Forskellige Layouts
og designforslag

SEO & UI, UX-design vi skaffe dig flere kunder og mere salg

 

Min målsætning er at skabe unikke visuelle udtryk, hvor det er vigtigt at få fortalt historien omkring netop dig eller din virksomhed. Jeg lægger også stor vægt på, at levere et solidt produkt til en god pris, baseret på min passion til webdesign og godt håndværk.

Lidt længere ned på denne side så kan du se lidt forskellige former for designs. Ønsker du at se mere fra din branche,  kontakt mig så sender jeg gerne nogle flere eksempler til dig på mail. 

Responsive design, design der passer lige så godt på mobil som til desktop

Responsive design betyder at selve designet på din hjemmeside tilpasser sig efter forskellige brugerflader, så at designet ser lige så godt ud på en mobil som på en computer. 

Just Brenda - En lokal frisør på Amager

En flot hjemmeside behøver ikke koste mange penge, her en et eksempel på en af mine billigste løsninger. Citerer tilfreds og glad kunde;

“Tak for din flotte og tålmodige indsats. Vi er virkelig tilfredse, flot og bravo!!

“Vi er så glade for dit design og farver. Jeg glæder mig hver dag til at kigge på den”

FAKS- Foreningen Af Kroniske Smertepatienter

FAKS- En forening med mange specifikke ønsker til sin hjemmeside. Efter 100 siders arbejde nåede jeg og FAKS formand Iben i mål med projekt “redesign af Faks”. Iben:
-“Sara er helt fantastisk. Hun formår at gribe ens ideer og omsætte dem til et fantastisk design. Hun giver løbende input til forbedringer, så man kan få det optimale ud af ens hjemmeside. Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Sara, hvis du skal have lavet en hjemmeside eller opgraderet!”

Hjemmesidedesign udviklet til FAKS.

Norh Sikring

Låsesmed branchen er et af de hårdeste brancher indenfor lokal SEO. Med et gennemsnit klikpris Google Ads på ca. 50kr sparer denne låsesmed ca. 30 000kr om måneden på annoncering. 

Hjemmesiden er seo-optimeret ud i mindste detalje. Det er derfor du ikke kommer til at se nogle hastigheds slugende slides eller videos på denne hjemmeside! 

Lokal SEO

Lokal SEO, er et velkendt SEO bureau,  som tilbyder sine kunder en ekstraordinær service f.eks. vidste du at de ikke påtager sig flere konkurrerende virksomheder på samtid. Det er god stil. Oveni har de i princippet uendelige linkmuligheder tilgængeligt. 

Digital

Digital webbureau, full service webbureau København (en del af Silverbeerg Media).

Lej Håndværker

Lej håndværker får ca. 70 henvendelser om måneden via telefon og kontaktformular igennem Google. Lej håndværker har fået den lille SEO pakke og design af forside, header, simpelt logo og footer. 

Autoriseret Elektriker

Autoriseret Elektriker, har et stort antal første placeringer på Google, heriblandt; “elinstallatør”, “autoriseret elektriker”, “el-tavle København”, ca. 8 henvendelser om dagen (240 om måneden), design af 5 sider, mellem SEO pakke, simpelt logo 

Robbie & Magie

-Webdesign 3800kr

Går dig og din parter i tanker om at i skal giftes og måske overvejer i at lave en bryllup hjemmeside, god idé! Med en bryllup hjemmeside kan i både forevige jeres dag og hylde jeres kærlighed til hinanden, online. Oveni så kan i også styre invitationer og meget mere. 

hjemmeside til bryllup

Norh Tømrer

Norh Tømrer har fået den lille SEO pakke og har i dag en flot fjerde plads på Google med søgeordet “tømrer”.  Ca. 2-3 henvendelser om dagen, store og små opgaver. 

Michael Pilegaard

-Webdesign 3800kr
-Simpelt logo 990kr

Som advokatfirma er det vigtigt at have en professionel hjemmeside, der udtrykker sikkerhed for, at man som klient bliver repræsenteret bedst muligt.

Jeg tilbyder moderne og professionelle hjemmesider, der er designet ud fra jeres krav og som gør det nemt for både nye og nuværende klienter at kontakte jer.

Ny hjemmeside advokat & jurist inkl. SEO

HvadHvorHvordan

HvadHvorHvordan, er et af mine yngling sites, da hjemmesidens brede genre gør det muligt at skrive om alt hvad man har lysten til! Hjemmesiden har blevet godt taget imod af danskerne og havde f.eks. 20 000 organisk besøgende via Google i oktober. En reklameartikel på hvadhvorhvordan koster 1000kr. 

My Twitter

“Minimalismen karakteriseres i høj grad ved, hvad den ikke gør. I minimalistisk kunst finder man almindeligvis ikke genreblanding. Kunstneren holder sig til en bestemt genre inden for det enkelte værk. I billedkunst holder det minimalistiske værk sig til en enkelt farveskala, en enkelt teknik og et enkelt tema.” Det er sådan denne blog om Annas hverdag er opsat. 

Thomas Balltrot

Content Marketing hvor hjemmeside og blog mødes.

Content Marketing er markedsføring med indhold, hvor du deler rundhåndet ud af din ekspertise og erfaring indenfor det, du sælger i din virksomhed. Når du skriver løs om det, dine kunder eller klienter gerne vil vide, kan du generere en masse trafik via søgemaskinerne og du skaber den kendthed og tryghed, som og gør dig til en attraktiv ekspert.

Norh Maler

Norh maler er en del af Norh og derfor er Norh Maler bygget lidt op på samme princip som de andre Norh hjemmesider, f.eks. samme font og layout. Norh Maler er blevet lidt sat på stand by, da firmaet har alt for travl indenfor sine andre område. Norh Maler havde på et tidspunkt fjerde placering på søgeordet “maler” og første placering på “malerfirma”.

Webdesign og SEO til ny hjemmeside maler og malerfirma

Sjællands Byg

Hovedentreprenør med mange års erfaring
En større byggesag kan være noget af en mundfuld, hvis du ikke har erfaring inden for byggeri. Det samme gælder wedesign.
Kontakt mig hvis du står og skal bruge en hjemmeside indenfor byg. Jeg har nemlig lavet mange med gode seo-resultater.

Pris Info

Pris info er et websted der skriver om hvad forskellige ting koster, ca. 5000 månedlige besøgere. Her kan du få købe en artikel med et link til 800kr.