Billigste hjemmeside ved
billigste webbureau eller webdesigner

Billigste hjemmesider ved billigste webbureauer og webdesigners

I denne artikel så vil jeg opsummere hvad du får får pengene når det skal være billigt hjemmesidesign, jeg kigger på nettet efter de billigste webbureauer og billigste webdesignere til de billigste hjemmeside priser. 

Billigste hjemmesider under 3000,- ved forhandlere

Kigger du efter det bedste og billigste hjemmesider eller webshops og webdesign der til? Hvis så er tilfældet er det nogle ting som du skal forholde dig til, hvis du ikke tænkt designe din hjemmeside selv. De fleste personer med en lille smule computer erfaring, kan sagtens finde ud af at lave en hjemmeside eller et lille infosite gratis, hos f.eks. WIX, Google My Business og andre gratis udbydere. De fleste kan også læse sig til at WIX hjemmesider ikke er kendte for at være specielt “seo-venlige”, det er også sjælden man ser en WIX hjemmeside i toppen på Google. Hvis du du læser lidt mere på om online markedsføring og seo-venlige hjemmesider, så er WordPress det CMS (Content Management System) der anbefales de fleste steder.

På nettet kan man læse om hvor nemt WordPress er at håndtere, men for at være helt ærlig, WordPress er ganske kompliceret, for den der ikke arbejder med computere til dagligt. 

Hvad gør man så hvis man er nystartet og budgettet ikke er stort?

Hvis du har brug for hjælp og ny hjemmeside, og har et begrænset budget, så kan det være godt at betale en lille smule bare for at komme i gang, dvs. få hjælp til opsætning af sider og menupunkter og få et simpelt design i WordPress, efterfølgende kan du selv kan tage over og forsætte, med opdateringer og optimering på hjemmeside designet. Det er lige præcis ved dette tilfælde som du kan få gavn og hjælp af de billigste webbureauer og billigste webdesigner til den billigste hjemmeside eller websshop. 

Til dig der leder efter en komplet, seo-venlig, flot og funktionel hjemmeside eller webshop til under 3000;- så har jeg lavet denne artikel, så at du på forhånd, ved hvad du kan få og ikke risikerer at blive at blive alt for skuffet, ved bestilling af en så billig hjemmeside eller webshop. 

Billig hjemmeside billigste webbureau
Billigste hjemmeside ved billigt webbureau
Billig hjemmeside ved et billigst webbureau
Shopifry webshop

Billigste webbhureau til design af de billigste hjemmesider og webshops

Et eksempel; en af Danmarks billigste webbureauer

Jeg har kigget nærmere på et billigt webbureau der ligger højt på Google, som er et af Danmarks billigste webbureauer og tilbyder nogle af Danmarks billigste hjemmesider, til en meget lav pris på 1499,- og 2499,- for en professionel hjemmeside. Deres “referenceside” på deres hjemmeside viser faktisk et ærligt billede af hvad du får for form af hjemmeside design hos dem. (se billede på hjemmeside med psykolog).

Jeg går også ind på dette billige webbureaus trustpilotkonti og tjekker deres anmeldelser igennem, det billige webbureau har overordnet set meget tilfredse kunder, de negative anmeldelser er lidt af en samme dur, kunderne er utilfredse med hjemmeside designet, kommunikationen og tidforbruget.

En kunde på Trustpilot skriver;  ” Elendig kommunikation. De lever sig slet ikke ind i kundens behov. Det tog dem næsten 1 måned at lave en simpel hjemmeside og visse ting jeg bad om blev aldrig lavet. Kan ikke anbefales.”

Selvom at man er et af Danmarks billigste webbureau så er det svært at gøre alle kunder glade, specielt hvis man som kunden der skrevet denne negative anmeldelse forventet et skræddersyet webdesign til en pris under 3000,- kroner. 

Nu kender jeg jo ikke til situationen internt og hvad der præcis har sket, men hvis du har masser af specifikke ønsker på design og du gerne vil have Danmarks bedste og billigste hjemmeside eller webshop, så bliver du nok nødt til at acceptere det faktum at det ikke kan lade sig at gøres, de billigste webbureauer er jo også nødt til at betale sine ansatte løn. De er de jo nødt til at være effektive i sit arbejde, hvis de skal leverer Danmarks bedste og billigste hjemmesider bliver det svært, De vil umuligt kunne betale sig at bruge samme tid på en hjemmeside, som en UX-webdesigner gør og at lave skræddersyede webdesigns for et beløb under 3000,- kroner. 

Min opfattelse om ovenstående nævnte billige webbureau er at de faktisk gør det godt, til de kunder der har brug for den billigste hjemmeside, bare for at komme i gang. Men hvis du forventer et skræddersyet design med velovervejet UI & UX hjemmeside design, så vil du sandsynligvis blive skuffet. For at få dette skal der mere resurser til. 

Billigste webbureauer tilbyder hjemmesideløsninger på abonnent

For to år siden, havde vi en sælgere fra Danaweb på besøg, sælgeren lovede en gratis hjemmeside, hvis de måtte bruge os og vores hjemmeside som “reference” Premissen vad den; at vi skulle betale 400,- om måneden i 5 år, dette for hosting. Normalt koster hosting og domæne sjælden mere en 400,- om året. Så regnestykket lyder sådan 400 x 12 = 4800 år, 4800 x 5 = 24 000;- i alt for en hjemmeside ved dem – de 2100, som du skulle spare hvis du betalte for host selv. 

Dette er et salgstrik som mange af de “billigste webbureauer” bruger sig af. Men som du ser, er de absolut ikke de billigste bureauer der tilbyder de billigste hjemmesider, tvært imod. Selvom at de prøver at få dig til at tro noget andet. 

Hvordan overlever så disse billige webbureuer? Deres kunder kan umuligt være tilfredse

Danaweb som beskrevet har skiftet navn til Group Online, på denne måde, igennem at skifte til ny navn, så kan de starte på en ny frisk gang på gang. Deres dårlige anmeldelser ligger på de gamle selskab. Denne “skifte navn” metode, er almindelig i mange brancher, f.eks. har jeg hørt om at der findes selskaber i håndværkerbranchen, som går “all in” og ikke bare skifter navn, de lukke selskabet  også skifter CVR.

Billigste webdesigner 

Hvis du søger hjælp til at komme i gang så kan en billig webdesigner også være en god start, du skal tænke på at en freelancer webdesigner ikke har lige så mange udgifter som et webbureau har, selvom at det er et billigt webbureau. Freelanceren skal nemlig kun dække sin egen løn og eventuelle udgifter til hosting, plugins og pagebuilder osv. og kan derfor tillade sig at være  billigere end et webbureau.

Den største udfordringen for dig er at finde en god og billig webdesigner. De fleste webdesignere som er billige har ikke den store erfaring og har derfor ikke nogle referencer. Så det bliver dermed hurtigt svært at skelne mellem de dårlige og de gode webdesignere. 

Du kan altid henvende dig direkte til en billig webdesigner som du er interesseret af at ansætte, spørg denne om du kan få nogle referencer. Spørg også om du kan få se nogle hjemmeside designs eksempler. Efter du har gjort dette så er det meget nemmere for dig at finde ud af om du vil indgå et samarbejde. 

Hvis du er smart og kigger efter den billigste webdesigner, så kig på samtid efter den billigste SEO-specialist, så kan du bruge din billige webdesigner til mere end bare hurtig opsætning af din første erhvervshjemmeside

Eksempel på billig hjemmeside hos mig
Eksempel på billigste hjemmeside hos mig

Billigt webbureau eller webdesigner til billigste hjemmeside løsning, eller selv lave hjemmesiden

Hvis du gerne vil have en fremtidssikret løsning, så er det ikke en dårlig idé overhoved, at hyre et billigt webbureau eller en billig webdesigner til opsætning af din første erhvervshjemmeside. Det er bare vigtigt at du først sætter dig ind i hvilke løsninger der langsigtet er bedst. Så at du ikke kommer til at vælge et webbureau der udvikler hjemmesider i et udgående CMS eller i en pagebuilder som du ikke kan bruge i fremtiden. 

Er din hjemmesides design ikke responsive, så kan det altid reddes. Men hvis din hjemmeside er opsat i et gammelt system, så har du større problemer. Du kan ikke bare flytte din hjemmesides design nemt mellem forskellige CMS og pagebuilders.

Vil du have hjælp til en god og billig start med hjemmeside? 

Så kan jeg hjælpe dig, hvis du indhenter et tilbud på en billig hjemmeside her på denne side, så ved jeg at dit budget er begrænset og jeg vil give dig et tilbud som du har råd til. Hvis du vælger mig, så får du den billigste hjemmeside som er også er fremtidssikret. 

Billigste hjemmeside designer og billig webdesigner

Når du vælger mig som din partner for at varetage din virksomheds online markedsføring, så kan du forvente en passioneret webdesigner og seo-specialist der leverer; jeg er hårdtarbejdende og resultatorienteret, mit hjerte det banker for webdesign og min kernekompetance er SEO, det har jeg fået bevist gang på gang. Jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME, så hvis du skal bruge hjælp hertil står jeg også til rådighed. Jeg ved også at ingen kan være ekspert i alt og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmører m.fl. så at jeg kan tilbyde dig den absolut bedste online løsning som et “komplet” webbureau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig