Seneste artikler: Silverbeerg Media 21.11.20

Red and white hearts on white wooden background
Ukulele guitar for sell

Hvad er en ukulele?

Ukulelen er et traditionelt hawaiiansk, firstrenget strengeinstrument. En ukulele har fire strenge og er et relativt lille instrument som stammer fra Portugal. At finde den rigtige ukulele kan være lidt kompliceret, da der er så mange forskellige modeller, mærker og forskellige designs

Positive electrician repairing wires in flat

Autoriseret Elektriker

I dag har det blevet arbejdet med designet, formål no. 1 med Autoriseret Elektriker er at; informere danskerne om lovgivningen omkring autorisation, samt tilbyde besøgerne en kontakt til en autoriseret elektriker. Designet er tænkt sådan; at man skal føle at man landet det rette sted når man er på udkig efter en pålidelig elektriker.

back runner girl in pink compression socks

Hvad er strømpepåtagere?

I denne artikel kan du læse om støttestrømper. Til at starte med vil det nævnes noget, som ikke alle ved findes; nemlig strømpepåtagere. Strømpepåtagere kan lige præcist dét, som navnet hentyder til; hjælpe dig med at tage dine strømper på.

Scientist holding mink blood sample on a petri dish in a laboratory

Demonstrationer mod regeringen

Demonstrationer i protest mod regeringens håndtering af minksagen Hvad er formålet? Ifølge arrangørerne er det demonstrationer for grundloven i protest mod regeringens håndtering af minksagen.

Sådan får du den absolut bedste og billigste professionelle hjemmeside (lavet i WordPress)
laptop-on-the-white-wooden-desk (1)

Sara Silverbeerg
Krimsvej 11F
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd