Donald Trump suspenderet fra Twitter

Donald Trump suspenderet fra Twitter. Her skriver jeg om hvorfor er Trump blevet spærret fra Twitter! Læs mere om: Donalds Trump og Twitter

Donald Trump suspenderet fra Twitter

Efter at have hørt lidt om at Donald Trump er blevet spærret fra Twitter for nogle dage siden, så reagerede jeg slet ikke, jeg er nemlig ikke så sat ind i hverken Twitter eller i USA’s politik. Jeg blev dog pludselig lidt nysgerrig, på hvad der endelig sket her til aften. Jeg går derfor ind på Google for at finde ud af hvorfor Trump er blevet suspenderet fra Twitter og skriver i søgefeltet: “hvorfor er Donald Trump blevet spærret fra Twitter” og “hvorfor er Donald Trump suspenderet fra Twitter”.  Intet svar på dansk dukkede op og det er derfor jeg skriver denne lille artikel. 

Så hvorfor er Trump endelig blevet suspenderet fra Twitter? Dette skriver Twitter på deres side (frit oversat til Dansk) “Efter en nøje gennemgang af de seneste Tweets fra Donald Trumps kontoen og konteksten omkring dem og specielt hvordan de bliver modtaget og fortolket af mennesker på og uden for Twitter – har vi permanent suspenderet kontoen på grund af risikoen for yderligere opfodring til vold.”

Læs hele artiklen fra Twitter angående Donald Trumps suspension og bortvisning fra Twitter her.

Du har hørt om Twitter, Ikke?

Nå, ikke alle kender til Twitter. Så hvad er Twitter for noget? Twitter er et oprindeligt amerikanskt socialt medie, hvor det er muligt at dele korte tekster, billeder og videoer. Twitter bruges primært til at dele så kaldet “tweets”, som er korte tekster og links til alt det man synes er spændende, men efterhånden er der blevet mere og mere populært at dele alt flere  billeder og videoer på mediet. Der er dog en ting med Twitter, der er begrænsning, du må nemlig kun skrive 140 tegn og det er lige præcis denne regel eller begrænsning, der har gjort Twitter unik de sidste mange år. De har holdt fast i dette koncept i mange mange år med 140 tegn (til 2017), nu er de nemlig 280 tegn man må skrive i sine Tweets. Dette koncept med at begrænse længden tvinger nemlig brugerne til at være konkrete i deres Tweets.

Hvis du kommer på Twitter så må du mere end Donald Trump

At oprette sig på Twitter er ikke særlig svært. Det er lige så nemt som der er på alle de andre sociale medier. Hvorfor ikke komme i gang nu? Nu når du endelig må mere derinde en hvad en føre dette præsident for U.S.A må dvs. Donald Trump, som nu er suspenderet fra Twitter. 

Du kan tilmelde dig på Twitter her

En ting skal du vide om de sociale medier før du beslutter dig for at kun markedsføre din virksomhed, igennem disse og det er at du også kan risikere at blive suspenderet (gælder også f.eks. Facebook). Forestil dig hvis du satser alt din markedsføring på et specifikt socialt medie og pludseligt bliver suspenderet der fra, øv. Dette er også en af anledningerne til hvorfor jeg anbefaler dig at købe en hjemmeside

Donald Trump Twitter bannad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig