hvem der er bedst til SEO i en lille virksomhed

Den største fejltagelse med hensyn til SEO er at mange mennesker ude i Danmark og i verden tror at SEO er svært og kompliceret og at de er kun de største SEO-bureauer der er bedst til SEO og derfor kun dem der vil ku få frem din virksomhed til toppen af Google eller de i andre søgemaskiner. Mange tror at fordi så er tilfældet synes de derfor at SEO virker til at koste alt for mange penge og så giver de derfor op på forhånd. Det er en ærlig fejl.  

Faktum er at alla kan blive bedst til SEO i sin branche, et SEO-bureaus arbejde kan du selv eller en i din familie klare, oftest, bare billigere. Den eneste anledning til hvorfor du selv ikke ville kunne klare projekt SEO afhænger en enkelt faktor og det er tid! At blive fundet øverst i søgeresultaterne koster tid og arbejde, arbejde med at finde de bedste tekniske SEO-venlige løsninger CMS osv. arbejdet med kontinuerligt indehold, links eksternt og intern.

Når du selv (eller en i din familie) vel er blevet sat ind i seo-optimering, så er det i der er bedst til at leverer godt indehold direkte fra jeres lille virksomhed, indehold der er relevant for jeres målgruppe der søger efter jer på Google. For at gøre det nemmere for jer selv, så er de klart en fordel at bede en konsulent eller et lille SEO-bureau om hjælp, så spar i både tid og så er risikoen at i kommer til at lave nogle nybegynder fejl mindre. 

De “dygtigste soldaterne” er bedst til SEO

I små virksomheder er det de “dygtigste soldaterne” der er bedst til SEO, med dette mener jeg at det er dem der er bedst på at tage sig tid til at tænke kreativt i relation til nyt indhold, finde nye gode søgeord og er kreative til at få de bedste links. Det er også dem som ligger øverst på Google mange steder i dag. Det er ikke ofte jeg ser at de største SEO-bureauers kunder der ligger i toppen (i hvert fald ikke iblandt det små virksomheder i de brancher jeg kender). Første placeringerne går ofte til dem hvor arbejdet med SEO er blevet lavet af;  en person med en tæt tilknytning til virksomheden eller en god SEO freelancer der er hårdtarbejdende og ikke bare prøver at sælge en masse uden at arbejde efterfølgende (ja, dem findes).

Hvem er bedst til SEO, store virksomheder?

Så længe som det ikke handler om Elgigantens webshop eller meget tekniske systemer og kun handler om indehold, så er markedsføringskronerne her bedst investeret i en ansvarstagende SEO freelancer eller et mindre SEO-bureau bestående af nogle få der arbejder sammen. Skal der flere eksperter ind over og se over kodning osv. så er det måske et større SEO-bureau der er bedst til SEO i denne situation, specielt når de handler om større webshops osv.

Anledningen til hvorfor jeg har denne holdning og er overbevist om det der er sådan; at det ikke er de største SEO og webbureauerne der er bedst til SEO små og mellemstore virksomheder, er fordi at det er som tidligere nævnt sjælden jeg ser deres kunder blandt de små virksomheder og deres hjemmesider på toppen af Google (udover deres egne hjemmesider selvfølgelig), dette tror jeg beror på at de er mindre penge (det samme som tid) til rådighed at investere i virkelig godt indhold og kreativ “deling” som i sin tur skaber de bedste SEO resultater! 

Faktum er jo at et bureau både har lønninger inkl. pension, forsikringer, regninger og leje af lokaler der skal betales og faktum er også at det er dig der vil betale for alt dette i den sidste ende. Dvs. mindre penge og timer til god SEO. Selvfølgelig findes der altid udtagelser og de fleste SEO-bureauer leverer masser af ROI (return on Investment), så det er stadigt bedre at henvende sig til de største bureauer end at gøre intet. 

Jeg håber at det giver mening?

Hvem skal så lave SEO for min virksomhed?

Hvis jeg var dig, så ville jeg overveje at sende nogen i familien, eller overbevise en ven der keder sig, eller måske selv tage et kursus i SEO, alternativt gå med i diverse Facebook grupper der handler om SEO. Starte med at læse Google retningslinjer og forsøg at tilrette dig efter dem så godt som muligt. Læse artikler online der omhandler SEO osv. Du kan f.eks. læse min korte SEO guide her.

Hvis du slet ikke har tid til SEO, så kan du tage kontakt til mig eller et SEO bureau der kan fremvise gode SEO-resultat indenfor samme branche som du er i.

SEO bureau eller freelancer til SEO? Eller lave SEO selv ⭐ Bedst til SEO 2021 → Ja, hvem er endelig bedst til seo-optimering?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig