Billig professionel hjemmeside WordPress

Billig hjemmeside WordPress

Sådan får du den absolut bedste og billigste professionelle  hjemmeside udviklet i WP (WordPress)

Jeg har fundet en løsning på hvordan jeg som webudvikler kan levere en billig professionel hjemmeside i WP til en hjemmeside pris, langt lavere og billigere en de fleste af mine konkurrenter. Dette uden at gå på kompromis med det unikke design og skræddersyede løsninger og kvalitet i forhold til design og ønsker. 

Det der tager langt tid for en webdesigner i fremstillingsprocessen af ny hjemmeside er;

  • Salg af ydelser som webdesigner
  • Dialog frem og tilbage med kunden
  • Opsamling af oplysninger f.eks. links til sociale medier, telefonnummer osv.
  • Finde ud af hvad der skal stå i menupunkterne og hvilke sider der skal oprettes
  • Indhold til siderne
  • Opretning af domæne og hosting, hvis det skal være ved et andet hosting selskab
  • Finde ud af hvad kunden forestiller i forhold til design of stil
  • Finde ud af hvad der passer ind i den branche hjemmesiden skal omhandle
  • Fremstille selve designet
  • Rettelser

Bedste og billigste professionelle hjemmeside til laveste hjemmeside pris under 3.000kr i WP

Gennem at du hjælper mig som webudvikler, med forberedelserne til billig professionel hjemmeside, så kan jeg tilbyde dig den absolut bedste og billigste professionelle hjemmeside til laveste hjemmeside pris. Når du hjælper mig med ovenstående forberedelser og udfylder dette simple formular nederst og sørger for blandt andet tekster til din hjemmeside,  kan jeg bruge min tid mere effektiv, og kan derfor designe og opsætte en professionel hjemmeside billigt inkl. billeder fra Envatoelements, med 5 undersider til en pris på 2900 ekskl. moms (ekskl. eventuelle hosting og plugin omkostninger). Ønsker du at jeg skal sørge for at en tekstforfattere udarbejder indhold til din billige hjemmeside tilkommer der 1000 ekskl. moms.

Vil du slippe fri fra hosting og domæne gebyrer? Så kan jeg stå for hosting (99 kr/måned det første år inkl. domæne gebyr følger med til billig professionel hjemmeside af webudvikler i WP).

Da det er ekstremt vigtigt for mig at kunne stå indenfor webdesignet så kan du forvente at du får en professionel flot hjemmeside som passer dig eller dit erhverv. Selvom at det drejer sig om en ad de billigste former for hjemmeside.

Her er nogle eksempler på hjemmesider som jeg har laver til denne pris og hvordan det kan se ud (det har dog efterfølgende kommet mere indehold på):

Balltrott.dk
Mytwitter.dk
Sjællands Byg

Bestil en billig professionel hjemmeside af webudvikler i WP; Udfyld formularen her

Her får du en unik muligheden at komme billigt og godt i gang og prøve dine kræfter som virksomhedsejere med en billig hjemmeside i WP, til en billig pris på hjemmeside opsat af webudvikler. Udfyld formularen her og jeg vender tilbage til dig angående hvornår jeg kan være færdig med din professionelle hjemmeside i WP. Leveringstid for denne form for hjemmeside er ca. 1-2 uger.

Sådan får du den absolut bedste og billigste professionelle hjemmeside i WordPress, billig professionel hjemmeside under 2900kr, billig professionel hjemmeside tilbydes.

Ofte stillede spørgsmål angående billig professionel hjemmeside WordPress

Hjemmesider til de billigste priser behøver ikke at ligne billige hjemmesider og se sjusket lavet ud.
Jeg tager som udgangspunkt i din virksomhed når jeg skaber designet og sikrer at du ender som en af mine mange tilfredse kunder. Derfor er en billig professionel hjemmeside ikke bare hvilken billig hjemmeside som helst hos mig!

Jeg har lang erfaring med markedsføring, SEO og hjemmesider. Dette er din garanti for et professionel resultat, som du bliver glad for selvom at det drejer sig om en af de billigste professionelle hjemmesider der findes at få i dag (professionelt lavet).

Her er nogle almindelig spørgsmål og svar angående professionel billig hjemmeside WordPress;

Er der så nogle skjulte gebyrer siden hjemmesiden er billig?

Nej, du skal hverken betale noget hver måned for at have hjemmesiden eller betale nogle skjulte gebyrer. Dog skal dog selv betale for webhotel, page builder og domæne, hvis vi ikke aftaler andet. Til gengæld har du frit valg til, hvilket webhotel din hjemmeside skal ligge på. Der er altså ingen abonnementer eller uforudsete udgifter forbundet med at få lavet en billig hjemmeside hos mig. Jeg tilbyder dog hosting og mail system for 80 kroner i måneden, hvis du ønsker service og vedligeholdelse (kontinuerlig opdatering af software) inkl. elementor pro tilkommer 100kr om måneden, hvis dette ønskes. 

Ejer jeg selv min hjemmesiden selvom at den er så billigt køb af dig?

Jeg selvfølgelig, jeg går meget op i, at du som kunde ejer din egen hjemmeside 100%, hvis du ikke ønsker dette anderledes. Du kan altså lave hvad du vil efterfølgende med din nye billige professionelle hjemmeside.

Er en billig professionel hjemmesider mobilvenlige?

Ja, jeg designer og tilretter også de billige hjemmesider både i tablet, mobil og computer “mode”, så de ser lige så godt ud på mobilen som på computeren. Jeg ved, hvor vigtig en responsive hjemmeside er da besøgende på en hjemmeside fra mobilen tit tæller mere end 50%. Derfor er et 100% responsive hjemmeside altid med i prisen, så at din ny professionelle billige hjemmeside ser godt ud på alle enheder.

Har du flere spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til mig på 24256568 eller på vores hovednummer 22222868 eller sende et mail på s.silverbeerg@gmail.com eller kontakt@silverbeerg.com

Sådan får du den absolut bedste og billigste professionelle hjemmeside i WordPress, billig professionel hjemmeside under 2900kr, billig professionel hjemmeside tilbydes.
Sådan får du den absolut bedste og billigste professionelle hjemmeside i WordPress, billig professionel hjemmeside under 2900kr, billig professionel hjemmeside tilbydes.

I min blog kan du læse mere om online markedsføring , jeg er en kvindelig webdesigner der deler ud af min viden og erfaringer indenfor områder så som; Seo-optimering, Linkbuilding, SOME, Google Ads, WordPress, billedredigering, hosting og meget mere. Som webdesigner brænder jeg for mit erhverv, og er afhængig af at levere hver eneste gang. Når du hyrer mig til at lave dig hjemmeside, så behøver du ikke bekymre dig om blinde vinkler og at du spiller din tid. 

S. Silverbeerg
Amager Strandpark
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd

Udfyld formularen & jeg vender tilbage til dig