Seneste artikler: Silverbeerg Media 19.11.20

White jigsaw puzzle
DJ Playing in Nightclub

Hvor meget tjener En DJ?

I denne artikel fra Silverbeerg Media så kan du læse om hvor meget en DJ tjener. Mange danskere drømmer om at være i stand til at tjene så meget så at de alene kan leve på at arbejde som DJ.

Pretty webdesigner

Hvad er en webdesigner?

Som webdesigner designer og bygger du hjemmesider på internettet. Baseret på funktionalitet og brugervenlighed skal du vælge skrifttyper, billeder, symboler, lyde og film til den hjemmeside, du arbejder på. Så at de passer bedst muligt sammen både for øjet og funktionalitet.

Eco friendly house

Hvordan får man en grøn græsplæne?

I denne artikel får du vide hvad skal du skal gøre for at din græsplæne skal blive den mest grønne i dit nabolag. Når foråret og sommeren er på vej, er jagten på den mest grønne græsplæne tilbage i mange villaområder! For at hjælpe dig så har vi samlet nogle nyttige oplysninger og flere tips til hvordan du optimerer din græsplæne.

Game on !

Hvad kan vi forvente os af PS5?

PS5 (eller PlayStation 5) er den næste generation af spillekonsoller fra Sony, og PS5 vil blive lanceret i Danmark den 19. november. Prisen er ca. 4.000-4.500 danske kroner og du kan finde en billig PlayStation 5 på linket.

Sådan får du den absolut bedste og billigste professionelle hjemmeside (lavet i WordPress)
laptop-on-the-white-wooden-desk (1)
Sara Silverbeerg

Sara Silverbeerg

Uanset om du er ny i den digitale verden, eller om du i årevis har knoklet for at opnå de resultater som du dømmer om online uden held, så er jeg overbevist om at jeg kan hjælpe dig og at din kontakt til mig vil være den bedste investering i din personlige virtuelle profil eller i din virksomheds online markedsføring. Mit hjerte banker for webdesign men min kernekompetance er SEO. Men jeg besidder også kompetencer indenfor SOME og nyhedsbreve.  

Læs mere

Sara Silverbeerg
Krimsvej 11F
2300 København S
T. 24 25 65 68

Sara Silverbeerg webdesigner og SEO nørd