Webdesigner Sjælland til design af webshop og hjemmesider

SEO-specialist og webdesigner Sjælland
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Min blog om markedsføring

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Mit navn er Sara og min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Design af hjemmesider og webshops som din lokale webdesigner Sjælland

Hvis du ønsker en ny moderne og funktionel hjemmeside, er jeg den rette webdesigner hvis du bor på Sjælland og ønsker et personligt samarbejde. Jeg har bygget hjemmesider og webshops til alle former for virksomheder. Corona gør det svært til at mødes lige nu, men tilbage til en mere normal hverdag så kan vi afholde møder og drøfte markedsførings strategier sammen, som din webdesigner Sjælland tilbyder jeg gik personlige møder og forventningsafstemning. 

Som webdesigner på Sjælland bygger jeg stilfulde, morderne og selvfølgelig responsive hjemmesider i WordPress. WordPress der det rette CMS for dig da det for det første er nemt for dig at opdatere din hjemmeside uden en masse forudgående viden samt at WordPress hjemmesider er meget “seo-venlige”. Inden jeg lancerer din ny hjemmeside, får du en kort uddannelse som naturligvis inkluderet for dig, der har brug for det. Når corona er forbi vil jeg gerne gøre dette personligt på mit kontor på Sjælland. 

Ikke bare en leverandør af webdesign Sjælland

Jeg er ikke kun en webdesigner der laver hjemmesider for kunder på Sjælland, jeg praktiserer webdesign og SEO for kunder i hele Danmark samt i Sverige. Udover at udvikle flotte hjemmesider i WordPress er jeg  glad for at tage et strategisk ansvar for dig i digitale markedsføring. Jeg besidder store kundskaber indenfor SEO og kan derfor også hjælpe dig som SEO specialist Sjælland. 

Derfor skal du vælge mig som din SEO-specialist og webdesigner Sjælland

Responsive webesign

Jeg designer din hjemmeside både i mobil, tablet og i computer mode. Når du køber en hjemmeside af mig, får du altid en responsive hjemmeside. Hvilket betyder, at din nye hjemmesiden fungerer lige så godt, uanset om du bruger en computer, en tablet eller en mobiltelefon. Dette er yderst vigtigt, da antallet af brugere fra mobile enheder stiger kraftigt. Det er meget almindeligt at virksomheder har langt over 50% af besøgende fra en mobil enhed.

Unikke hjemmeside designs

Alle hjemmesider, jeg udvikler, er designet individuelt. Ingen får en færdig skabeloner eller layout kopieret til sin hjemmeside. Det betyder, at alle de hjemmesider, jeg leverer, er helt unikke. Derfor kan du mig kunde være sikker på, at du får et unikt webdesign, der passer dig perfekt. Jeg tager fører altid en god dialog med dig, til jeg er nogenlunde sikker på hvad det er du ønsker.

WordPress

Jeg bygger hjemmesider i WordPress, hvilket betyder, at det vil være både nemt og sjovt for dig at arbejde med din nye hjemmesiden på egen hånd, efterfølgende. Som din SEO specialist Sjælland og som din webdesigner Sjælland hjælper jeg dig godt i gang med hjemmesidedesign og WordPress. 

SEO-specialist og webdesigner Sjælland

Når du vælger mig som din partner for at varetage din virksomheds online markedsføring, så kan du forvente en passioneret webdesigner og seo-specialist der leverer; jeg er hårdtarbejdende og resultatorienteret, mit hjerte det banker for webdesign og min kernekompetance er SEO, det har jeg fået bevist gang på gang. Jeg besidder også kompetencer indenfor Google Ads og SOME, så hvis du skal bruge hjælp hertil står jeg også til rådighed. Jeg ved også at ingen kan være ekspert i alt og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmører m.fl. så at jeg kan tilbyde dig den absolut bedste online løsning som et “komplet” webbureau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig