Hvem laver gode hjemmesider?

Hvem laver gode hjemmesider? Hvordan finder du bedst hjælp→
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Hvad er en god hjemmeside?

I dag bliver konkurrencen på internettet hårdere og hårdere og der sjak mere til for at skille sig ud fra mængden og tiltrække nye brugere, det kræves nemlig en unik og flot hjemmeside. Det tror jeg at du reden er klar over da du stiller dig selv spørgsmål som; Hvem laver gode hjemmesider? Hvem skal jeg ansætte til at lave min hjemmeside? Eller hvem er den bedste webdesigner eller det bedste webbureau? I denne artikel vil jeg dele med mig af lidt information om hvad en god hjemmeside skal indeholde, først når du ved dette så er det nemmere for dig at finde den rette webdesigner eller det rette webbureau til din lige præcis din hjemmeside. 

Hvad skal en professionel hjemmeside indeholde?

Når vi taler om flotte hjemmesider, der er mange forskellige meninger om, hvad man synes er flot. Det er også derfor det er så svært at finde svaret på spørgsmålet; Hvem laver gode hjemmesider, det er nemlig meget forskelligt hvad man synes om hvem der laver gode hjemmesider. Nogle synes bare, at du skal tænke over selve webdesignet, mens andre mener, at du også bør designe det på en brugervenlig måde. Så er der også dem, der mener, at man skal tænke på det tekniske som f.eks. hjemmesidens hastighed.

Hvem laver gode hjemmesider er også et spørgsmål og hjemmeside priser. Enhver webbureau med ubegrænset budget, har råd til at ansætte den bedste webdesigner, som så kan lave gode hjemmesider. 

Personligt synes jeg, det er vigtigt at se på det store billede for at få en hjemmeside ser godt ud. Du kan ikke bare tænke på den ene eller den anden for at lykkes med webdesign i dag – brugerne sætter høje krav på hvordan en hjemmeside skal være og se ud og mht. til forventningerne i branchen. Man bør gå efter en hjemmeside designer der både kan leverer grafisk tiltalende design, der kan levere en hjemmeside der er let at navigere og oveni er brugervenlig, og er teknisk optimeret. Så når du kigger efter den der laver gode hjemmesider, skal han eller hende kunne levere alt det. 

For at gøre det kort, en god hjemmesider bør efter min mening tilbyde:

 • Et godt og ensartet farveskema så at det ikke bliver for rodet
 • En, alternativt to stilfulde skrifttyper, der også er konsekvente på hele hjemmesiden (Jeg bruger mig af Nunito Sans og Space Mono)
 • Et stilfuldt layout, der også er nemt at navigere i, som du ser har jeg min menu knap øverst til højre samt en så kaldet “sticky header”. 
 • Tiltalende billeder og illustrationer, jeg tænker altid over hvilket budskab et billede formidler. 
 • En teknisk optimeret kode, der fremskynder indlæsningstiden (=god brugeroplevelse) Jeg bruger mig af et plugin der hedder WP Rocket for at hjælpe med dette. 

Dine fordele med at finde en der laver gode hjemmesider

Men hvorfor skulle du investere så meget tid og energi i at skabe en professionel hjemmeside og ikke mindst på at lede efter hvem laver gode hjemmesider?  Nå, der er både mange grunde og fordele ved dette. Især hvis du er en virksomhed, der arbejder med salg.

For at gøre en sammenligning med mere traditionelle salg, kan du sammenligne din hjemmeside med en butiksfacade i en butik. Det er den første ting, en kunder ser af din virksomhed, og du ville aldrig gå ind i en butik med en grim butiksfacade ikke sandt? Tilsvarende ville mange mennesker aldrig købe eller kontakte en virksomhed, der har en grim og dysfunktionel hjemmeside! Giver det mening?

En professionel hjemmeside skal;

 • Skabe et godt førstehåndsindtryk
 • Opbygge tillid hos brugeren
 • Styrke dit brand
 • Generere konverteringer
 • Formidle vigtige oplysninger
Hvem laver gode hjemmesider?
Hvem laver gode hjemmesider?

Sådan oprettes flotte og gode hjemmesider

I dag findes der en lang række værktøjer til at hjælpe dig med at oprette din hjemmeside. Hvilket betyder at du nødvendigvis ikke behøver hyre en webdesigner eller et webbureau til at få lavet en god hjemmeside.

Jeg bruger mig af WordPress til at oprette og administrere hjemmesider. Der findes mange leverandører (CMS) heriblandt;

 • WordPress
 • Magento
 • Squarespace
 • Umbraco
 • Drupal
 • Shopify
 • Joomla
 • Wix 
 

Læs mere; Hvilket CMS skal jeg vælge

Oprettelse af din hjemmeside i WordPress er relativt nemt, hvis du kan lidt om computere og f.eks. Microsoft Office. Mange af de steder, der er oprettet i dette værktøj, bruger en færdig ramme, også kaldet et tema. Inden for rammerne er alle funktioner og layout klar, der gør det meget nemt at få en ny og moderne hjemmeside op hurtigt og billigt.

Læs mere: WordPress hjemmeside guide

 

Hvad skal ellers overveje, hvis jeg beslutter mig for at lave min hjemmeside selv;

 1. Vælg dit tema omhyggeligt – det tager længere tid, end du tror, tro mig du vil ikke lave om dit tema flere gange
 2. Sæt godt med tid til siden, det er nødvendigt for at fuldføre projektet
 3. Har du en følelse af farve og form? Hvis ikke kan du få hjælp til det grafiske?
 4. Hvad vil du opnå med den nye hjemmeside?
 

Hvor finder jeg den der laver gode hjemmesider?

Hvis du søger en der laver gode hjemmesider, så er en god måde at starte; kig rundt på lokale sider som du kan lide og se hvem der lavet dem. Her fra kan du se om det er muligt at få kontakt til den webdesigner eller det webbureau der udviklet hjemmesiden. Hvis du har en stor budget i millionklassen så kan du tage et kig på prisbelønnede hjemmesider som findes inde på Awwwards og bruge dig af de professionelle webdesigners der findes der.

Hvis du ikke har ubegrænset med penge, så kan du også tage kontakt til mig. Du kan starte med at kigge på nogle af mine layouts her på min hjemmeside.

Hvem laver gode hjemmesider? Hvordan finder du bedst hjælp til hjemmeside design?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig