Sådan får du en praktik som webdesigner

Young economist
Webdesigner København tilbyder veludført webdesign i højeste kvalitet ⭐ Professionel & effektiv hjemmeside designer skaber mere omsætning →

Saras blog om marketing

Hej og velkommen til min blog om digital markedsføring. Min store passion for salg og marketing ledte til at jeg flyttede til København fra Sverige i 2010. I København er mulighederne mange, siden den dag har jeg takke være min konkurrence-gen, salg, velovervejet webdesign og SEO lykkes mig at hjælpe et stort antal små og mellemstore virksomheder med at skabe bedre resultater på bundlinjen. Jeg går op i; ROI (return on investment), rimelighed, fleksibilitet og udvikling.

Sådan får du en god praktikplads webdesigner 2021

Praktikophold i en virksomhed er en perfekt måde at “få ind en fod” dette gælder selvfølgelig også dig der søger en webdesigner praktik. I en praktik webdesigner så får værdifulde kontakter og erfaring, der vejer tungt på dit CV. Her kan du læse mere om, hvordan det fungerer med praktikpladser, hvordan man arrangerer praktikken, og hvad der er vigtigt at overveje hvis du søger webdesigner praktik!

Generelle oplysninger om praktik webdesign og markedsføring

En praktikplads er en god mulighed for dem, der studerer eller er arbejdsløse, for at få erfaring fra arbejdslivet og skabe vigtige kontakter. I erhverv, lige som webdesigner branchen, hvor der er stor konkurrence om arbejde, kan praktik blive en vigtigt eller til og med afgørende for dig.

I nogle kurser indenfor markedsføring er en eller flere praktikophold obligatoriske. I andre tilfælde kan praktikophold være en frivillig del. Men de fleste kurser skaffer ikke praktikpladsen til dig,  og derfor er det helt op til dig selv at ordne en praktikplads webdesigner eller en praktikplads til markedsføring. 

Hvis du er arbejdsløs, kan du få en praktikplads gennem din a-kasse eller Jobnet. Hvordan proceduren er afhænger af din alder og hvor længe du har været arbejdsløs osv. 

Praktikplads webdesigner

At skaffe sig et praktikophold på egen hånd betyder lidt arbejde, men det har også mange fordele. Du kan for eksempel selv påvirke, hvor du gerne vil have din praktik som webdesigner eller praktik webbureau.

Hvis din skolen ikke kan levere nogen praktik eller hjælpe dig at få en, så skal du bruge dit eget personlige netværk. Det vil sige alle, du kender – din familie, dine slægtninge, venner, naboer, lærere og andre. Tænk over, hvem der arbejder hvor eller hvis de kan have andre kontakter i indenfor marketing og webdesign, hør om de ved noget om praktikplads webdesigner, praktikplads webbureau eller noget helt tredje praktikophold der kan passe indenfor webdesign. 

Søg praktikplads webbureau og webdesigner online

Mange virksomheder, webbureauer organisationer og offentlige myndigheder har oplysninger om praktikmuligheder på deres hjemmesider. Søg på Google efter mulige praktikpladser. Scrolle til side to, de er nemlig ikke sikkert at alle gode praktikopslag er på side 1. 

Når du finder en arbejdsplads, som du er interesseret i en praktik hos, kan du ringe og spørger, om de modtager webdesign praktik. Præsenter dig selv og vær forberedt på at besvare spørgsmål om, hvorfor du ønsker at have en praktik hos dem, hvad du håber at få ud af din praktik og hvad du kan tilbyde dem. 

Du kan f.eks. altid søge uopfordret praktik webdesigner, praktik marketingmedarbejdere hos mig. Nogle gange tager jeg mig selv gerne af en praktikant. Dog kan jeg ikke tilbyde lønnet praktik. 

Du kan søge en praktikplads uopfordret i formularen her;

Business Startup Plan Marketing Ideas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig