Hvad er en simp?

Hvad er en SIMP? SIMP betydning → Hvordan er en SIMP

Hvad er en SIMP? SIMP betydning

Nu når du er her, så undrer du måske hvad SIMP betyder og jeg giver dig selvfølgelig svaret på dette spørgsmål; SIMP er et slangord der bruges oftest online, de er talen om en person (primært en mand) der er overdrevet smiger og, eller gør alt for meget for en person/kvinde som han kan lide. 

Et klokkeklart eksempel på en SIMP (eller to) Lloyd Christmas og Harry Dunne fra filmen “Dumb and dumber”, det er deres måde som de to karaktærer opfører sig på overfor de kvinder som de godt kan lide i filmen. Det er denne adfærd der kaldes “simping” her af forkortelsen SIMP.

Gennem at skrive et opslag i denne dur, kan jeg skabe trafik til en side. Vi alle ved jo at Google godt kan lide “levende” sider med rigtige besøgende. 

For at lykkes med dette gælder det at være først i Danmark om et vist emne, i hvert fald for at opnå den fulde effekt. Lige præcis dette søgeord “Hvad er SIMP, hvad betyder SIMP” har jeg skrevet om en gang før i mit medie Hvadhvorhvordan.dk. Den gang var jeg den første i Danmark, der kom til at skrive om hvad er en SIMP.

Min artikel om “hvad er en SIMP” gav mit websted en ordentlig “trafik push” i den rette retning. I dag har Hvadhvorhvordan mellem 10-15k besøgere hver måned, trafik der kommer kun via søgemaskinerne. Alt startede med simpelt indlæg i  samme dur som “hvad er en SIMP”.

Trafik og levende sider som giver de svar på de spørgsmål som folk søger efter, er en virkelig stor ranking faktor hos Google. Salg er ikke alt. Husk også “awareness”, oplevelsen og det store billede. 

Kilde: Urban dictionary 

Hvad er en SIMP? SIMP betydning → Hvordan er en SIMP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig