Ny hjemmeside psykologer og terapeuter inkl. SEO

Komplet markedsføring og ny hjemmeside til psykologer og terapeuter

Den følelse og atmosfære der udtrykkes på din psykolog-hjemmeside har kæmpe betydning for, om mulige klienter vælger dig som psykolog frem for en anden; faktum er at det handler om at skabe tillid.
Måden som jeg arbejder på er at tilpasset den enkelte kundes behov, for bedst muligt at præsentere psykologen, terapeuten og dennes praksis. Det er vigtigt at hjemmesiden opleves som ærlig og ægte samt fortæller kunderne den rigtige “historie”, dette for at kunne skaffe dig flere klienter i din praksis og skabe merværdi for dem du har

Webdesigner

Hej & velkommen, jeg er en svensk kvindelig freelance webdesigner og SEO- specialist, bosat i København. Hvis du hyrer mig til at lave din hjemmeside og SEO, så får du en passioneret samarbejdspartner med masser af drive. 

Oveni så har jeg begge fødder nede på jorden og ved derfor at ingen kan være ekspert på det hele og fordi at jeg ikke er bedst i verden på hverken PHP eller dansk grammatik, så samarbejder jeg med håndplukkede professionelle tekstforfattere, programmere osv. for at kunne tilbyde dig den absolut bedste løsning på markedet!

Køb ny hjemmeside psykologer og terapeuter

Køb ny hjemmeside til psykolog og terapeut

Webdesign til ny hjemmeside psykolog og terapeut, her på denne side så kan du se et eksempel på et layout som passer udmærket til både psykologer og terapeuter. Dette er blot et eksempel af mange, farver indenfor faget kan varieres på næsten uendelige måder, alt efter hvad du vil udtrykke som psykolog eller terapeut. Hvis du planerer og søger efter et mere langsigtet samarbejde indenfor online markedsføring, så kommer jeg gerne forbi  dig i Storkøbenhavn og præsenterer mig selv og flere eksempler på layouts. 

Flere lignende webdesigns
Working young brunette woman psychologist with laptop in modern office

Hvorfor er webdesigner priserne sådan som de er?

En hjemmeside kræver adskillige trin for at stå klar. Til at starte med så skal et domæne og et webhotel være på plads først. Hjemmesidens grundstruktur skal designes og det bruger her meget tid på overvejelser, dette fordi at du skal få det bedste resultat med din ny hjemmeside psykolog og terapeut. 

Derefter skal dine informationer og oplysninger udfyldes og dit indhold skal lægges ind på individuelle sider osv. Efterfølgende skal hjemmesiden designes og optimeres endnu mere. Webdesign ser nemt ud, men et grundigt, brugervenligt design har krævet tid. Det er tidskrævende og man skal designe hjemmesiden både så at den passer en mobil, tablet og computere.

Er der nogen ekstraomkostninger?

Hvis du vil have specielle ting på hjemmesiden, som går ud over vores aftale så, udarbejder jeg selvfølgelig også tilbud på dette. Min timepris for nye kunder (som jeg ikke har lavet hjemmeside for) er 650,- timen elsk. moms og til dig som jeg har et større samarbejde med, eller som jeg har designet en hjemmeside for er timeprisen 450 elsk. moms. 

Er min ny hjemmeside psykolog og terapeut sikret mod hacking?

Ja og nej. Du får et sikkerhedssystem indbygget. Det gælder for alle hjemmesider generelt. Også webshops. Men så det er sagt og det værste sker alligevel så kan jeg kun hjælpe hvis uheldet sker hvis du har et serviceaftale hos mig ved min host. Hvis du har din egen host så har jeg et samarbejde med en programmør som ellers kan hjælpe dig,

Er jeg bundet til dig for evigt?

Nej. hjemmesiden er din og du kan fra starten vælge om du vil have den hos mig eller på egen service. Du kan også rykke den over et andet sted i fremtiden hvis du vil. 

Gratis prisberegner

Udfyld dine ønsker og dit behov i formularen her på siden og få et fast skræddersyet pris (tilbud) af mig, på det du gerne vil have lavet. Jeg glæder mig til at høre fra dig!